Kesäpuku

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kesäpuku

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ocaso
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.06.2008
  Kirjoituksia: 276
  Vastauksia: 375

  Nyt kun talvi on jäämässä espanjassakin taakse, niin on aika muistuttaa kaikkia jotka pitävät sanonnasta joka kuuluu seuraavasti: ”ei puku miestä pahenna”, uuden kesäpukuvaraston hankinnasta.

  Tässä muutama osoite löytömatkaan pukujen maailmaan :

  Madrid: López Herbón y Cía (Calle Cedaceros 9) ja Jaime Gallo (Calle Ayala 27). Kumpikin on kuninkaallisten valinta. Oscar de la Renta, Simeón de Bulgaria ovat myös ensinmäisen vakioasiakkaita.
  Muita merkittäviä pukijoita Madridissa: Moisés Córdoba (Calle Velazquez 96) sekä Hemanos Collado (Calle Almirante 21).

  Valenciassa voisin suositella Antonio Pueblan pukuliikettä (Calle D.Juan de Austria 36).

  Bilbaon pukijoista tulisi mainita ainakin Miguel Lozano jonka asiakaskuntaa kuuluu monta BBVA:n johtohenkilöä, osoitteessa Alameda Recalde 25.

  Barcelona tarkoittaa yhtä kuin pukua, tai Barcelona on puku joka kietoutuu ympärillesi tullen osaksi sinua. Tässä yksi metropolin mielenkiintoisimmista pukijoista, jolla on myös espanjan ainoa puvunompelukoulu: Luis Sans, Sastrería Santa Eulalia (Paseo de Gracia 93). He valmistavat noin 1200 pukua vuodessa, joten tiedät pitäväsi päälläsi jotain lähestulkoon ainutkertaista, tai ainakin tiedät että et ole kuin niin moni muu …

  Italiaan saavut helposti monesta espanjalaisesta kaupungista vaikka päiväksi pukuostoksille. Tässä minun valintani:
  Rooma: Brioni (Via Barberini 79)
  Napoli (Arzano): Kiton (Viale Industrie 1)

  Kummatkin ovat mittapukujen valmistajia joten sovittamiseen ja valmistukseen tulee varata aikaa. Sovittamiseen (eri kerrat) menevän ajan aikana voit tietenkin vierailla Italian kuuluisissa trattorioissa sekä osterioissa, tai vierailla Milanossa musiikkinätöksessä La Scalassa jos paikallinen ystäväsi on työkiireitensä takia lahjoittanut sinulle sisäänpääsylipun.

  Mainitsemisen arvoinen on vielä tietenkin vaatturi Isaia, Napolissa (Via Roma 44, Casalnuovo Napoli). Suomessa asuvat voivat tietenkin hankkia hänen pukujaan lähempääkin Pietarista (Bolshoj Prospect 49).

  Onnelista matkaa uuden kesäpuvun hankintaan!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.