Koira ystävällinen asuinalue aurinkorannikolla?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Koira ystävällinen asuinalue aurinkorannikolla?

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Jeremias
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.02.2011
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 18

  Nyt koiralliset kokemuksia kehiin.

  Parhaat asuinpaikat Fugen lähistöllä koiralliselle. Olisipa hienoa että kotoota kävelymatkan päässä olisi semmoista syrjä maastoa jossa koiraa voisi pitää vaikka vapaana lenkillä. Että asuinalueella olla olisi vähän jotain ruohontynkää ja pusikkoa ihan kämpän vieressäkin kiirellistä pissatusta varten (ei siis niitä hienosti hoidettuja viheriöitä kuten fugessa johon koiralla ei juurikaan ole asiaa vaan rikkaruohoa).

  Benalmadena, onko siellä millaista, vuorta, hoitamattomia viheriöitä jalkakäytävien reunoilla?
  Pacosissa olen käynyt, siellä ainakin on vuori vieressä ja juuri tällaisia pissapaikkoja, siis kämpät jotka ovat lähempänä vuorta, mutta muuten en pitänyt jostain syystä alueesta. Benalmadena ja Mijas kiinnostaisi, mutta millaista siellä on koirallisen asua?

  LINKKI

  mehilainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.10.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 33

  Moikka Jeremias!

  Meillä on pieni valkoinen pörriäinen perheessä, asumme juuri tuolla Pacosissa, vuoren rinteen juuressa. Alueesta meidän perhe on ainakin tykännyt, paikka on rauhallinen ja rikkaruohotupsuja on riittämin 🙂 Olemme tavanneet myös paljon koirakavereita, joiden kanssa on mukava lenkillä vaihdella kuulumisia. Meidän pieni neitikin on ollut ajoittain vapaana, syrjäisiä paikkojakin löytyy. Vielä on tutkimatta muutamat vuorelle vievät patikkareitit!

  Muutoinkin kotimme on mukavan matkan päässä Fuengirolan keskustasta, joten vaikka maastoa löytyykin, niin ei ihan maalla asuta 😉 Harmi, ettet pitänyt alueesta! Meidänkin taloyhtiöstä näyttäisi olevan asuntoja vuokran ja kaupan.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.