La Liga klubit valmistuatuvat kickoffeihin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat La Liga klubit valmistuatuvat kickoffeihin

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia: 232
  Vastauksia: 2467

  Jalkapalloklubit Barcelona ja Real Madrid ovat jälleen ennakkosuosikkeja espanjalaisen La Ligan valmistautuessa seuraavan kauden kickoffeihin ensi viikonloppuna.

  Espanjan kahden suurimman klubin taloudellinen mahti on osaksi hankittua suurilla TV-sopimuksilla tarkoittaa melkein varmasti sitä, että La Ligan voittokisa tulee olemaan kahden hevosen laukkaottelu.

  Viime kaudella Barcelona sai toisena vuotena peräkkäin Real Madridista yliotteen voittaen kolmella pisteellä. Yhtä mielenkiintoista oli kuitenkin huomata Madridin voittaen 25 pistellä taakse jättämänsä kolmanneksi tullut Valencia. Real Madridin ja neljänneksi tulleen Sevilla piste-eroksi muodostui 33. Vaikka Madrid näyttääkin tänä vuonna edellisvuotta vahvemmalta, ei samaa voi sanoa Valenciasta tai Sevillasta.

  Barcelonaa voidaan kuitenkin odottaa puolustavan titteliä rajusti valmentaja Pep Guardiolan pistäessä pelaajansa pelaamaan maailman parasta jalkapalloa. Tällä kaudella Barcelona onnistuu pistämään kentälle kahdeksan Espanjan MM-joukkueen pelaajaa että Leo Messin, jota pidetään tällä hetkellä maailman parhaana pelaajana.

  Barcelonan joukkueessa on tapahtunut muutamia muutoksista sitten viime kauden. Hyökkääjä David Villa on saapunut Valenciasta ja on luvannut tehdä vähintään 20 maalia kaudessa, sillä välin kun sevillalainen pelaaja Adriano tarjoaa laajan skaalan puolustus-, että keskikenttätaituruutta.

  Barca tulee kaipaamaan Toure Yayaa, joka siirtyi Manchester Citylle, Rafael Marquez, Thierry Henry ja Chygrynskiy myös siirtyessä pois klubista.

  Pep Guardiola on selvästi pistänyt uskonsa klubinsa nuoriin pelaajiin, mutta ilmassa on kuitenkin epäilyksen vivahteita. Ongelmaksi tulee ehdottomasti koitumaan tilanne jossa tähtihyökkääjät loukkaantuvat, sillä silloin pelin syvyys tulee kärsimään huimasti.

  Barcelonan kausi on alkanut 5-3 voitoin Sevillasta espanjan Supercupissa, eikä 4-0 tulos Camp Noussakaan jättänyt paljoa arvailujen varaan.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Atlético de Madrid rules!
  =o)

  LINKKI

  Etzo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  Cateto asuu Málagassa ja kannattaa Madridilaisia.

  Málaga on keskikastin joukkueista vahvistunut eniten ja tulee sijoittumaan 10. parhaan joukkoon tulevalla kaudella. Luu kurkkuun Cristiano Ronaldolle, Lionel Messille ja muille Mikki Hiirille!

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Malagalla löytyy varmaankin vielä vähemmän paukkuja hätyytellä kärkisijoija kuin minun joukkueellani.

  Sellaista se fudis on aina ei voi voittaa, ei edes joka kausi…saataisiin nyt edes se prhn stadion valmiiksi!
  No ehkä sitten 2012-2013 kaudeksi…nyt kun saatiin vähän rahnaa jatkaa duunia.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.