Kysymys ADMINille markkinapalstasta

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Risut, ruusut ja sivuston ominaisuudet Kysymys ADMINille markkinapalstasta

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  diablita
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 380

  Ihan selvyyden vuoksi: voiko nyt siis mainoksia tarjoamistaan palveluista laittaa SEKÄ kesksteluketjuihin (jotka nákyvát siis ”uusimmat” osiossa, ETTÁ markkinapalstalle ilmaiseksi? Jos náin on, niin miksi se erillinen markkinapalsta? Jos náin taas ei ole, siivotaanko mainokset ja mainoslinkit pois muista ketjuista? Ja missá tarkalleen ottaen kulkee se raja, miká on markkinapalstalle kuuluvaa asiaa ja miká ei? Jos raha ei vaihda omistajaa, saako normaalissa keskusteluketjussa linkittáá vaikka mille tahansa omalle sivustolleen (kávijóiden ja madollisten mainostajien toivossa)?

  Ymmársin, ettá markkinapalsta siivottiin pois etusivulta niiden iloksi, jotka eivát etsi tai muuten halua mitáán ”pakkomainoksia”, vaan ainoastaan lukea kesksteluja. Enká mintekáán oikein jaksa ymmártáá sitákáán, ettá vetávállá otsikolla houkutellaan lukija keskusteluun, jonka ainut anti on linkki johonkin blogiin. Jos tarkoitus on vain auttaa ihmisiá (keráámáttá kávijóitá omalle sivustolle = yhdensortin mainostamista), niin helppoahan se olisi copy-pastata tánne orkkiinkin se juttu. Tai edes referoida tárkeimmát kohdat kirjoituksesta tánne (se tosin jo vaatii enemmán tyótá).

  Ettá pelisáántójá ihmettelen – tai kaipaan Adminilta.

  Kiitos 🙂

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Samaa olen miettinyt. Jäi myös harmittamaan, että ylläpito ei julkaissut joulukuusi-ilmoitustani ajoissa eli ennen joulua. Ylläpito julkaisi ilmoitukseni sopivasti muistaakseni Loppiaisena. Tuolla se viestini nyt roikkuu ”lahjoitetaan” palstalla. Kukapa nyt kesän korvilla kuusta kaipaisi? Ehkä ensi jouluna pääsen muovipuustani eroon. Antaa ilmoituksen roikkua siellä vielä sen seitsemisen kuukautta. Ilmainen kuusi.

  ”Enká mintekáán oikein jaksa ymmártáá sitákáán, ettá vetávállá otsikolla houkutellaan lukija keskusteluun, jonka ainut anti on linkki johonkin blogiin. Jos tarkoitus on vain auttaa ihmisiá (keráámáttá kávijóitá omalle sivustolle = yhdensortin mainostamista), niin helppoahan se olisi copy-pastata tánne orkkiinkin se juttu.”

  Minuakin ärsyttää suunnattomasti mm. yhden noita-akan typerät itsensä riisumisjutut blogin muodossa. Toivottavasti ylläpito poistaa blogimainokset keskustelusta vaikka niitä kukaan tuskin edes klikkailee ellei sitten vahigossa. Paljastusten blogi osa 1/5… voi surunpäivät.

  LINKKI

  espanjaorg
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.01.2014
  Kirjoituksia: 57
  Vastauksia: 157

  Kyllä ilmoittelun ja mainostamisen on tarkoitus tapahtua markkinapalstalla, eikä keskustelufoorumissa. Ylläpito pyrkii moderoimaan ne pois foorumista. Espanja.org on uudistumassa lähiaikoina, niin silloin saadaan jakoa vielä selkiytettyä nykyisestä. On tulossa muun muassa omat osiot Espanja-aiheisille blogeille ja linkeille, niin ne ne saa sinne näkyviin, eikä tarvitse foorumiin lisätä.

  Terkuin,
  Espanja.orgin ylläpito

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.