kuljetusalan yrittäjäksi espanjaan maansiirtopuolelle? apuva!!

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka kuljetusalan yrittäjäksi espanjaan maansiirtopuolelle? apuva!!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jan
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.08.2006
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 52

  ajatuksena olisi muuttaa perheenkanssa espanjaan ja aloittaa oma maansiirtoyritys josko joku osaisi auttaa idean alkuunpanemisessa joutuukos jonkinmoisia kursseja käymään kyseiselle alalle lähtiessä espanjassa ym? onkohan kysyntää moiselle? auto tiedossa jo ja kyseessä olisi suomessakin hieman harvinaisempi nuppi. kaikki info ja tieto tervetullutta =)

  LINKKI

  jan
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.08.2006
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 52

  mitenkä espanjassa nuo kokonaispainot ym meneepi onko jonkinmoisia rajoituksia tyyliin suomi?

  LINKKI

  Lauri Eskola
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.11.2010
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 15

  Hei
  Hienoa että on yrittäjähenkeä. Espanjassa yrittäminen ja yrityksen pyörittäminen on monin tavoin hankalampaa kuin Suomessa. Suosittelen käyttämään päteviä asiantuntijoita, huhupuheita ei kannata uskoa kaikissa asioissa. Liikenneluvat tulevat maksamaan noin 30.000 euroa kappale ja sinun täytyy käydä liikenneyrittäjäkurssi Espanjassa espanjan kielellä. Espanja ei hyväksy Suomessa käytyä kurssia vaikka EU:ssa ollaankin. Rahaa tarvii alkuun sijoittaa aika paljon, koska normaali maksuaikoja Espanjassa ei ole, maksavat kun maksavat, yleensä 60-90pv laskun päiväyksestä. Eräpäiviä ei tunneta. Tuolla vähän enemmän tietoa. http://www.espanja-info.net/tietopankki/yrittajana-espanjassa/92-yrittajaksi-espanjaan.html
  Tervetuloa Espanjaan.

  LINKKI

  jan
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.08.2006
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 52

  mitenkä nuo painot maa-autoissa katselin ihan piruuttani mascus sivuilta espanjalaista kalustoa ja melkoiset kuupat niissä on päällä=) mitenkä tuo liikennelupa pitääkö olla tuo 30teuroa ennenkun alkaa edes osamaan autoa ym perustamaan minkään,moista yritystä että saa tuon liikenneluvan?

  LINKKI

  devspain
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  jan kirjoitti:

  pitääkö olla tuo 30teuroa ennenkun alkaa edes osamaan autoa ym perustamaan minkään,moista yritystä että saa tuon liikenneluvan?

  Huh-huh. Tarvitaan myös asiakkaita eikä pelkkä liikennelupa jotta toiminta kannattaa. Voi olla aika kova homma neuvotella paikallisten sekaan ainakin jos et tunne lainsäädäntöä (ja liittoja jne) etkä osaa espanjaa.
  ..no jos on iso yritys takana tukemassa, niin ehkä sitten.

  En halua lytätä, mutta kova homma on varmasti edessä! Kynnyskysymys on, että oletko toiminut jo suomessa kuljetuspuolella menestyksekkäästi? -yrittäminen ulkomailla on aina rankempaa kuin tutuissa ympyröissä ja tuommoinen 30K€ + toiminnan vakuudet + vakuutukset + kalusto + luvat jne jne kuulostaa minun mielestä aika kovalta menetykseltä jos homma menee pieleen!

  Onnea silti! -yrittäjähän ottaa riskejä.

  LINKKI

  super puma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.10.2009
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 48

  SINNE menne tuu tänne itään ei tarvi mitää

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.