Kuljetusratkaisu myöhäisen lennon suhteen

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kuljetusratkaisu myöhäisen lennon suhteen

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  anskux
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.07.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei

  Tulemme Malagaan Finnairin lennolla klo  23.55 noin parin vkon kuluttua viikonloppuna. Aikaisemmalla käynnillä saimme kuljetuksen järjestymään tuttavien kautta lentokentältä- Fuengirolaan henkilöautolla . Kulkeeko tuohon aikaan julkinen liikenne tai mitä vinkkejä ryhmäläisillä olisi? Tai mitä meidän muuta meidän olisi hyvä tietää.

  Taksi ? Yksityinen henkilö ? Julkinen liikenne .

  Majoittaudumme Los Pacosiin. Ja kokoonpano on: äiti,isä ja kaksi tyttölasta :).

   

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Kaikki riippuu vihreyden asteesta. Jos elämänkatsomus ei salli auton vuokrausta , mikä onnistuu halvalla ja helpolla niin että auton saa alleen kentältä, niin taksihan toimii aina. Ja taitaa kustantaa about 40€ kentältä Pacosiin.

  Ja jos on tarkoitus vihjata mahdollisille pimeän kyydin tarjoajille mahdollisesta pokasta , niin eikun odottelemaan yksityisviestejä.

  Jos kokoonpano on matkatavarat ja pari skidiä , niin mä olen niin vanhanaikainen ja mukavuudenhaluinen etten voisi kuvitellakaan alkavani lomaani tuhraamalla junakyydin kanssa, jota pitäisi sitten vielä jatkaa muutaman kilometrin kävelyllä keskellä yötä Pacosiin tai ottamalla loppumatkaksi kuitenkin taksin.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe oli kävellyt kentältä Pacosiin ja vieläpä A7 piennarta. Matkalla oli vedetty nenän kautta Välimeri-ilmaa sisään, joka oli välittömästi parantanut yhden perheenjäsenen flunssan ja väitetysti perheenisän alkavan alkoholismin. Benalmadenaan nousun jälkeen aurinko olikin sitten alkanut komeasti nousemaan, jota oli pysähdytty ihailemaan. Matka otti viitisen tuntia kahden pienen lapsen kanssa. Mukava pieni patikointi palkittiin lopulta tuoreilla hedelmillä ja rentouttavalla koko päivällä rannalla. Olivat joskus yhden jälkeen yöllä kentällä ja aamulla auringonnousun jälkeen Pacosissa. Sanoivat vinkkinä, että kannattaa muistaa suolat, koska hikoillessa helposti syntyy suolaepätasapaino kun oli koko perheellä alkanut himottamaan salmiakkia patikoinnin jälkeen.

  LINKKI

  tiger
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.06.2014
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 88

  n

  Täysin samaa mieltä Santin kanssa. Lieko kysyjä edes vakavissaan neuvoa kysyessään. Minä taas lensin Suomeen kesälomalle ja nyt olisin kyllä mieluummin siellä, mitähän sitten lienen odottanutkin, olisi voinut jättää väliin.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Juna on ihan jees jos tulee käsimatkatavaroiden kanssa ja saa perillä kyydin jne.

  Täytyy nukkua pari tuntia penkillä, mennessä kyllä ehtii hyvin Finskin koneeseen. http://www.andalucia.com/frames/frame-RENFEc1.htm

   

  LINKKI

  anskux
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.07.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Kiitos vastauksista Santiago,Tiger ja Matkailevaperhe :). Googletin jo eri vaihtoehtoja enemmän ja vähemmän tosissaan ;). Kiva kuitenkin että jaoitte omia vinkkejä ja tarinoita :). Näitä juuri kaipasinkin !. Suurkiitos .

  Näin matkailevana perheenä ja partioon ” hurahtaneena ” tuo patikointikin houkuttelisi . Iltamyöhään partikointi kahden lapsen kanssa pimenevässä yössä taitaa kuitenkin jäädä  haaveeksi ;).

  Julkisen liikenteen kulku niin myöhään jäi epäselväksi. Osa googlen linkeistä kun oli jo vanhentunut. Onko takseista jotain mitä olisi hyvä tietää etukäteen ( pimeitä takseja varmaan joka paikassa on..mutta ).

   

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Mä nyt palaan aiheeseen vuokra-auto. Jos täällä on tarkoitus liikkua lasten kanssa enemmän kuin Pacosista Bolingeriin ,niin julkinen liikenne , etenkin kesän turistiruuhka-aikaan on masokistin hommia. Ja jos sekaan mahtuu , toivottoman hidasta. Taksihan on tietenkin toinen vaihtoehto liikkumiseen jos vuokra-auto ei nappaa , täällä se tuntuu ilmaiselta Suomen hintojen jälkeen.

