Kokemuksia kenelläkään Kodi TV:stä Fugessa?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kokemuksia kenelläkään Kodi TV:stä Fugessa?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Oikka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.10.2011
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 91

   

  Ohjelmalla voidaan toistaa muiden multimedia-ohjelmien tapaan CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjä, mutta mikä parasta, ohjelmaa voidaan käyttää TV:n antenni- kaapeli- tai satelliitti vastaanottoon ja PVR ominaisuuksilla tallentaa kaikki haluttu ohjelmisto talteen. Suurin herkku pohjalla on, että ohjelmalla voidaan katsoa internetistä suoratoistona mm. TV-kanavia, elokuvia, sarjoja jne.

  Kodi on ilmainen ja se on saatavana hyvin monelle käyttöjärjestelmälle: Windows, Linux, iOS, OSX ja Android. Kodi:n voi siis asentaa myös älypuhelimeen ja tablettiin.

  Kodi 15.1 Isengard – Maintenance release

  http://kodi.tv/

  LINKKI

  Daigle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.06.2010
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 36

  En ole itse paljoa käyttänyt Kodia saati XBMC:tä aikoinaan, mutta jotkut kaverit on kyseistä alustaa käyttäneet omien kotiteattereidensa kanssa. Eli itse Kodihan ei niinkään tarjoa mitään palveluita mitä varmasti monet odottavat TV-kanavia myöten vaan se tarjoaa nimenomaan alustan sille, että kehittäjät voivat tarjota niitä sen kautta. Itsellä on esimerkiksi livego.tv käytössä tuon kautta jolloin voin haluttuja kanavia katsella vaikkapa kännykälläni missä Kodi on asennettuna. Mutta livego:lla on nimenomaan ”addon” kehitettynä tuota varten jolloin käyttö onnistuu.

  Kodista löytyy valmiina jotain palveluita mitä voi ilmaisesti käyttää, mutta ne ovat usein jotain ondemand-palveluita missä on jotain klippejä tai sitten suoratoistopalveluita missä kuitenkin voi olla esimerkiksi maantieteellisiä rajoituksia.

  Kodi on mainio mikäli tahdot tosiaan rakentaa jotain kotiteatteria itsellesi ja koneelta löytyy mediaa mitä haluaa toistaa esimerkiksi TV:n kautta. Itse käytän tähän PC:llä Plex Media Serveriä.

  Olen tosiaan vain raapaissut Kodin pintaa ja käytän oikeastaan vain livego:ta, mutta otan mieluusti vastaan vinkkejä mikäli sieltä joku on jotain hyviäkin juttuja löytänyt 🙂

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.