Kuljetus apu

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  21jossu21
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Hei Tarvitsisi saada pentukissa Madridista Suomeen Helsinkiin, joulukuun 20 pvästä eteenäin.Onko ihania ihmisiä jotka voisivat hänet tuoda minulle.Kisulla kaikki kunnossa passi,rokotteet yms hän tulisi ihan matkustamossa mukana ei siis paljoa haittaa.Maksan tietysti vaivasta!Kaikki jotka ovat Suomeen Jouluksi tulossa ottakaa yhteyttä!

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Lissu kirjoitti:
  ”hän tulisi ihan matkustamossa mukana ei siis paljoa haittaa.”

  Eikös matkustamoon tulevalle eläimelle pidä varata eläinpaikka viimeiselle riville? Ei kai kissaa matkustamoon yhtä helposti viedä kuin käsilaukkua. Että on siitä vaivaa, jos oman jo ostetun lippunsa oheen yrittää varata eläinpaikan.

  LINKKI

  21jossu21
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Saat pennun ottaa omalle paikallesi jalkatilaan ei tarvitse erikseen varata paikkaa,kunhan tietää lennon voi soittaa ja sopia, että kisu on matkalla mukana.Rahti kuljetus on ei asia.Siksi kysynkin josko joku auttaisi korvausta vastaan, Hoidan kaiken muuten. Olen tuonut jo kisuja ennenkin tiedä kyllä. Kiitos kommentista.:)

  LINKKI

  21jossu21
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2009
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Vielä lisään: ettei ihmiset nyt käsitä väärin! Minä maksan matkustajan matkan /eläin kulut/ja vaivan jota siitä koituu tuojalle.Kunhan matka ajankohta on selvillä.Kiitos

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Hot kirjoitti koirankuljetuksesta:
  ”Soita suoraan lentoyhtiölle eli ilmeisesti tapauksessasi Finnair ja Airfinland – et voi varata netistä. Niillä on vain muutama paikka per lento eli pienille matkustamossa ja parille isommalle rahtitilassa.”

  Onko pienen koiran ja kissan kuljetuksesta sitten eri säännöt?

  LINKKI

  Zirinpito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2008
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 54

  Air Finlandilla ainakin kuukausi sitten oli vielä käytäntö 2 paikkaa matkustamossa 2 paikkaa ruumassa, eläinpaikkojen varaus onnistui sähköpostia lähettämällä asiakaspalveluun.

  LINKKI

  Zirinpito
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.05.2008
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 54

  Lainatakseni osan minulle lähetetetystä sähköpostista esim.kissojen kuljetuksesta:

  Reittilennoillamme Alicanteen ja Malagaan voimme kuljettaa korkeintaan kaksi eläintä matkustamossa ja kaksi ruumassa per lento, joten mahdollisia eläinpaikkoja tulee tiedustella jo ennen henkilöpaikkojen varaamista.

  Kuljetamme alle 6 kg painavat lemmikkieläimet matkustamossa, mikäli eläin matkustaa vesitiiviissä, matkustamopenkin alle mahtuvassa kuljetuskassissa/laatikossa (syvyys 45cm x korkeus 30cm x leveys 35cm). Veloitamme lemmikkieläimen kuljetuksesta matkustamossa 80euroa/suunta. Yli 6 kiloa painavat eläimet kuljetetaan ruumassa. Eläimen kuljetuksesta ruumassa veloitetaan eläimen ja kuljetuslaatikon yhteispainon mukaan 10 euroa/kg. Kuljetuslaatikon maksimimitat ruumassa ovat syvyys 124cm x korkeus 85cm x leveys 76cm. Kaksi kissaa voi olla samassa kuljetuslaatikossa, mikäli laatikko täyttää yllä mainitut mittarajoitukset ja mikäli kissoilla on tarpeeksi tilaa kuljetuskopissa liikkuakseen.

  Muutama asia on syytä ottaa huomioon kun lemmikkieläimelle valitaan kuljetuslaatikkoa ruumassa kuljetusta varten. Lemmikkieläin joutuu olemaan laatikossa koko lentomatkan ajan ja siksi sen matkustusmukavuudesta on säädetty kansainvälisiä, kaikkia lentoyhtiöitä koskevia standardeja. Kuljetuslaatikon on oltava niin iso, että eläin voi seistä suorana, kääntyä sekä maata luonnollisesti. Laatikon on oltava tarpeeksi vahva, jotta se on turvallinen ja suojaa eläintä lennon aikana. Lisäksi siinä on oltava vähintään jokaisella neljällä sivulla ilmareiät, jotta riittävä ilmansaanti lennon aikana on taattu. Luukun on oltava lukittu, niin ettei se aukea vahingossa tai eläin itse saa sitä auki lentomatkan aikana. Lemmikin kuono tai käpälät eivät saa mahtua ulos ilmarei’istä, ettei eläin pääse vahingoittamaan itseään. Vesi- ja ruokasäiliöihin pitää ylettyä ulkopuolelta. Lastulevystä tai kanaverkosta tehtyjä laatikoita tai näyttelyhäkkejä ei hyväksytä lentokuljetukseen. Kuljetuslaatikkoja eläimen kuljetukseen lennolla voi tiedustella hyvin varustetuista tavarataloista tai lemmikkieläinliikkeistä.

  Eläinpaikkoja voi tiedustella ennen matkustajapaikkavarausta joko soittamalla asiakaspalvelunumeroon 09 251 20 333 (avoinna arkisin 9-17) tai lähettämällä sähköpostia info@airfinland.fi.

  Tämä tieto oli siis voimassa vielä 17.7.2009

  Eri lentoyhtiöillä on tietenkin eri käytännöt, hinnat ym.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.