  Ja jos kentältä ottaa taksin , ehdottaisin vain virallista, voi olla hyvä varmistaa hinta etukäteen. Autoissa ei taida vieläkään olla mittareita , mutta voi ollakin, mutta siellä on ainakin  virallinen hinnasto kentältä eri kohteisiin.

  Monihan sen nykyisen tarkan  hinnan tietäisi , mutta seuraako tätä palstaa nykyään enää kukaan ? Ja jos seuraa mahtaako olla kirjoitushaluinen.

  Minä itse en joudu taksia käyttämään, mä asun täällä ja Suomeen ei ole oikeastaan mitään asiaa. Ja jos on , mä nykäisen sinne omalla kansanautolla. Ja kentälle mä menen , jos jonnekin lennän, omalla autolla ja jätän sen sinne parkkiin odottamaan reissun ajaksi.

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Pimeitä takseja ei lentokentällä ole. Eräs tuttavaperheen mies ajoi aikoinaan pimeää taksia, mutta tuli turpaan niin että tukka lähti kun oikeat pepetaksit huomasivat tilanteen. Joka väittää että kentällä päivystää pimeitä takseja ei ole ollut kentällä täysissä sielun ja ruumiin voimissa tai sitten valehtelee lämpimikseen. Pimeällä kyydillä tarkoitetaan kuten aloittajakin sen tietää suomalaista joka nyt tarttuisi syöttiin ja tulisi teidät noutamaan keskellä yötä sieltä kentältä. Normi taksi kun maksaa sen 40 euroo niin onko tavoitteenne nyt saada pimeä mittari 20-30 eurolla ja tehdä kätevästi 10-20 euron säästö? Siitäkö on kysymys? JOs ajattelette suurempaa säästöä eli että pääsisitte kympillä jonkun pimeän kyydissä, niin ajatus ei ole ihan tätä päivää. Kukaan fugen spuge tai suomalainen ei ole niin perse auki että revittää keskellä yötä pacosista kentsulle saadakseen 10 egee.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Heippa Anskux,
  Kyllä se vaan niin on, että parasta sinun on ottaa taksi sieltä Malagan kentältä. En ole koskaan nähnyt ns. pimeitä takseja Malagan kentällä. Hinta on tosiaankin sen n. 40 € Los Pacosiin. On nimittäin niin, ettei Malaga-Fuengirolan juna kulje enää puolen yön aikoihin…No joo lähteehän se viimeinen juna 23.42 Fuengirolan suuntaan, mutta siihen tuskin ehtisit… Jos niitä aikatauluja haluat katsella, RENFE:n sivuilta löytyvät, englanniksikin.
  Olen myös joskus katsellut Avanza sivuilta bussien kulkuja, mutta nekin lopettaa ennen puoltayötä ajonsa Fuengirolaan päin. Näin ollen sinulle jää vaihtoehdoksi vuokrata pitemmäksi ajaksi auto tai ottaa taksivaunu Los Pacosiin. Kävellähän sinne kukaan ei voi eikä halua, paitsi tietysti Matkailevan perheen tuttavaperhe, joka ehtii tehdä aina ja mitä tahansa kaikkea kysytäänkin.

  LINKKI

  pentti52
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.06.2010
  Kirjoituksia: 16
  Vastauksia: 397

  Poistettu tuplapostaus. – Miten tämä saitti on tullut näin saakelin hitaaksi !??

  LINKKI

  anskux
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.07.2015
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Kiitos kirjoituksista :). Auto odottaa perillä kohteessa. Joten taidanpa kääntyä taksin suuntaan kun on nuo lapset mukana .  Ja varmasti niissä matkatavaroissakin menee aikaa ennen kun ollaan valmiita etenemään yhtään minnekkään. Siinä suhteessa meinataan kyllä olla niin kun Santiago sanoi: vanhanaikaisia ja mukavuudehaluisia.

  Ja kymppi sinne tänne ei taida meidän matkakassaa heilauttaa ..Mukana kun on kaksi tyttölasta ja äiti.

  Juu- vähän hidas sivusto. Mutta todella kiva vaihtaa mielipiteitä :).

  Nyt kun loma häämöttää jo vajaan viikon päästä..Ja pääsee näitä kelejä pakoon toivottavasti lämpimään ja aurinkoon :).

  Kivaa ja Oikein Ihanaa Kesää  kaikille <3

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.