kauppojen varuste ja hinta tasosta vauvoille?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet kauppojen varuste ja hinta tasosta vauvoille?

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tai
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Hei,

  Tulemme Benalmadenaan heinäkuussa. Perheemme nuorin on silloin vuoden ikäinen.

  – Mitä vauvan ruokamerkkejä on kaupan ja mitkä olette kokeneet hyviksi. Onko samaa hinta tasoa kuin Suomessa.

  -Oletteko juottaneet paikallista maitoa 11-12kk vauvoille vai äidinmaidon korviketta? Suomessa antaisin ihan valion maitoa. Imettämisen ajattelin jo lopettaa, mutta jäin sitten miettimään mitä maitoja Espanjassa on saatavilla.

  -Pampersia on ainakin kaupoissa, mutta minkä hintaista. Onko joku paikallinen halvempi hyvä merkki? Liberoa ei kai löydy?

  – Hyviä lastenvaate kauppoja?

  LINKKI

  Mrs S
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.04.2008
  Kirjoituksia: 29
  Vastauksia: 78

  Mulla on vain yhden loman verran kokemusta ruokapurkeista ja vaipoista, mutta kerrompahan kumminkin. Lasten purkkiruoat ovat mielestäni Espanjassa niin erilaisia, että suomivauvan voi olla hankala tykätä niistä noin ykskaks; meillä oli omat piltti- ja bonaeväät mukana, mikä osoittautui hyväksi jutuksi -kokeiltiin espanjalaista (merkkiä en muista) eikä tykätty yhtään.
  Maidoistakaan mä en osaa kertoa muuta kuin että mun mielestä ne on yhtä hyviä tai parempia kuin Suomessa, tuskin niiden juomiselle on estettä 1veenäkään mutta omani joi ostomaitoja vasta vähän isompana.
  Vaatteita, niin ihania kuin ne onkin, me ei ehditty ostella yhtään.
  Vaipat loppuivat meillä kesken tokavikan päivän iltana, ja kaikki vaippapaketit ovat VALTAVAN suuria, ja jos muistan oikein emme löytäneet housuvaippoja ollenkaan, mutta kaikenmaailman aloevera ym juttuja kylläkin. Sillä seurauksella, että ostettiin pieni paketti uimahousuvaippoja jotka -yllätys yllätys matkalla lentokentälle – osoittautuivat täysin läpivuotojutuksi 🙂 … Lentokentältä tiedoksi ei saa vaippoja mistään (mutta onneksi kansainväliset äitimatkustajat ovat hädän tullen avokätisiä)

  LINKKI

  la luz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 277

  Purkkiruokia on moneen lähtöön ja makuun. Merkkejä mm. Hero, HiPP, Nestlé… Yleisesti ottaen rakenteeltaan enemmän sosemaisia kuin suomalaiset purkit taaperoikäisille. Makuvaihtoehtoja mielestäni vähemmän. Hyvin on menneet alas :p

  Itse olen aloittanut tavalliset maitotuotteet lapsille täällä noin 10kk iässä. Saatavilla on myös lastenmaitoja eri ikäisille, mutta en tykkää käyttää niitä koska ovat sokeroituja.

  Pampers on täällä nimellä Dodot. Toinen isompi merkki on Huggies. Jokaisella kauppaketjulla on sitten myös omat, hieman edullisemmat vaippansa.

  Lastenvaatekauppoja on pilvinpimein pienistä puodeista aina suurempien ketjujen myymälöihin. Myös lasten kenkäkauppoja on paljon! 😀

  LINKKI

  Tai
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.04.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Noista tavallisista maidoista tarkentaisin vielä, että mitäköhän siinä purkissa lukee, jota vuosikkaalle olet ostanut? Kun ne maitopurkit mitä ostin kanarialta aikoinaan neljä vuotiaalle tyhjeni lopulta viemäriin – mutta olin kyllä hienosti maalattujen lasipullojen vieressä hiukan ymmälläni kaupassa 🙂

  Hipp ja Nestlehän myy myös suomessa, varmaan joitain samoja makuja? Miten Lidlin valikoima onko vastaava kuin Suomessa? Dodot, pitää muistaa.

  Eli sielläkin myydään uimavaippoja, ei kai sitten kannata kantaa Suomesta?

  Entäs lastenvaunut ja bussit? Ei varmaan ole ilmaista, kuten Suomessa?

  LINKKI

  la luz
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.10.2008
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 277
  kirjoitti:

  Noista tavallisista maidoista tarkentaisin vielä, että mitäköhän siinä purkissa lukee, jota vuosikkaalle olet ostanut?

  Eli sielläkin myydään uimavaippoja, ei kai sitten kannata kantaa Suomesta?

  Entäs lastenvaunut ja bussit? Ei varmaan ole ilmaista, kuten Suomessa?

  Tavallisella maidolla tarkoitan vaikka nyt ”lähikauppa” Mercadonan (Hacendado-merkki) tai Carrefourin maitoa. Muita merkkejä ovat mm. Puleva, Asturiana, Covap, Pascual… Käytämme tölkkimaitoa joka avaamattomana säilyy lämpimässä (kaikkein yleisin täällä). En ole kokeillut kylmässä säilytettävää maitoa, millaista on.

  Leche entera=täysmaito
  Leche semidesnatada=kevytmaito
  Leche desnatada= rasvaton maito

  Maidoissa löytyy myös vitamini-ja kalkkilisä vaihtoehtoja.

  Uimavaippoja on kaupoissa!

  Busseista; paikallisliikenteessä bussiin astutaan vaunujen kanssa etuovesta. Rattaista ei oteta maksua eikä pikkulapsista (en tiedä ikärajaa). Lapsi on matkan ajan oltava aikuisen sylissä ja kärrit jätetään sinne bussin keskiosaan. ”Seutuliikenteessä” olen matkustanut linja-autoissa joihin vaunut eivät mahdu, muuten kuin kasattuina.

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Sekä Dodot että Huggies hyllyistä löytyy housuvaippoja. Uimavaippoja on myös nähty, mutten ole itse niitä koskaan ostanut.

  Ruoissa olen syynännyt aina hyvin tarkkaan tuoteselosteet, espajalaiset kun tuntuvat laittavan suolaa joka ruokaan, jopa ihan pienille. Hipp ruoat on ollut meillä suosituimmat, mutta niitä ei löydy useastakaan kaupasta.

  Vaatteita olen tykännyt ostaa C&A nimisestä kaupasta. Olen kokenut sen hinta/laatu-suhteeltaan hyväksi.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.