kevät

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  unikki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.02.2008
  Kirjoituksia: 87
  Vastauksia: 67

  Hei
  Terveiset kaikille orgilaisille.
  Mummu ei sitten raaski tulla talveksi Espanjaan. Meillä täällä on pieni Ellen-vauva.Mummu ottaa talvella pari särkylääkettä lisää päivittäen ja nauttii pienestä neidistä!!!!
  Mutta tulee se kevätkin. Mihin aikaan keväästä kannattaisi tulla Andalusiaan? Tarkoitus on rohkeasti lähteä mummun kanssa omatoimimatkalle: Finnairin lento, auto vuokralle pariksi viikoksi ja yöt jossain hotellissa ( ei varausta) Kuulostaako aivan päättömältä?
  Viime syysloma( lokakuussa) oli siellä Andalusiassa ylivoimaisesti paras lomamme , aikataulu oli vain liian tiukka,Olisimme olleet valmiit viettämään jokaisessa pienessä kaupungissa pari kolme päivää.
  Sevillasta vain jäi huono maku suuhun ,taisi paikka olla liian suuri .Muualla tutustuimme paikallisiin asukkaisiin vaikka espanjankielemme olikin onnetonta.Meillä kaikilla oli hauskaa , niin ”opettajillamme ” kuin meillä ”oppilailla” harjoitellessamme lausumista.
  Ajattelemme lähteä Malagasta itään pitkin rannikkoa ja sielta jostain sisämahan EI turistikohteisiin- ei aurinkorannikolle

  Saisikohan taas hyviä vihjeitä KIITOS jo edeltäkäsin

  Syysterveiset kaikille mummu ja pappa ( viinimatjat kypsyvät samoin saskonit ja kohta syödään omia omenoita)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.