kauneudenhoitoalan työharjoittelupaikka fuengirolasta ?

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yleistä opiskelusta, työnteosta ja harjoittelusta kauneudenhoitoalan työharjoittelupaikka fuengirolasta ?

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kai-no
  kai-no Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.07.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  hei! aloitan kosmetologin opinnot parin viikon päästä oulunseudun ammattiopistossa ja haaveenani olisi päästä suorittamaan yksi (tai ehkä useampikin) työharjoittelujakso espanjaan. eräs kaverini muuttaa piakkoin fuengirolaan, joten sinne suuntaisin itsekin.

  haluankin nyt jo hyvissä ajoin alkaa kyselemään ja etsimään tietoa fuengirolan työharjoittelumahdollisuuksista. onko siellä hoitoloita, kylpylöitä, parturi-kampaamoja jotka tarjoavat myös kosmetologin palveluita…? ja ottavatko harjoittelijoita ylipäätään? onko kellään omakohtaista kokemusta? kaikki mahdollinen informaatio auttaa tässä vaiheessa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mariitta
  Mariitta Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Norres, Afrodite, Harmonia ovat suomalaisomistuksessa Fuengirolassa. Ja tasaiseen tahtiin ollut harjoittelijoita syys-toukokuun aikana.
  Lisää löytyy Benalmadena ja Torremolinos, mutta nimiä en valitettavasti muista..

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kai-no
  kai-no Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.07.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitos, tällä pääsen jo alkuun! Pitää nyt malttaa odottaa että se koulukin alkaisi niin pääsisi ihan kunnolla suunnittelemaan. Oon kyllä nyt onnistunut psyykkaamaan itselleni sellaisen kipinän ja matkakuumeen että!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.