Kauppojen kortit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Kauppojen kortit

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Suomessa on kaupoilla kaikenlaisia alennus- ja bonuskortteja. Miten Espanjassa? Millaisia kokemuksia teillä niistä on? Jos päivittäistavaraostoksia tekee, mitä suosittelisit, päivittäin akselilla Torremolinos-Fuengirola, autolla liikuttaessa? Kannattaako hankkia ELI MAKSAAKO VAIVAN?

  LINKKI

  N35u
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 20.10.2006
  Kirjoituksia: 23
  Vastauksia: 388

  No meil on Carrefourin ”plussa kortti” ei maksanut mitään ja joskus jotain alennuksia sillä saa. Enpä näe ainakaan mitään haittaa hankinnalle. Mukana tuli myös 2 avaimenperä korttia joten se on aina mukana kun on kiinni auton avaimissa, ja mikäli avaimet hukkuu niin toivotaan että löytäjä lähettää ne siihen merkittyyn osoitteeseen siis Carrefourille ja sieltä ne löytävät takaisin oikealle omistajalle…

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  kun ostaa… Lidlistä códico postal Fuengirola 29640

  Carrefourin halpisketjusta Dia%:sta heillä myös clubi kortti, jollasaa lisäalennuksia.

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Ei täällä ole sellaista bonuskorttivillitystä kuin Suomessa, varmaan siksi, että markkinoilla on useampikin ketju eikä vain kaksi suurta.

  Corte Inglés on ehkä ärhäköin kortintyrkyttäjä, mutta se ei ole bonuskortti vaan ketjun liikkeissä toimiva luottokortti, jolla saa korotonta maksuaikaa. Siitäkin olen pysynyt erossa, ainoa konkreettinen ilo Corte Inglesin kortista olisi minusta ilmainen pysäköinti Malagan tavaratalossa (kai tarvii kyllä jotain ostaa), mutta nyt kun Mijas Costallakin on Corte Inglés niin eipá tule Malagaan asti lähdettyä.

  Luottokorteissa on täällä kyllä erilaisia bonusjuttuja, etenkin kun niillä ostaa bensaa. Luottokorttia varten vaan ulkomaalaiselta yleensä pankki vaatii vakuustalletuksia.

  Ruokakaupoista mulla on seuraavia mielipiteitä:

  Supersolista saa kivasti kaikkia ”ulkomaalaisten juttuja”, joita Espanjassa ei aina ymmärretä. Siis esim. ruukkuyrtteinä vaikka tilliä ja basilikaa, raejuustoa, kaikenlaisia intialaisia tai kiinalaisia kastikkeita, monensorttista näkkileipää ja muuta paikallisesti katsoen kummallista ruokaa. 😉 Hedelmä- ja vihannesvalikoima on laaja ja saa ostaa sen minkä tahtoo, eikä kaikkea ole pakattu muoviin ja ne maistuukin hyviltä.

  Mercadonassa pääsee helposti parkkiin ja on kai edullisen maineessa, myönnän etten ole kovin hintatietoinen, pitäisi olla! Ärsyttää kun melkein kaikki vihannekset on pakattu muovikoteloihin ja ostat just sen määrän kuin haluavat myydä, ei voi itse valita. (Taidan syödä enimmäkseen kasviksia…)

  LIDL tunnetaan Suomessakin, saman tyyppinen täällä.

  Díassa on halpiskaupaksi ihan kivasti valikoimaa, jonot kassalle vaan on pitkät.

  Los Bolichesin Supercor on kätevässä paikassa, helppo päästä parkkiin, mutta se on KALLIS. Eilen tuli taas sieltä sellanen lasku, että vannoin pysyväni poissa niiltä nurkilta monta viikkoa…. 🙁 Hedelmät ja vihannekset on siellä tosi kauniin näköisiä, mutta eivät maistu miltään.

  Mun suosikki on Arroyon keskustan iso Supersol, mutta tämä ei nyt perustu hintatietoisuuteen, sieltä vaan saa sellaisia juttuja, mitä itse haluan ostaa, löytyy sekä kala- että lihatiski ja parkkeeraaminen on helppoa ja 3-4 aikaan siellä ei ole ketään, joten jonotella ei tarvi.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  näkyykin olevan melkein lähikauppa parin liikenneympyrän takana, joten sinne siis suuntaamme aluksi. Toisaalta en tykkää yhtään ns. kaupassakäymisestä mutta olen ollut sitä varten ”kauppalakossa” nyt tämän alkuvuoden…… ja jotenkin uusissa paikoissa on mukava katsella tavaroita ja toisaalta onhan se ”hupiakin” arvuutella ruokapakettien sisältöä ummikkona. Ja sitten kotona tutkia mitä tuli ostettua.

