Koiraharrastusta gran canarialla

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Koiraharrastusta gran canarialla

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  nipsu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 1

  Ollaan siis tulossa kanarialle asustelemaan kahden rotikan kanssa ja olis mukavaa jos seuraavan 6 kk ajan olis koirillakin jotain ajan vietettä. Jos ymmärsin oikein niin paikallinen rottweiler yhdistys toimii las palmasin alueella, onko kellään enempää tietoa asiasta? Mitä paikalliset yleensä koirineen puuhailevat?

  LINKKI

  Vinski
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Käydään rannalla lenkillä ja uimassa ja läheisellä tontilla iltapissalla! 😉
  Tervetuloa rotikat (ja omistajatkin)! Minkäs ikäisiä / nimisiä heppeleitä tänne on muuttamassa?
  Meitin otus komeilee kuvassa, on vuoden vanha Vinski-neiti.

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Mitä paikalliset yleensä koirineen puuhailevat?

  Normaali tapa ulkoiluttaa rakasta perheenjäsentä, sekarotuista koiraa on potkasta se ovesta kadulle. Sieltä tarpeensa tehtyään, yleensä tulee, huonosta kohtelusta huolimatta, ruikuttamaan sisälle pääsyä. Mitä vielä haluat tietää hauvistamme täällä Espanjassa?

  LINKKI

  LakuPekka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.11.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 394

  Heippa,

  Usein Espanjassa (tosin vähemmän nykyään) koirat päästetään yksin ovesta ulos ja omistaja jää kotiin odottamaan, josko hurtta sattuisi vielä tulemaan takaisin. Koirilla on kaksi mahdollisuutta, joko oppia ymmärtää liikennesääntöjä tai sitten ei. Olen nähnyt useita sellaisia koiria, jotka odottavat liikennevaloissa vihreätä valoa ihan yksin ja kun valo vaihtuu, niin sitten komeasti kadun yli. Tämä on melko tärkeä ominaisuus henkensä pitimiseksi.

  LINKKI

  nipsu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.08.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 1

  Rosa 5vee ja Poju 1,5vee. Kovia uimareita, totuttelemme siis meriveteen mahd. nopeasti. Lähinnä ajattelin suomen pk-yhdistysten tm. kaltaisia koiraharrastuksia…

  LINKKI

  Vinski
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Tervetuloa Rosa ja Poju! En ole turhan moneen pk-yhdistykseen törmännyt näillä seuduilla. Jotkut eläinklinikat ja yksityiset mainostaa koirien ”peruskoulua”. Eli Suomen perus TOKO:a lisättynä arkipäivän vinkeillä (haukun esto, sisäsiistiys, vieraat ihmiset ja koirat, pureskeluvietti…). Mutta varsinaisia koiraharrastusporukoita en ole nähnyt / kuullut olevan.
  Kaiken lisäksi kokemuksen mukaan moni esim. ulkoiluttaa koiraansa ilman hihnaa vaikkei koiralla ole harmainta aavistusta, mitä se TÄNNETÄNNETÄNNE***KELE! tarkoittaa, kun minä vaan halusin käydä kaveria moikkaamassa…. Monasti on Vinski kavunnut syliin karkuun, kun viisikuusi kertaa isompi, monesti onneksi hyväntahtoinen vouhotin on juossut päätäpahkaa kohti tarkoituksena tutustua.

  LINKKI

  2101
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2007
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 22

  moikka.minne päin olette muuttamassa?mekin ollaan tulossa joulu-tammikuussa espanjaan.meillä olis tulossa 1,5 vuotias espanjan vesikoira mocca mukaan. (täytyyhän espanjan vesikoira päästä espanjaan.. :o) ootko ottanu jo selvää mitä kaikkee siihen kuuluu jos tuo koiran mukaan?passi,siru,rokotukset y.m

  LINKKI

  Natacockeri
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Moikka

  Kiva tietää, että siellä Gran Canarialla on muitakin suomalaisia koiraihmisiä. Me ollaan tulossa Natan (cockerinarttu) kanssa sinne ensi talvena noin 3 kuukaudeksi. Kämppä meillä on varattuna Sonnenlandista. Missä päin te muut majailette? Onko Inglesin seudulla mitään järjestettyä harrastustoimintaa koirille vai mitä te koirienne kanssa yleensä puuhailette? Tiedättekö missä siellä olisi hyvä eläinlääkäri? ….Eikös ennen kotiin lähtöä pidä käydä el.lääk. tarkastuksella ja madotuksella ym.
  Kirjotelkaa vinkkejä!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.