katjan kauhea kohtalo, espanjassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma katjan kauhea kohtalo, espanjassa

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  http://www.iltalehti.fi/terveys/2015061719833870_tr.shtml

  Tässä linkki Iltalehden nyyhkytarinaan. Ennenkuin avaatte ja luette sen , varatkaa käden ulottuville keskikokoinen pyyhe jolla voi pyyhkiä kyyneleet.

  Sitten asiaan. Tässä kaunis esimerkki miten köyhiä sorretaan. Sekä onni että yhteiskunta.  Kuten heti hyvin huomaamme, onhan artikkelin kirjoittanut joku todellinen asiantuntija, ei katjalla itsellään ja hänen valinnoillaan ole mitään tekemistä nykyisen asiaintilan kanssa. Se vaan on niin että köyhä saa aina paskaa tuulettimeen.

  Kyllä Suomen pitäisi jo lopultakin saada tännekin kelan toimistoja ja taikaseiniä. Ainakin Fugeen, toinen sinne Alicanten kulmille ja tietenkin Madridiin ja puoliespanjaan Barcelonaankin. Hups! meinasi unohtua Canaria ja Baleaarien saaristo, sinne kanssa.

  Eihän voi olla niin, että Suomen kansalainen ei voisi vapaasti toteuttaa itseään ja matkustaa Espanjaan voimauttamaan itseään ja jos menee päin aunusta , ei sosiaalitäti tai- setä huolehtisi ihmisarvoisesta toimeentulosta. Huom. suomalaisten , ei kehitysmaa Espanjan normien mukaan.

  Toivottavasti uusi hallitus hoitaa tämänkin pikku ongelman hetimiten kuntoon.

  LINKKI

  Pikku-Kalle
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.01.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 53

  Tässä toinen tarina. Aurinkoranikko on kovasti esillä.

  http://www.iltalehti.fi/asuminen/2015061719832011_an.shtml

  LINKKI

  Hipsuli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2013
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 14

  Sama tarina 2.5. toisessa ip-lehdessä, silloin Katja oli Sari

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1430358963531.html

   

   

  LINKKI

  Rekki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.01.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 160

  Niin, tuossa viimeisessä sanottiin, ”turvaverkosto on aivan liian puutteellinen”…..  kuten Santiago on huolestunut. Ehkä jokin suomalainen verkosto järjestäisi samalla tavalla kerjäämisen niin kuin romanialaiset ovat onnistuneet.

  LINKKI

  -Tomppa-
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 26.08.2013
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 41

  En kyllä minäkään ymmärrä näitä taukkeja. Mitä v****a pitää itkeä iltapäivälehdessä asiaa. Tekisivät itse elämälleen jotain. Tämän siitä saa kun vasemmisto on saanut rauhassa tehdä Suomesta hyvinvointivaltion. Pienimmästäkin vastoinkäymisestä huudetaan sossua apuun.

  Jos on niin pönttö että dokaa pienen perinnön kahdessa vuodessa niin omapahan on vika! Olisi etsinyt töitä sen ajan. Tai voinut vaikka opiskella hyvin mielin mutta ei, pitää juoda viinaa. Ja sitten ihmetellään kun sossu ei autakaan ulkomailla! Toivottavasti Suomen sosiaalitoimistioa ei ikinä tule Espanjaan. Eikä näitä pidä kyllä kustantaa takaisin Suomeenkaan lorvimaan. Turvaverkko on ihan hyvä hetkeksi mutta ei sitä koko elämää pidä verkossa roikkua!

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Jaahas… Taitaa támá Fugen uusi Suhina Lempi olla kohta kuuluisakin tekijá niillá kulmilla. Kannattaisi nyt jonkun seiskalehden takoa kun rauta on kuumaa ja tehdá kahden aukeaman haastattelu tástá mimmistá, brittihurmureineen kaikkineen. Ja isot kuvat, takaviistosta otettuna totta kai.

  Santiago: Kyllä Suomen pitäisi jo lopultakin saada tännekin kelan toimistoja ja taikaseiniä.