  Nuoruusvuosilta muistona ekalta Ruotsin matkalta; ostin illalla kahvimaitoa ja kun aamulla leirintäalueella itse kahvit keittelimme ja maitopurkin avasimme,oli naurussa pitelemistä…………piimää kahvin kanssa! Jäi kahvit juomatta. Sitten astelimme leirintäalueen kahvilaan ja tilasimme kahvit 3:lle. Tuli kahvit ja tuli maitoa……..pieni liraus joka kuppiin. Pyysin lisää, ei ollut! Jäi kahvit juomatta. Teki mieli lähteä kotiin! Tästä erinomaisesta kielitaidostani kuulen aina silloin tällöin ”vinoilua” vieläkin kun olemme kaupoilla.

  Lidl:n valikoimaan olen yrittänyt silllointällöin tutustua. Arroyn supersol laitettu ”muistiin” ja myös muut vinkit. Kiitos Kris ja DonB. ja N35u.

  Suomessa bonuskortitonta kaupassa lähes kummeksutaan, ainakin meilläpäin. Jos korttia ei ojenna maksutapahtuman yhteydessä, sitä välittömästi kysytään, ja jos ei ole, saa melkein kummaksuvan katseen. Täytyy myöntää, että noita kortteja on itselläkin kun joskus on ollut joku ”todellinen” tarjous vain ”kortillisille” niin sitten on tullut se otettua. Ja tuleehan niistä hieman säästöä pitemmän päälle vaikka joskus hieman huvittaa, kun tipahtaa postiluukusta 1000 pistettä joka on sitten kokonaista 5 euroa. Olis nyt ees 10, niin ymmärtäs paremmin tuon 1000!

  LINKKI

  Willi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 28
  Vastauksia: 792
  kris kirjoitti:

  Corte Inglés on ehkä ärhäköin kortintyrkyttäjä, mutta se ei ole bonuskortti vaan ketjun liikkeissä toimiva luottokortti, jolla saa korotonta maksuaikaa.

  Juups Corte Inglésin kortti on luottokortti, jolla on todellakin koroton maksuaika, mutta siitä voi vain ”unelmoida” jos sinulla ei ole työsopimusta. Asiaa kysyttiin Malagan päässä vuosi sitten ja silloin oli ainakin että pitää olla voimassa oleva työsopimus.

  Yksi kortti josta ei ole ollut mainintaa on Travel Club-kortti (ilmainen). Kaikkia paikkoja en muista mutta päivittäistavarakaupoista Eroski on listalla. Samoin Repsol, BBVA, Movistar, Telefonica, Euromaster, caja Laboral, Securitas Direct ja Multi Opticas. Muita en nyt äkkiä muista.

  LINKKI

  kris
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520
  Ziiuska kirjoitti:

  Suomessa bonuskortitonta kaupassa lähes kummeksutaan, ainakin meilläpäin.

  Kyllä tosiaan! Joka kerta kun menen Suomessa lomalla kauppaan niin tuntuu, että pitäisi jotenkin selitellä, miksei ole bonuskorttia, sen verran kummasti katsovat. En oikein viitsi sanoa, että ”no kun mä asun ulkomailla”, sekin tuntuu vähän tyhmältä. Lykkään maksuksi riemunkirjavan espanjalaisen pankkikortin, niin ilme menee vielä kummastuneemmaksi, ”MIKÄ tää on?!”, mutta sitten ne on niin helpottuneita siitä, että se kortti vinkuu sittenkin, että unohtavat koko bonus asian. 🙂

  On muuten hassua, miten pitkään ulkolmailla ollessa jää sivuun sellaisista arkipäivän jutuista, jotka yhtäkkiä Suomessa ”kaikki” tietää. Olin juhannuksena perheen sukujuhlissa mökillä ja kun puhuttiin puutarhajutuista, pihakeittiöstä ja sen sellaista niin kaikki sanoi, että ”no Honkkarista sen saa” ja ”Karikin osti sen Hong Kongista”. Mä olin ihan huuli pyöreenä, että Hong Kongista? Siis kun oli puhe pihakeittiön kaasujutuista, sellaisesta, joita on kiinalaisissa katukeittiöissä niin mä ihan oikeasti jonkin aikaa mietin, että onko serkkutyttö perheineen ihan oikeesti käynyt Hong Kongissa asti ostoksilla. 🙂 Nyt sitten tunnen kyseisen kaupan, sekä Tikkurilan, että Nummelan version…

  Toinen juttu oli turkkilainen jogurtti, jonkun ruotsalaisfirman tuote. Se oli ihan älyttömän hyvää ja kaikki puhui siitä, en vaan ollut koskaan nähnytkään.

