kukkahattusetien maa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma kukkahattusetien maa

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://yle.fi/uutiset/hamahakkien_imurointi_saattaa_olla_elainsuojelurikos/7484886

  Kaipa nää on tosissaan? Mutta tuli kyllä mieleen että siellä eläinmuseon suojatyöpaikassa on etäännytty todellisesta elämästä kovin kauas. Jos tämän jutun kertoisi kenelle tahansa espanjalaiselle, ei se uskoisi korviaan.  Mutta kyllä Suomessa on nykyään asiat huonolla tolalla.  Nyt vaan odottamaan milloin ruohonleikkuu kielletään, ruoholle tuskaa aiheuttavana toimenpiteenä.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Päivän parhaat naurut.

  LINKKI

  sinnittelijä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.04.2014
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 209

  Olen pettynyt. Tämä ei koskenutkaan uutta alkoholilakia.

  Espanjassa on kyllä paljon kivempi toi suhtauminen eläimiin. Varsinkin härät ja hyödyttömiksi jääneet metsästyskoirat saa kunnon kohtelun ja nopean ja kivuttoman kuoleman.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Tässä lisää mietittävää. Mitä tapahtuu kaikille moscille, mosquitoille ja muurahaisille jotka tulevat mun tontille. Mä myrkytän ne . Mulle ei tulla naureskelemaan. Sen sijaan hämähäkeille mä en tee mitään. Ne ovat mukavia ja hyödyllisiä eläimiä , tappavat muita örkkejä ja imevät ne verkoissaan kuiviin. Hämppyjähän täällä riittää, millin kokoisista useamman sentin kokoisiin. Usein ne vielä kantavat mukanaan satoja poikasiakin. Tohtisiko sanoa, että hämähäkit ovat oikeastaan ystäviä ja paljon helpompia tapauksia kuitenkin kuin eräät tai ehkä useimmat ihmiset.

  Ja jos tulee aika pitkäksi ja tekee mieli katsoa hellyttäviä eläinvideoita ennen nukkumaan menoa, niin eikun youtubiin, sieltä varmaan löytyy jotain hakusanalla : toro de la vega. Hyvää yötä ja kauniita unia.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Ja tässä vielä huonounisille viihdettä: https://www.youtube.com/watch?v=E2UHnOsfxhw

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  No juu… Tuleepa tuolla Turun Biologisessa museossa tutkijoiden aika pitkäksi kun pitää palkkansa eteen keksiä jo tuon tason näpertelyä.

  Mahtaakohan suomalaisista edes löytyä loppupeleissä kovinkaan montaa sellaista araknofoobikkoa jotka suomi-hämähäkin nähdessään lähtevät varta vasten kaivamaan imuria komerosta. Lienee hämähäkkikin jo ottanut loikat sillä aikaa.

  Ainoa hämähäkki jota sitten Espanjassa kannatta hieman varoa, ja hävittääkin asunnosta, on ruskohämähäkki eli ”viuluhämähäkki”. Sen purema aiheuttaa kuolion, joka alkaa pienestä pisteestä ja laajenee, jos ei puremakohtaa leikata pois.

  Ne purevat ihmistä vain ja ainoastaan silloin, jos ne joutuvat vaikkapa tuolin ja persuksen väliin tai muuhun vastaavaan likistykseen, kuten vuoteeseen. Laji on eteläamerikkalainen ja niitä tulee joskus hedelmäkuormien mukana.

   

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.