Kiikaroimisen pelisäännöt

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Olen hyvin säilynyt mies, myönnettäköön. Naapuritalon ukko (ei omistaja vaan pidempiaikainen vuokralainen) kiikaroi tonttiani turhan usein. Kaveri on narahtanut usein juuri silloin puuhistaan kun olen uimassa altaassani tai kastelemassa pensaita omalla lannoitteellani. Ei siinä mitään jos hän olisi joku lintubongari. Aina kun olen katsonut hänen suuntaan, menee kaveri vikkelään kyykkyyn piiloon eli kyllä hän kokee jotain tuhmaa ja sopimatonta tekevänsä. Tirkistelijä? Sairasta.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  ” Kaveri on narahtanut usein juuri silloin puuhistaan kun olen uimassa altaassani tai kastelemassa pensaita omalla lannoitteellani.”

  olisikohan tuo suomalaistyylinen mökeillä harjoitettava puutarhanhoito liikaa tiheästi asutulla alueella? Ihan kaikkia tottumuksiaan ei tarvitse tuoda Suomesta mukanaan.

  LINKKI

  sinnittelijä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.04.2014
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 209

  Kahta asiaa ihmettelen. Eikö sulla ole vessaa ja etkö osaa puhua naapurille?

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Kojolle: kyllä sitä nyt saa sentään omia pesaitaan kastella millä haluaa. En minä pihalla kuitenkaan ilkosillani patsastele. Suomessa oli vaimolla kasvimaa takapihallamme, omakotitaloalueella. Lannoitin kesäkurpitsoja ja kompostia omalla lannoitteellani ja johan oli muhevaa multaa ja maistuvia kurpitsoja.

  Kyseessä ei ole ihan viereinen tontti vaan hieman alempana oleva talo. Tokkiinsa voisin alkaa huutelemaan, että hei, kaveri, mitä sinä minua kiikaroit? Tuskinpa vastaisi kun on jo kyykkimässä piilossaan. Ihmettelen suuresti näitä ihmisten huveja.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Siis se läski naapurin mies kiikareiden kanssa tykkää kiikaroida solakoita vanhempia ukkoja.

  Siitä pitäis saada kuvia.

  Virittele kamera piiloon silleen zoomattu että se saa siitä sen tähystys paikalta kuvan ja samalla sinusta, selkä kameraan kastelu puuhissa, taskussa kauko laukaisin ja napsit siitä kuvia.

  Kuvat laitat sitten ”daddy bear” kuvahaku 🙂 foorumille jollan nasevalla otsikolla että tossa olis yks mutta on niin ujo ettei uskalla tulla moikkaamaan ja et tarvis vähän apua että pääsis kaapista ulos.

  LINKKI

  nahkhiirmees
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 28

  Olen pitkään harrastanut lintubongausta ja usein myös zoomailen taivasta omalta takapihaltani. Mutta minua on ruvennut kummastuttamaan. Aina kun olen rakkaan harrastukseni parissa naapurini säntää pihalleen, milloin kuseskimaan pensaisiin milloin uimaan omaan altaaseensa hyvin teatreelisesti. Tilanne muuttui vastikää erittäin kiusallikseksi seuratessani harvinaista vesipääskyä liitämässä hänen pihansa lävitse ja katseeme kohtasivat. Aivan kuin hän olisi luullut, että olen kiinostunut hänen kummallisesta tairpeidensa toimittamisesta.
  Tarkoitukseni oli kutsua kerhomme jäseniä paikalle ja esitellä vesipääsky löytöni, mutten taida viitsiä huomionkipeän ja hieman kummallisen naapurini takia.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Kukkulankuningas:
  ”Lannoitin kesäkurpitsoja ja kompostia omalla lannoitteellani ja johan oli muhevaa multaa ja maistuvia kurpitsoja.”

  Tämän tiedon jälkeen sinun tuskin kannattaa tarjoilla ystävillesi kesäkurpitsaruokia.