  Mistähän muusta olen jäänyt paitsi kun käyn Suomessa vaan kerran vuodessa…? 🙂

  Täällä muuten Danonen Yogur Griego eli kreikkalainen jogurtti on älyttömän hyvää – ja rasvaista, nam… saa hyvän tsatsikin aikaan!

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Minulla on muutama kortti Carren ja Consumin, ihan vain sen vuoksi, että niillä saa kätevästi safkat kotiin kuljetettuna.
  Toki on kivaa kantaa selkä vääränä 10 litraa vettä, 6 litraa maitoa, 8 litraa mehuja ja virvokkeita sekä 6 litraa gaseosaa ja 6 litraa tinto veranoa pari korttelia siis tietty muiden ostosten lisäksi, mutta on se kuljetus silti niin helmee.

  Meidän Consumissa on tosin parkkihalli, mutta kun aina ei tule lähdettyä autolla.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Pakko nyt maalaisena kysäistä Rayan kommentista:

  ”Minulla on muutama kortti Carren ja Consumin, ihan vain sen vuoksi, että niillä saa kätevästi safkat kotiin kuljetettuna”

  Kuinka ostokset saa kotiin kuljetettuina? Mitä sellainen kuljetus maksaa? Kuinka se toimii? käydään itse ostoksilla vai nettitilaus-kuljetus….vai kuinka? Kertokaa joku!

  Ei siksi että tuota palvelua itse tällähetkellä tarvitsisin (joskus ennen kun lapsia oli kotona, olisi tarvinnut)mutta ”lapsellisille” ja vaikkapa vanhukseille, liikuntarajoitteisille ym. tälläinen palvelu olisi helpotus arkeen.

  Eikös suomessakin ole jotain nettiruokakauppoja? Ehkä varmaan muitakin ruuan kotiinkuljetusjuttujakin jollain isommilla paikkakunnilla, mutta mikä on espanjalainen käytäntö?

  LINKKI

  bhajee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Ainakin Mercadonalla on verkkokauppa, muista en tiedä. Useimmat tuovat tavarat kotiin (siis niin että ostat kaupasta ja annat sitten tuoda kotiin). Hintoja en nyt muista…

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011

  Ainakin Carrefourissa (ja Mercadonassa) voi tehdä ostokset netitse ja sitten ne tuodaan kotiin.
  Itse olen pääasiassa käyttänyt vain kotiinkuljetusta, vaikka autolla olisinkin liikkeellä.
  On mukava valita tuotteet itse, maksaa ne ilman että joutuu niitä kantamaan. Consumissa (ja Mercadonassa) käyn yleensä kävellen joten kuljetus on enemmän kuin tervetullut, Carre on meiltä niin kaukana, että sinne on pakko ajella autolla.

  LINKKI

  Ziiuska
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.12.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 242

  Ja hintaa tulee, paljonko (noin)??? / satsi? ja toimitusaika tietysti sovittavissa?

  LINKKI

  eiole
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.09.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 153

  Ainakin meiläpäin yli 60 euron satsi tuodaan ilmaiseksi kotiin Consumista ja Mercadonasta. Olen käsittänyt, että eläkeläisille summa on alempi.

  LINKKI

  Raya
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.12.2006
  Kirjoituksia: 24
  Vastauksia: 1011
  Ziiuska kirjoitti:

  Ja hintaa tulee, paljonko (noin)??? / satsi? ja toimitusaika tietysti sovittavissa?

  Anteeksi Ziiuska, hätäpäissäni vastaukseni jäi vaillinaiseksi.
  Pienistä ostoksista en tiedä, mutta meillä kuljetus ei ole ikuna maksanut mitään, koska ostamme kerralla isot satsit.
  Kun alunalkaen aloin suunnitella Carrefourin kortin ottamista vuonna 2004 tärkein peruste oli juuri kotiinkuljetuksen ilmaisuus.
  Kuljetusajoista en sen paremmin tiedä olen aina sanonut, että saa lähteä viemään vaikka saman tien ja joskus tavarat ovat olleetkin ennen minua kotosalla.
  Luulisin kuljetuksilla olevan jonkinmoisen aikataulun ja niitä toimitellaan sen mukaan miltä suunnilta ostoksia kulloiseenkin kyytiin on tulossa. Meidän lähikaupoissa on pari ihmistä noissa kuljetuksissa.
  -Hassua miten tuo espanjalainen välinpitämättömyys detaljeista on minuun tarttunut, monet asiat jotka suomalaisena haluan tietää ja itseasiassa minun TÄYTYY tietää tuntuvat valenciana-minusta herttaisen yhdentekevältä.
  Eläköön Espanja ja sen antama suurpiirteisyys!

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.