Kysymyksiä asumisesta Malagassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Kysymyksiä asumisesta Malagassa

Merkitty: 

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Milla_L
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.08.2018
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hei!

  Olemme suomalais-espanjalainen perhe ja suunnittelemme muuttoa Espanjaan ensi kesänä. Muuton syynä on suurilta osin se, että haluamme viedä lapset asumaan toiseen kulttuuriinsa ja toki me vanhemmatkin kaipaamme vaihtelua 15 Suomi-vuoden jälkeen (olemme asuneet aiemmin Madridissa). Meillä on 6-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika.

  Tällä kertaa veri vetää Malagan suunnalle, syynä hyvä ilmasto, kattavat lentoyhteydet ja kansainvälinen ympäristö. Fuengirolaan tai muihin ”turistikyliin” emme halua, mutta toki paikan päällä olisi mukava löytää kavereiksi myös muita suomalaisia (vaikka automatkankin päästä), jotta lastenkin kielitaito pysyisi hyvänä. Haemme kuitenkin espanjalaista elinympäristöä espanjalaisine kouluineen jne.

  Teemme molemmat töitä itsenäisesti, joten työnhakua meillä ei edessä ole.

  Malagasta haluaisimme kuitenkin tietää vähän enemmän. Onko itse kaupungissa paljon rikollisuutta? Mitkä ovat hyviä ja mitkä huonoja asuinalueita (keskustaan emme halua)? Onko kenelläkään kokemusta alueista Churriana tai Alhaurin de la Torre? Missä voisi asua mukavasti rivitalossa? Voitteko ylipäätään suositella Malagaa asuinpaikaksi lapsiperheelle?

  Kiitollisina otetaan vastaan mitä tahansa kokemuksia Malagasta 🙂

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.