La Liga €3.53 miljardin veloissa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat La Liga €3.53 miljardin veloissa

 • Tässä aiheessa on 0 kirjoittajaa ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI

  Nimetön Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.01.1970
  Kirjoituksia:
  Vastauksia:

  Siitä huolimatta että Barcelona hankki David Villan, joka tulee epäilemättä olemaan tämän kesän MM-kisojen tähti, £34.2 miljoonalla ja ovat viimeistelemässä Cesc Fabregasin hankintaa samankaltaisesta summasta, Barcelonan yliopisto raportoi että La Ligan velat ovat suuremmat kuin koskaan.

  Professori Jose Maria Gayn tekemän tutkielman mukaan velka on kasvanut 2008-09-kauden aikana ja on nyt €3.53 miljardia.

  Jättiläiset Real Madrid ja Barcelona, sekä pudonnut Numancia olivat ainoat joukkueet jotka tekivät voittoa, ja tutkimuksen mukaan 85% joukkueiden veloista tulee pelaajien palkoista.

  ”Barcan ja Madridin täytyy yrittää, uhraten nykypäivän jotta liiga voisi elpyä,” Gay sanoi Guardianissa. ”Yksi askel taakse, monta eteenpäin. Jos tämä ei tapahdu, liiga tulee olemaan suurissa hankaluuksissa.”

  Barcan ja Realin ollessa selvästi edellä muita joukkueita [28 pistettä Valenciaa edellä], Gay uskoo että on aika kirjoittaa säännöt uudelleen.

  ”Kuka voi voittaa liigan? Vastaus on ilmiselvä: Barca tai Madrid. Madrid tai Barca. Ei kukaan muu.” hän sanoi. ”Ehkä nyt on aika keskustella säännöistä uudestaan

  ”Ei huijata itseämme, espanjalainen jalkapalloilu on vaikeassa paikassa, aivan kuten maailman talous. Et voi kuluttaa enemmän kuin ansaitset. Se on perussääntö taloudellista selviytymistä ajatellen.”

  Tilanteesta nähtiin esimerkki Espanjassa keskiviikkona kun Real Mallorca – joka sijoittui 5. sijalle liigassa – haki tukea sijoittajilta maksamaan €85 miljoonan velkansa.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.