Kaupungin tuella

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Kaupungin tuella

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  jurvalainen
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.06.2012
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 27

  Paikallinen artisti näyttää aktivoituneen markkinoimaan itseään oikein Fuengirolan kaupungin tuella.
  Olen aina ollut siinä luulossa että laulukilpailut voitetaan lauluäänellä eikä toisten tuella.Nyt näyttää kuitenkin siltä että että intoa on enemmän kuin taitoa ja sen vuoksi tarvitttaisiin koko kaupungin asukkaiden tuki.Tähän markkinointiin on nyt valjastettu koko paikallinen lehdistö.
  Fuengirolasta lähtee arvostettuun Laila-ja Olavi laulukilpailujen semifinaaliin kaksi sisäisesti ja ulkoisesti edustavaa naista jotka valittiin discoteca MaiTaissa pidetyissä karsinnoissa jatkoon. Paikallinen lehdistö ei uhrannut riviäkään edes mainitakseen asiasta puhumattakaan mistään tuesta.Nämä kilpailijat eivät ole paukutelleet henkseleitään asiasta millään tavalla.
  Vaatimattomuus kaunistaa niin sisäisesti kuin henkisestikin mutta liika omakehu haisee niin että kunnolliseen tuuletukseen olisi todellista tarvetta ennekuin päähän noussut pissi pilaa lauluäänenkin.

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  nyt kaepoo kannustusta meijän Aurinkorannikon tangokuningatar 2014 edustaja Marja-Liisa Kuosmanen, nyt jokaisella ainoalaatuinen mahdollisuus antaa äänensä http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/08/marja-liisa-kuosmanen

  LINKKI

  sinnittelijä
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.04.2014
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 209

  Onko tää jotenkin sulta pois, vai mikä tän kirjoituksen pointti on?

  Yleensä, jos kaipailee lehtikirjoituksia joistain omista jameistaan, pitää lehdistölle ilmoittaa niistä etukäteen. Joskus joutuu jutunkin tekemäään itse, jos kyseessä on joku yhden miehen lehti.

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Komiasti laulaa ”naapurin” likka! Aani annettu 🙂

  LINKKI

  vanhatyttö
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.08.2009
  Kirjoituksia: 49
  Vastauksia: 1748

  No jaa..hyvá ja hyvä. Minun korvaani hirveán tasaverosia ovat námá kaikki naislaulajat. ei oikein nouse yhtáán yli toisen támán yhden laulunpätkán perusteella. Lopullisen voittajan sitten ratkaisee laulutaidon lisáksi muut avut; lavasáteily,karisma, esiintymisvarmuus, ulkonäkö jne. Ja onni, se kai ratkaisee aika paljon.

  Ulkomuotonsa perusteella kuningatarainesta olisi minun mielestáni Johanna Mäkelá, joka myös laulaa hyvin ja jolla on mukava olemus, karismaa ihan selvásti. Muut leidit eivät oikein ulkomuodollansa häikáise. Salla Krok laulaa hyvin, on persoonallisempi ááni kuin monella muulla. Samoin Raita Ilomäki laulaa hyvin ja hánellá kiva äáni.

  Mutta vaikeaa olisi valita voittaja, miná itse en ymmárrá musiikista mitáán ja rehellisesti sanottuna en edes pidá musiikista. se on turhaa melua minun korvissani. 😕

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Koska saadaan jonkun suomalaisen innovaattorin ja bisnisihmisen toimesta Aurinkorannikon omat tankomarkkinat , tietysti tänne pääkaupunki Fugeen.
  Kyllä taas saataisiin Suomea maailmankartalle.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.