Katin elämä Kanarialla

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Karvaturrit Katin elämä Kanarialla

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  GatoBlanco
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.11.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Ollaan poikaystäväni kanssa suunnittelemassa muuttoa Kanarian saarille, luultavasti joko Gran Canarialle tai Teneriffalle. Mukaan ovat tulossa kaksi kisuamme. Haluaisin tietää kuinka erilaista kissan omistaminen on Kanarialla kuin Suomessa.

  Onko ruokien ja tarvikkeiden hinnoissa tai saatavuudessa suuria eroja?
  Löytyykö puupellettejä?
  Entä eläinlääkärikäynnit?
  Miten Kanarialla yleensä suhtaudutaan lemmikkieläimiin? Olen sen jo huomannut, että moniin vuokrakämppiin ei eläimiä huolita =(

  LINKKI

  Jonnie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.09.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 33

  Hola Gato Blanco,

  Olen asunut Granilla jo aika kauan ja 2 kissaa..asumme kerrostalossa,joten kisumme ovat taysin sisakissoja. Vuokra-asunnoissa voi olla tiukkia maarayksia,kaikki eivat salli kotielaimia (itsella oma).Ruokia ja tarvikkeita saa samoin kuin Suomessa,hinnat ehka hivenen halvemmat.Pelletteja saa..itse tosin kaytan ns.kristalli”hiekkaa” ja 7,5kg sakki maksaa n.18€ ja kestaa melkein 2kk.

  Olen kaynyt samalla elainlaakarilla koko ajan,leikkaukset maksoivat 120€ ja rokotukset muutamia euroja. Kissat ovat olleet tosi terveita (kop..kop)ja kiipeily/raapimispuita saa elainkaupoista.Lahes kaikista pienistakin kaupoista saa myos purkkiruokaa,joten hyvin parjaa.

  Katu/hotellikissoja on jonkin verran,taalla ainakin vapaaehtoiset kissafanit hoitavat/ruokkivat niita.Kanarialaisilla on kotielaimia ihan kuin Suomessakin, ehka yleinen suhtautuminen on negatiivisempaa Suomeen verrattuna?? ja paljon hylataan/jatetaan oman onnensa nojaan joulun jalkeen(lahjat) ja lomien alettua.

  Ei muuta kuin rokotukset ja tervetuloa kisut! t. jonnie

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.