Kissanpentu etsii kotia

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Kissanpentu etsii kotia

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  Urbanisaatiomme parkkipaikalta löytyi kaksi päivää sitten tämmöinen söpöliini. Pentu kipusi perässämme kolmanteen kerrokseen ja asettui taloksi. Urbanisaatioon laitettujen ilmoitusten myötä on saatu tieto, että pennun omistaja muutti pari viikkoa sitten pois ja jätti kissan jälkeensä. Tällä hetkellä tämä reipas ja terve kollin alku kehrää terassillamme kopassa ja viihtyy erinomaisesti myös sylissä. Meillä kuitenkin on jo kaksi vanhempaa kissaa, jotka eivät uudesta tulokkaasta ole innoissaan, ja etsimme nyt pennulle hyvää kotia.

  Iältään tämä Bengal on 8-12 -viikkoinen ja leikkaamaton. Kissa käy lähitulevaisuudessa lääkärissä perustarkastuksessa ja hakemassa rokotukset sekä matolääkkeet, mutta steriloimisen voi tehdä vasta kun kokoa ja ikää on kertynyt vielä muutama viikko lisää.

  Pentu on tällä hetkellä Mijas Costalla. Jos olet halukas ja kykenevä ryhtymään kissan isännäksi tai emännäksi, ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää.

  laura.virnes@gmail.com

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Neña
  Neña Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2007
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 285

  Jokos kissalle on löytynyt uusi ja turvallinen koti?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209
  Neña kirjoitti:

  Jokos kissalle on löytynyt uusi ja turvallinen koti?

  Kiitos kysymästä! Joo, löytyihän sille hyvä koti – meiltä. Muutaman päivän sähinöiden ja tuijottelun jälkeen isommat kissat alkoivat tottua tulokkaaseen, ja meidäthän se hurmasi jo heti alkuunsa. Pentu on nyt reilun viikon hyvällä ruokkimisella kasvanut kokoa melkein tuplasti 🙂 Ja koska kaksi isompaa ovat virallisesti naapurin kissoja (naapuri on suurimman osan vuodesta Briteissä, ja kissat olisivat ilman meitä vailla hoivaa), niin ajateltiin, että kun tuo nyt on niin kotiutunut, niin otetaan siitä meille ”oma” kissa.

  Perjantaiksi ristityn pennun veli on myös hylättynä urbanisaatiossamme. Näin sen viikko sitten uima-altaalla, jossa se kehräsi kaikille vastaan tulijoille. Silloin pysyin kovana enkä ottanut sitä mukaani. Ei kaikkia maailman kissoja voi pelastaa, ei edes kaikkia urbanisaatiomme hylättyjä kissoja. Myöhemmin iski kuitenkin huoli, ja nyt olen viikon verran yrittänyt löytää sitä, veisin sen PAD:iin, mutta pentua ei enää näy. Toivon, että sen kohtaloksi on koitunut jotain muuta kuin näivettyminen palmun katveessa (jotain muuta=nopea kuolema tai uusi koti).

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kisumirri
  kisumirri Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 14

  Ihanaa että pystyt pitämään tämän hurmurin !
  Itse olen vähän samanlaisessa tilanteessa…pari viikkoa sitten tuttavat soittivat, ( olen auttanut silloin tällöin tuolla SOS-ANIMALS:lla ) ja kysyivät voinko auttaa kun Los Pacosissa hylätyn auton alla on pieni surkea kissanpentu…ja siellähän se piileskeli, n.5-6 vk vanha, todella likainen,toinen silmä pahasti tulehtunut, nälissään…ansalla sitten pyydystimme pennun ja toimme kotiin.Pesulla käytiin 2 kertaa, silmään antibiootit ja maha täyteen ruokaa…nimeksi tuli Max. Meilläkin pentu on kasvanut nopeasti, ruokaa kun on saanut monta kertaa päivässä ! Mielelläni Maxin pitäisin, mutta meillä on jo ennestään 3 omaa kissaa; johonkin se raja on vedettävä..! Uuden kodin löytäminen Maxille on vain todella vaikeata, toivottavasti ei mahdotonta….jo pienenä hylätty ja pahoinpidelty…ja Max on vain yksi monista hylätyistä ja kaltoin kohdelluista täällä espanjassa…..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Laura
  Laura Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209
  kisumirri kirjoitti:

  … hylätyn auton alla on pieni surkea kissanpentu…ja siellähän se piileskeli, n.5-6 vk vanha, todella likainen,toinen silmä pahasti tulehtunut, nälissään…
  …jo pienenä hylätty ja pahoinpidelty…ja Max on vain yksi monista hylätyistä ja kaltoin kohdelluista täällä espanjassa…..

  Huoh. Tää on tätä. Pahaa tekee. Onneksi Maxin silmä on nyt hoidettu, ja sillä on mahdollisuus elämään ilman jatkuvaa kärsimystä. Minäkin toivon todella kovasti, että se saisi arvoisensa kodin.

  Joka kerta, kun meillä käy Suomesta vieraita, niin jossain vaiheessa tulee puheeksi eläimet, koska kaiken sorttista vipeltäjää pienestä isompaan näkyy katukuvassa sekä retkillä maaseudulle. Mulla nousee aina pala kurkkuun, kun tässä maassa elävistä elikoista pitäisi puhua. Vaikka osalla kotieläimistä (ja työjuhdista) on hyvät oltavat, niin ainakin tuplamäärä löytyy niitä pahoinpideltyjä, kaltoin kohdeltuja ja suorastaan kidutettuja eläinparkoja.

  Onneksi täälläkin on SOS-Animals, PAD ja monta muuta järjestöä, jotka tekevät kukin oman osansa huono-osaisten eläinten hyväksi.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bhajee
  bhajee Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Sitä Maxia yritettiin pari päivää aikaisemmin m1r4:n kanssa pyydystää… ei oikein ollut aikaa eikä onnistunut ilman ”ansaa”.

  Polossa käydessäni välillä syöttelin sitä kyllä… vain ranskikset kelpasi (ilman suolaa).

  Siinä poikueessa oli alunperin muistaakseni 4 kpl… tiedä sitten mihin ne muut on hävinneet.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kisumirri
  kisumirri Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.06.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 14

  Hei bhajee, näkisitpä nyt Maxin !! Kokoa on tullut reilusti lisää, ranskalaisia tosin ei ole enää tarjolla ! Mutta ruokahalu sillä on valtava; tuntuu että mikään ei riitä !! Vaikka maha on ihan täynnä; lisää pitää pyytää. Ja energiaa on vaikka muille jakaa…sylissä ei viihdytä pitkään mutta öisin on kiva nukkua samassa sängyssä !
  Nyt kun vain saisimme Maxille oman kodin…..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bhajee
  bhajee Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Valitettavasti en sitä kotia pysty tarjoamaan… toivotaan kuitenkin, että pian löytyy.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.