  Juu… mutta Kiitos Ei. Olen lukenut, ettá kuukerit pesivát taikaseinissá ja on silloin se vaara, ettá siiná seinien sisállá kulkeutuu sitten joitain (kulta-)munia mukana.

   

  LINKKI

  sophie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.05.2014
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 42

  Oikeasti nyt, paljonko tuolle maksetaan haastattelusta?! Seuraavaksi varmaan Seiska-lehteen useamman sivun artikkeli kuvakollaaseineen…

  Ma olin joskus 6-7 vuotta sitten eraassa suomalaisessa firmassa esimiesasemassa ja mun vastuulla oli rekrytoida suomenkielisia ihmisia firmaan. Suurin osa tuli suoraan Suomesta, ja aivan helkkarin kepein evain. Ei toimivaa turvaverkostoa, ei kielitaitoa, ei elamankokemusta, ei maan ja kulttuurin tuntemusta (tai edes pyrkimysta integroitua muuhun kuin oluttuoppiin), ja mika parasta (tai pahinta), EI RAHAA. Viinaan ja bilettamiseen kylla loytyi massia, mutta ei seuraavan kuukauden vuokraan, tai edes ruokaan. Monesti ma tiesin heti ensikattelysssa, etta toi ei tule parjaamaan tassa tyossa, mutta olkoot nyt, kun kerta on tanne saakka tullut.

  Toisilla oli huolestuneet kotiporukat Suomessa, toisia ei kukaan kaivannut. Sain itkuisia puhelinsoittoja mammoilta, jotka eivat ole kuulleet lapsistaan mitaan pariin viikkoon ja puhelinkin on pois paalta. Olen metsastanyt naita tyyppelja ympari rannikkoa. Kun sain kiinni, soitin mammalle omasta puhelimestani ja pakotin nuoren puhumaan luuriin. Monesti asiat jarjestyivat, mutta kyllahan se v-tutti. Monesti teki mieli sanoa, etta ei tassa ole enaa mitaan vastuuta kenekaan hulvattoman idiootin elamasta, kun tyosuhdekin on jo paattynyt. Kaikista pahimmilla reppanoilla ei edes ollut ketaan, kuka olisi voinut laittaa rahaa vaikkapa western unionin kautta. Jos elama oli kuralla jo Suomessa, niin ei se Espanja niita ainakaan parantanut.

  Toivoisin, etta moni miettisi tarkemmin, ennen kuin lahtee. Ei tanne tosiaankaan tarvita mitaan suomalaista sossua tai Kelaa. Maassa maan tavalla, tai maasta pois.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  …Seuraavaksi varmaan Seiska-lehteen useamman sivun artikkeli kuvakollaaseineen…

   

  No, juurihan miná sanoin ettá… 😀

  Eiváthán námá iltalápyskát ja muut roskajulkaisut ole ollenkaan huolissaan noista Aurinkorannikolla pummielámáá elávistá suomalaisista. Lehden levikkiá siiná kai yritetáán epátoivoisesti pitáá yllá.

  Itsekin olen joskus nuorempana elányt ”seikkailijan” elámáá, mutta ei siiná tullut mielen viereenkáán alkaa viinaksien kanssa látráámáán. Kyllá olisi mennyt xituiksi koko vapaussota.

   

  LINKKI

  TKO
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.07.2015
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

   

   

  On se kumma että suomen valtio maksaa sompuille afrikkaan ja kuskaa somppuja afrikasta mutta yhtä  ”Katjaa”ei saa suomeen.  on se parempi käkkiä lämpimässä palmun alla kun suomessa sossun tai kelan luukulla jossa Natsit kyykyttää jutkuja ja kiduttaa ihmisiä. Jossain vaiheessa kelan rahat  loppuvat ja/tai muuten vaan  ei maksa (kuten minulle) ja sama käy sossulle. Luukku lyödään kiini lopullisesti. (oletko ulkona kylmässä suomessa pakkasessa tai räntäateessa vai lämpimässä espanjassa palmun alla ?) HV SUOMEN VALTIO !

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.