Kuriirit ja kuljetuspalvelut

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Avasin uuden topicin, sillä tästä aiheesta (mm. muuttokuljetukset) saattaa monikin kaivata myöhemmin tietoja. Sitten siihen, mistä sain kimmokkeen …

  janne kirjoitti:

  Tosin joskus helpoin ja nopein keino saada esim. 6 x 20 gigaa tavaraa nopeasti perille lähetykseen… on viedä ne itse lentokoneella paikan päälle pienellä ulkoisella kovalevyllä. Pitäisi vielä etsiä hyvä, nopea ja luotettava kuriirisysteemi jotta voisi lähettää tavaran kovalevyllä tai blue-ray -levyillä ettei tarvitsisi senkään vertaa lennellä. Suosituksia vastaanotetaan!

  DHL on mun suosikkikuriirini esim. täällä Thaimaassa. Varmasti ja nopeasti Eurooppaan, kuten tuon kertomani työn aineistot, jotka olisivat kuvineen liian raskasta tavaraa sähköpostiin. Vedokset ja CD kulkevat kuoressa.

  Espanjassa palvelut ovat jopa kohtuuhintaisia. Käytin aikaisemmin muitakin firmoja, mutta sitten Halcourier avasi pisteen naapuriin ja siirryin sinne. Toimii täsmällisesti ja hyvin kuskaten myös isot paketit, kuten siellä teettämäni painotuotteet minne tahansa. Mutta niin ne muutkin ovat toimineet. Pelkästään hyviä kokemuksia siis.

  Suomessa kuriiripalvelut olivat yksittäiselle asiakkaalle älyttömän kalliita! Kiristämällä ja rukoilemalla sain viimein liitettyä itseni monikansallisen asiakkaani turvin ikäänkuin suurasiakkaiden hintalistalle, mutta silti teki kipeää.

  LINKKI

  janne
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.10.2006
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 129
  Old kirjoitti:

  DHL on mun suosikkikuriirini esim. täällä Thaimaassa. Käytin aikaisemmin muitakin firmoja, mutta sitten Halcourier avasi pisteen naapuriin ja siirryin sinne. Toimii täsmällisesti ja hyvin kuskaten myös isot paketit, kuten siellä teettämäni painotuotteet minne tahansa.

  Kiitos, otan neuvosta vaarin. Pitää selvittää paikallinen DHL-piste.


  http://www.torrevieja.fi/ -Torreviejan Suomalaiset Sivut

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.