Kaveri hakusessa!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Kaveri hakusessa!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  LaLuna
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.04.2011
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 4

  Hola!

  Monta vuotta olen haaveillut Espanjaan muuttamisesta, mutta yksin lähteminen tuntuu pelottavalta ajatukselta. Mielessäni on käynyt etten varmasti ole ainut suomalainen joka kovasti haluaisi muuttaa ulkomaille, mutta teot jäänyt vain ajatuksen tasolle, kun ei pokka riitä yksin lähtemään.
  Siispä olen nyt etsimässä kaveria matkaan!

  Paikalla ei ole väliä, mutta Fuengirolaa olen lähinnä ajatellut. Olen reissaillut niin saarilla kuin mantereellakin. Kaikista tutuin paikka on Teneriffa, Puerto de la Cruz.

  Olen 19 vuotias lähihoitaja ja asun Uudellamaalla. Tarkoitus olisi etsiä oman alan töitä, mutta muutkin työt kelpaa! Ajattelin lähtöä syys-tammikuussa.

  Onko siis halukkaita lähtijöitä? 🙂

  LINKKI

  KiisuLiisu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.04.2011
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 7

  Minulla samat ajatukset ollut jo pari vuotta, tuntuu ettei kukaan saa aikaiseksi lähteä kavereista tai sitten kaikilla perheet jo.. Itse olen tässä kuussa 22 täyttävä parturi-kampaaja. asun tällä hetkellä salossa. Olisi kiva jutella enemmän ! 🙂

  LINKKI

  KiisuLiisu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.04.2011
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 7

  laita vaikka facessa viestiä inboxiin tai lisää kaveriksi niin jutellaan siellä 🙂 löydät mut sieltä nimellä Beth Liis

  LINKKI

  Arsenal
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.06.2011
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Joo minä minä minä!!
  Ite oon kaksykkönen kouluni käyny nuori mies ja haluiaisin ja myös aion lähteä lämpöseen ens syksynä.
  Työsoppari päättyy 2/9 ja heti silloi olen valmis muuttamaan. Oma työni tulee painottumaan 95% koneelle ja loput 5 ihan oikeesti telkun kattomiseen(totta on) niin olisi tosi kiva asua kämppisten kanssa niin ei erakoituisi ja ohan se mulle tosi paljo parempi asuu jonku kanssa jo iha senki takii etten osaa espanjaa ja enkkukaan mikään maaailman paras(meinaan y mm puhelinliittymän avaamista). Noi postit tossa ylhäällä vaikutti tosi asiallisilta ja muutetaan vaikk kolmistaan ja lähetään tonne etelään vaikka syyskuussa ilman asuntoa kyllä me kolmio terassilla saadaan varmasti (halvalla), ei vaa ite jotenki yksin uskaltais lähtee ramboilee:D
  Nii tosta kohteesta vielä että kävisikö kanaria mitenkään?? Olet itsekin ollut pdlCruzissa niin eikös se olekin fantastinen paikka. Tuolla mantereella kun on nii pirkuleen kylmä.
  Ja juuri siksi tämä threadi vaikutti loistavalta kun kukaan ei mene opiskelemaan niin itelläkin on jotku mahikset saada kämppis..

  joo mailia teemu_vesanen@hotmail.com ite vähä huono nois mut laittakaa joku jos ootte lä’hös varsinki kanarialle mä on iha messis jakaan asumiskulut..

  LINKKI

  Eräjussi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.08.2011
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 3

  Joo sen olen huomannut kanssa kavereitten suhteen. Suomesta jos yrittää saada kaveria mukaan yleensäkin ulkomaan reissuille, reissun toteutus venyy ja venyy. Olen tullut siihen tulokseen, että yksin reissaaminen onnistuu paremmin. Olisihan se hienoa kun saman henkinen kaveri löytyisi mukaan, mutta itse jos olen jäänyt odottelee sitä kaveria niin reissut on jäänyt tekemättä. Sillon kun itsellä on se ”toimintafiilis”, niin kaverit on vaan hidasteena usein. 8) mutta joo on kaverit aina mukavia.

  LINKKI

  tepaste86
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.08.2011
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Täällä myös espanjasta haaveileva! Monta vuotta halunnut sinne muuttaa, mutta kun kielitaito ei ihan kohillaan. Jonkun verran espanjaa osaan ja englantia.. Mitään ammattia en ole saanut luettua, lukion jälkeen vaan seilaillut elämässä kaupassa ja kahvilassa työtä tehden. Nyt yritän päästä au pairiksi, mutta sekin tuntuu olevan hankalaa ku haluisin suomalaiseen perheeseen ja niitä kun ei tuolla listoilla ole! :/ Fuengirola olisi hyvä paikka jos ei espanjaa puhu koska siellä pärjää aika pitkälle suomellakin..jos vaikka jotain työtä saisi. Niinpä voisin olla kiinnostunut lähtemään mukaan jos vielä on suunnitelmissa. 🙂

  tänne voi myös laittaa viestiä sini.koivukangas@luukku.com

  LINKKI

  -Katja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.12.2011
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 4

  Laitan nyt viälä tännekin viestii, niin on mahdollisimman monta mahkua löytää huone tiistaihin mennessä! Onko teillä kellään tietoa, tarvitsisko joku kämppäkaveria tammikuuksi? 🙂 Viestiä voi laittaa s-postiini katjamainen@luukku.com

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.