Kokemuksia Katchakidistä?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Kokemuksia Katchakidistä?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  S.K.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.09.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 18

  Edellispäivänä ystäväperheen 3½-vuotias lapsi oli vähällä hukkua uima-altaaseen. Äiti katsahti hetkeksi muualle ja pikkuinen oli ottanut itse käsikellukkeet käsisitään ja tipahtanut syvään altaaseen. Äiti huomasi hukkumisen siinä kohtaa, kun lapsi jo vajosi tajuttomana kohti altaan pohjaa. Lapsi saatiin hengittämään ja hän vietti vuorokauden sairaalassa tarkkailussa. Nyt tyttö on ihan kunnossa. Onneksi äiti huomasi hukkumisen.

  Meillä on kotona uima-allas. Suunnittelin hankkivani jonkun kätevän allassuojan, mutta hinnat olivat huimia. Lähtöhinta 6000 euroa! Aidat eivät tunnut turvallisislta. Meillä lapset kiipeävät sellaisten yli. Tilasin Katchakidin, mutta minulla ei ole mitään kokemusta tuotteesta enkä ole nähnyt sellaista missään. Hinta oli allassuojaa edullisempi, 1700e, sisältäen asennuksen, opastuksen, kaikki laitteet ja systeemit.

  Viikon sisällä verkon pitäisi saapua. Olisi kiva kuulla, jos joku on sellaisen asennuttanut altaaseensa, että onko Katchakidin laitto työlästä? Toivottavasti verkko altaan päällä ei vedä lapsia vain puoleensa.

  LINKKI

  Mundo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 41

  Jäävätkö lapset haaviin? 🙂

  LINKKI

  S.K.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.09.2013
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 18

  Tässä kuva Katchakid -verkosta. Alkuun lapsia kiinnosti tämä hökötys, mutta ei sen päällä ole mukava kävellä. Parissa minuutissa sen ottaa altaan päältä pois ja alle 5 minuutissa sen saa turvallisesti takaisin. Suosittelen!

  poree2.jpg

  Linkki Katchakidiä myyvän yrityksen sivuille. Ken on hyvä tyyppi!

  http://www.poolschool.eu/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=266

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.