Kuukausittaiset elinkustannukset Aurinkorannikolla

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Kuukausittaiset elinkustannukset Aurinkorannikolla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jokuihme
  jokuihme Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2013
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 2

  Minkälaisella summalla tulee Aurinkorannikolla toimeen kuukaudessa? Palkkaus olisi n. 750e/kk ja olettaisin tästä myös lähtevän veroa? Siis kysyn tarkasti budjetoituja menoja yhden hengen taloudessa.

   

  1) Ruokakulut

  2)Sähkö/vesi

  3)Netti

  4)Puhelinmaksut

  5) Mahdolliset julkisen liikenteen käytön kustannukset

  6)Muuta?

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
  matkailevaperhe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  1) 200€

  2) 50€

  3) 40€

  4) 0€ (FaceTime, Skype, WhatsApp jne)

  5) 0€

  6) 500€ vuokra

  = 790€

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Vaikka haluaisit eláá kuinka nihilistisen budjetoitua elámáá tahansa, niin nopeasti tulee vastaan totuus jossa huomaat, ettá tarvitset noin 1250,- – 1500,- euroa/kk, jos aiot eláá ihmisarvoista elámáá.

  En tarkoita, ettá joka kuukausi pitáisi panna káryámáán 1500,- mutta vastaan tulee joskus kuukausi jolloin parikaan tonnia ei ole pahitteeksi.

  Esimerkiksi samat vaatteet eivát kestá ikuisesti, vaikka niitá pesisi kuinka hellávaroen tahansa. Ja yksinomaan jo niiden peseminen kuluttaa sáhkóá ja vettá. Kannattaa siis kulkea varjon puolella, etteivát vaatteet hiostu puhki ja aurinko kauhduta niitá rantapummin nákóiseksi.

  Eiká se ruokakaan Espanjassa niin ilmaista ole kuin jotkut antavat ymmártáá, ja etenkin, jos aikoo syódá jotain muutakin kuin vain sitá epáterveellisintá móssóá, jonka sitten huuhtoo alas halvimmalla rapakaljalla tai jollain talousviinillá jossa tavallisesti keitetáán kanaa.

  Joskus on myós kiva káydá jossain toisessakin paikassa, kuten Madridissa tai vaikka yóhotellijunalla Barcelonassa. Juna láhtee illalla ja olet aamulla virkeáná Barskassa.

  Mutta joo, jos haluat eláá vimosen páálle budjetoitua espanjaelámáá, niin siellá sitá on Fuengirolassa jo kuulemma kolmisenkymmentá suomalaista kámpátóntá puistossa nukkuvaa fregaania, jotka varmasti toivottavat sinut ilomielin mukaan alamákeen.

   

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.