Kirje varastettiin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Kirje varastettiin

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pete72
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.06.2009
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 8

  Kävi näin että eräänä päivänä näin talomme katolla naapurin kuivumassa olevien pyykkien seassa samanlaisen paidan minkä olin tilannut netistä. Siis kyseessä suomi-aiheinen paita mikä ei heti nyt asiaan vihkiytymättömän silmään pistä!

  Tilaamaani paitaa olin jo ehtinyt etsiä kissojen koirien sukulaisten poliisin ja postiljoonin kanssa. Postimies oli kuulemma jättänyt postipaketin meidän talon postilaatikkojen PÄÄLLE kun ei ollu mahtunu luukusta sisään. Niin, ei se kuulemma voinu laittaa lappua että voi hakea postista kun oli paketti lähetetty KIRJEENÄ.
  No niinniin, kirjeenä tietty mutta silti voi kuvitellä että ei PAKETIN kokosia kirjeitä jätetä postilaatikon PÄÄLLE lojumaan vaikka se loota on talon sisällä. Ja kun pakettia puristelemallakin voi kuka tahansa havaita sen sisällön olevan vaatekappale.

  No kun sen paidan näin niin revin johtopäätöksen että tossa se nyt on. Pistin paidan päälleni ja marssin naapurin ovelle koputtelemaan. Marokon pojalla pupilli pitkällä oli kun kysyin että hei hienoo tässä on tää mun paita minkä posti oli jättäny meijän lootan päälle et voisitko kertoa sun tarinas misten se oli päätyny teidän narulle kuivumaan. Poika selitteli et joo ku kaverit toi sen mulle lahjaks. Sanoin et soitanko heti poliisin kun postin mukaan tää oli jätetty meidän alakertaan postilaatikoitten päälle ja mulla on todisteeks esittää poistin rouvan lausunto ja ostokuitit netistä. Poika kovasti siihen että joo emmääny mikään varas ole et ei meillä mitään kuitteja ole kun kaverit se oli tuonu mulle.
  Sanoin et paras että talossa ei tapahu mitään muuta epäilyttävää kun mun appiukko sun kämppäs niinku omistaa. meni poju hiljaseks. Hyvä ettei mun KIRVES ollu mukana (sekin jäi aikoinaan muuttaessa suomeen). No en minä nyt siihen käsiks oli käynyt muutenkaan. Olenhan sivistynyt SUOMALAINEN joka Selvittää Asiat Rauhallisesti Neuvotellen.

  Kokemuksesta tyhmentyneenä tilaankin tästä lähtien tavarat ja muut kirjattuna ja appivanhempien osoitteeseen ettei käy niinkuin kävi.

  Kannattaa varmaan kaikkien muistaa että näin voi käydä jos tilaa tavaraa ja se lähetetään KIRJEENÄ – kirjeitä ei KUITATA.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.