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Naapurisi voi olla ”nimimerkki huolestunut kansalainen” joka haluaa tietää mitä ” ruohoa” oikein kasvatatkaan.
  Tai sydämensä luonnonsuojelun aatteelle menettänyt viherhörhö jonka herkkä sielu kärsii miettiessään poltatko kusellasi kasvien, elävien ja tuntevien olentojen juuret ja alaoksat.
  Sitten kolmas, todennäköisin vaihtoehto. Naapurisi on sateenkaarijoukkoihin kuuluva aktivisti, Espanjaksi El Maricon. Kainona luonteena tämä miehimys ei uskalla lähestyä sinua tutkimatta ensin kauempaa luonnettasi. Olethan Quiri joista ei koskaan tiedä. Tässä tapauksessa olisiko vastaanotto suosiollinen.
  Kun el maricon on ratkaisunsa tehnyt sinua voi odottaa uusi ,kaunis ja herkkä, espanjalaista kiihkeyttä ja tulisuutta antava ihmisuhde.
  Parhaassa tapauksessa El Maricon seisoo jonain päivänä ovesi takana viettelevä hymy huulillaan ja vaseliinipurkki kauniiseen lahjapaperiin käärittynä ja tarjoaa itseään ja rakkauttaan sinulle.
  Älä silloin epäröi vaan tartu tilaisuuteen. Mikään ei voita oikeata etelän tummasilmäistä ja tukkaista rakastajaa.
  Jos vielä epäilet, kysy keneltä tahansa suomalaiselta naiselta ja saat vahvistuksen sille , että näin on.

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  Tyttäreni toi heilaehdokkaita näytille meille vanhemmille vuosia vuosia sitten. Pyysin vaimoani aina tekemään näillä erityisillä päivällisillä kurpistapataa tai -keittoa. Noin puolessavälissä ateriointia kerroin sulhasehdokkaalle, että padat ja keitot ovat ihan oman pihamaamme kurpitsoista, joita olen lannoittanut ureallani.

  Kolmesta kokelaasta vain yksi jätti syömättä. Valitettavasti tämä, joka ei lannoitusuutiseni jälkeen syönyt pataansa loppuun, on nyt tyttäreni aviomies. Mistä tämä nyt sitten kertoo?

  LINKKI

  Jeremiasa II
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.12.2007
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 61

  Kumpiko lie sairas vaiko molemmat? Näköjään nautit tilanteesta.
  Ihmetyttää kuitenkin tuollaiset taipumukset, että pitää mennä kuseskelemaan juuri silloin kun naapuri ja vielä miespuolinen(!) on omalla pihallaan kiikarin kanssa.
  Jotkut kai saavat sellaisesta jotain seksuaalista tyydytystä.
  Naapuri tulee todennäköisesti hakemaan sulle hoitoapua aika pian, joten suosittelen
  opettelemaan sisävessan käyttöä. Ellei hänkin sitten vastavuoroisesti nauti tilanteesta.
  Savolaisten kaapeista löytyy näköjään vaikka mitä.

  LINKKI

  Kukkulankuningas
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.09.2013
  Kirjoituksia: 27
  Vastauksia: 119

  ..että minä olen tässä joku homoseksuaali. En minä alvariinsa lorottele pihamaalle. Täällä sataakin näin kesäisin sen verran harvoin, että alkaisi pihamaa tuoksahtaa jos ei sisäkäymälää lainkaan käyttäisi.

  Mietin tässä vain, että onko olemassa pelisääntöjä tämän kiikaroimisharrastuksen kanssa. Ymmärrän toki, että silmillä saa katsoa minne näkee, mutta toisen luvaton kuvaaminenhan on jo kiellettyä. Mikäs on tuollaisten tarkentimien laita? Ostan kaukoputken ja suuntaan sen naapurin pihaan. Aina kun ukko astelee ulos, alan katsella. Täällä ollaan valmiina sotaan.

  LINKKI

  sailA omeN
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.07.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 171

  Laitta realiajassa naapurin tekemiset kaukoputken kautta nettiin ja linkki tänne, sehän ei olisi edes salakuvausta kun olis julkista silloin.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.