lämpötilat?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  nina1973
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.11.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  olen tulossa ensi vuoden puolella neljättä kertaa fuengirolaan(joo—olen rakastunut paikkaan:) )…aiemmat reissuni ovat sijoittuneet kesä-alkusyksy välille,mutta nyt tarkoituksena on lähteä reissuun keväällä;huhtikuun vika viikko—>2vk….minkälaisia lämpötiloja siellä silloin on?

  LINKKI

  guanche
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.10.2006
  Kirjoituksia: 34
  Vastauksia: 708

  Jos ei mitään yllätyksiä tapahdu, niin kevään pitäisi olla kauneimmillaan. Lämpöäkin jo silloin riittämiin. Omana henkilökohtaisena mielipiteenäni sanoisin, että parasta ja kauneinta aikaa välimerellä 🙂

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Parasta aikaa ja ilmeisesti tulet tykkäämään Suomesta tullessasi, että se on jopa täyttä kesää!

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Kyllä minäkin väittäisin, että huhtikuun lopulla on jo kaunista ja hyvät ilmat, mutta ei vielä kuitenkaan kuuma. Iltasella saa heittää vielä pitkää päälle, mutta päivällä pärjää hyvin pienemmälläkin.

  LINKKI

  nina1973
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.11.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  kiitos kaikille tiedoistanne:) täällä tuli lumi maahan lauantaina ja tänäkin aamuna mittari näytti-10c—hrrrrr!lämpöisiä kelejäja reissua odotellen…..;)

  LINKKI

  anmariini
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.10.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 23

  Millaista aikaa tammikuu on yleensä Costa del Solilla? Yöt varmaan viileähköjä, mutta entä päivälämpötilat? Sataako paljon? Tavallisesti olemme olleet Kanarioilla, jossa Pto de Cruz on ehdoton lempipaikka, vaikka säät eivät sielläkään aina suosi, mutta kun kaupunki on niin mukava. Nyt olisi vaihteeksi mukavaa matkata Costa del Solille.

  LINKKI

  Mummeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.04.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 127

  Viime tammikuussa olin Torremolinosissa ajalla 1.-22. eli noin kolme viikkoa. Muistiinpanojeni mukaan sinä aikana ei satanut yhtenäkään päivänä. Päivälämpötilat vaihtelivat kuudestatoista kahteenkymmeneen kahteen. Loppukuussa taisi olla myrskyäkin.

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Tämäkin on niin paljon vuodesta kiinni. Usein sattuu tammikuulle nättejä kelejä, mutta kyllä siihen pitää varautua, että on sateen mahdollisuus.

  LINKKI

  guanche
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.10.2006
  Kirjoituksia: 34
  Vastauksia: 708
  anmariini kirjoitti:

  Tavallisesti olemme olleet Kanarioilla, jossa Pto de Cruz on ehdoton lempipaikka, vaikka säät eivät sielläkään aina suosi

  Totta on, että Puertossa satelee enemmän, kuin muualla Kanarialla, mutta sateesta huolimatta elohopea pysyttelee melko lämpimissä lukemissa.

  Tyypillinen sadepäivän ilmiö Pto de la Cruzissa on, että aamulla saattaa sadella ja olla pilvistä, sitten vaan Teide ”kerää” pilvet nippuun ja hävittää ne johonkin … ja loppupäivä on aurinkoinen 🙂

  Tämä ei tietenkään ole sääntö…. kyllä Puertossa pitkiäkin aurinkoisia jaksoja on.
  Sateesta myös johtuu Puerton kukkaloisto ja vehreys … Kaupunki on myös minun mielestäni aivan mahdottoman kaunis, mukava ja idyllinen… ja mikä parasta, melko turvallinenkin.

  LINKKI

  anmariini
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.10.2007
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 23

  Totta Puertosta. Sinne kaipaan aina uudestaan. Olenkin sanonut, että se on toinen kotikaupunkini. Siellä teen ihan itseksenikin iltakävelyjä eikä toistaiseksi ole mitään sattunut. Olemme myös osallistuneet ihan paikallisten harrastuksiinkin. Kodikasta on myös kuulla suomea usein! Se, mikä monista muista paikoista puuttuu, on ympäri vuoden kuuluva musiikki jokaiseen makuun pienistä restauranteista, missä voi poiketa vaikka vain kupilliselle kahvia. Tosin silloin tällöin syömme jotain ihan kannatuksen vuoksi..Nyt haluaisin oppia pitämään muistakin paikoista, kun aina vertaan kaikkia Puertoon…Viime vuonna olimme Ptossa talvella 2kk. Tosin käväisimme laivoilla ja sis lennoilla patikoimassa myös muilla saarilla. Fuengirolaa ovat monet kehuneet. Torremolinoksessa olemme olleet pari kertaa helmikuussa.

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Jouduin majailemaan parikymmentä vuotta sitten Fuengirolan Paseolla vuodenvaihteessa pari viikkoa. Joka s**tanan päivä satoi, onneksi vettä, eikä lunta tai räntää. Taisi jopa rakkaat englantilaiset vedellä pitkiä housuja päälle. Seuraavina viitenä vuotena ei sitten satanut oikeastaan ollenkaan minään vuonna.

  Mistä näitä kelejä ennustamaan…viimeksi käytin sateenvarjoa noin kolme vuotta sitten, tänään jouduin sen kaivamaan esille. Tuulen takia sain sen paiskata roskiin. Väärän pankin (BBVA) mainoslahjahan se olikin, joten jos joskus vielä sataa eipähän tarvitse hävetä sontsaa.

  Puerto de la Cruziin matkustamme tammikuussa. Siellä on aina mukava ilmapiiri. Satoi tai paistoi. Eikä tarvitse suomenkieltä kuullessa vaihtaa kadun toiselle puolelle. Vanhakaupunki on todella mukava.

  LINKKI

  emppa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.01.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 20

  tulossa Fuengirolaan joulukuun puolessa välissä.
  14.12-21.12 , lämpötilat vissiin aika alhaiset? vai mitä luokkaa suunnilleen?
  entä merivesi onko minkä asteista?

  thanks.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Taitaa molemmat olla suunnilleen saman kylmia tai lampoisia 12-14C… en uisi kun pakosta.

  LINKKI

  Masa P
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2006
  Kirjoituksia: 85
  Vastauksia: 746

  Hola!

  Tästä selviää, mitä teki ja mitä paistoi. Vaihda vain kuukausi ja vuosi. Eipä tartte muistella. Farenheitit voi vaihtaa Celsiuksiksi klikkaamalla vasemmasta laidasta metrinen -sanaa. Kielenkin voi valita vaikka suomeksi.

  http://wunderground.com/history/airport/LEMG/2007/1/14/MonthlyHistory.html#calendar

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.