Kanarian vuokra-asunto tarjonta ja kysyntä !

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Kanarian vuokra-asunto tarjonta ja kysyntä !

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  tapanisaari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.08.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 125

  KYSMYKSIÄ
  -miltäs vuokraus kysyntä näyttää kanarialla
  tarjontaa varmasti on yllin kyllin
  – miltäs se näytää 5 ja 10 v päästä ?
  -kuinka moni uskaltaa tunnustaa ettei maksa pääomatuloveroja ?
  -kuka takaa että takuurahat maksetaan takaisin jos kämppä on samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta, miten takuurahat maksetaan ?
  -ketkä ovat asiakkaat jotka vuokraa koska yleensä turistit käyvät 1-2 viikkoa ja ostavat valmiita hotellipaketteja
  – onko espanjassa varsinkin kanarialla vastaavaa ”kaupungin asunnot” VVO, SATO, HOAS mafiaa?
  -miksi asuntoihin ei usein hyväksytä koiria, sehän ei ainakaan paranna kysyntää ?
  – mitä vuosittaisia kustannuksia tulee omistusasumisesta ?
  – mitä taphtuu jos ei maksa vastiketta omistamastaan asunnosta ajoissa tai pitkään aikaan?
  -kuka maksaa asunnon jos tulee tulipalo?
  -kuka maksaa njos sattuu vesivahinko?
  -onko ilmastoiduissa asunnoissa myös kuuma ilma (lämmitys)
  -mitä tarkoitetaan että kanaria on verovapaa mutta silti kerätään veroja?

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  1. vuokra-asuntojen kysynta on suurta, vahemman kuin viime vuosina mutta jos asunto on laatu hinta suhteessa ei sen vuokraamiseen mene yli kk.
  2. 5-10v ennustetta ei voi kukaan tietaa varmuudella. luulisin etta ei suurempia muutoksia vuokraamiseen tule varsinkin jos tilanne pyysyy tallaisena eika pankit helpommim anna lainoja ja tyottomyys jatkuu tallaisena. taalla noin 30%.
  3. paaomatulot, niiden ilmoittaminen tai ei on henkilokohtainen asia. ei mikaan laki pyyda julkista tunnustamista.
  4.takuuraha pitaa olla kirjattu vuokrasopimukseen ja laki sanoo etta omistajalla on 1 kk aikaa sen palauttamiseen. sovi palautuksesta sopimusta allekirjoittaessasi.
  5.vuokralaiset ovat muita kuin turisteja, yleensa esim. eu elakelaiset asuvat vuokralla, ulkolaiset tyontekijat ja nuoret perheet.
  6. kaupunkiasunto mafiat? en ymmarra tata kysymysta? tassa autonomiassa ei ole sellaista kaupunginvuokra-asunto systeemia, ei ole sellaista vaihtuvuutta kuin suomessa. taalla kaupunginasunto on ”loppuiaksi”.ja niita odotetaan joskus vuosia ei niista hullukaan lahde vapaaehtoisista.vuokrat noin 60€ kk uusista.
  7. koirista: yleensa probleemi ei ole koira vaan se omistaja. harvoissa taloissa on yhtio saannoissa tallasta pykalaa ettei saa olla kotielaimia mutta omistajalla on oikeus valita asukas ja haluaako koiraa vai ei. lapsien kieltaminen on taas perustuslainvastaista.
  8.omistuasunnon kuluista jo kirjoitin sinulle toisaalla.
  9.palo ja/tai vesivahingot maksaa sen aiheuttaja tai hanen vakuutuksensa.
  10. yhtiovastikkeiden perinta riippuu vahan yhtion karsivallisyydesta, voi odottaa jos vaikka omistaja on kuollut , voi vaatia maksuja oikeusteitse. jos maksut maksamatta niin myynnin yhteydessa viimeistaan on ne hoidettava paivan tasalle.
  11.niissa ilmastoiduissa asunnoissa jossa on ole kaynyt on myos lammitys samassa aparaatissa mutta ei taalla sita paljon tarvii.
  12. kanarian saaret lakkasivat olemasta puerto franco eli verovapaa kauan sitten ,ainut etta taalla ei makseta ivaa vaan igic joka on vahemman.
  tuliko asia selvemmaksi? terv rita

  LINKKI

  tapanisaari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.08.2010
  Kirjoituksia: 9
  Vastauksia: 125

  moi kiitos vastauksista

  6. kaupunkiasunto mafiat?
  tarkoitin sitä että suomessa on esim vvo ja sato rakentajat jotka itse vuokraavata halvalla uusia huoneistoja, joten kukaan ei vuokraa yksityisiltä asilliseen hyvään hintaan (jotta siitä olisi jotain hyötyä vuokranantajalle) nyt kuulemma halutaan hyvätuloiset ulos kaupungin asunnoista jotta köyhäät pääsee sisään!

  oletko kuullut ”valkea marina” välittäjästä, onko vastaavaa (tai heidän yht työ kumppania) kanarialla? onko kanarialla jotain rakentajia jotka vuokraavat tai lähinnä myyvät ilman välittäjiä asuntojansa (uudistuotantoa) ??

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Ei Kanarialla ole mitaan mahdollisuuksia saada tallaista kaupunginvuokra-asuntoa muuten kuin vuosien jonottamisella, eli kaupungintalolle viedaan paperit sisaan ja niita saa uusia joka vuosi ja kontrolli on aika kova. Esim. tarvii todistaa mita omaisuutta on nimissa.
  Ei perheet yleensa lahde niista koskaan pois , joku poikkeus voi olla mutta harvinainen.

  Noissa Francon aikasissa asunnoissa (Francon asuntosaatio)joissa oli vuokra-aika 40-50v ja sen jalkeen ne sai omistusasunnoiksi lainhuudannan jalkeen maksamalla verot plus muut kulut on myos 5 v. myyntikielto.

  Naissa uusissa ei ole mitaan mahdollisuutta menna esim. toisen saamaan asuntoon vuokralaiseksi, sita valvotaan, jos jaa kiinni menettaa molemmat asunnon.
  On sitten olemassa vapailla markkinoilla vuokraajia ja tai rakennusfirmoja jotka vuokraavat omaa tuotantoa suoraan ilman valikasia.

  Katsoin tota Valkea Marinan sivua, pitais heilta kysya kuka , jos on, heidan yhteistyokumppaninsa on taalla.

  Asianajajat, luin ÓLE lehdesta ja jotka itseaan mainostavat omilla sivuillaan(suomalaiset)sanoo etta pitaa Espanjassa ottaa asianajaja osto-myynti tilanteeseen mutta ei taalla Kanarialla kylla ole sellaista kaytantoa. Tarvitset kielitaitoisen valittajan tai valittajan ja tulkin.

  Yritan ajatella sellaista tilannetta etta takalaiset ottais asianajajan kaupan tekoon niin rupes vahan naurattamaan.

  Jos otat vahankin asuntolainaa niin pankki ja pankin gestoria kattoo ja valvoo 100% etta kauppa toimitetaan oikein. Mikaan pankki ei ota vieraita velkoja niskaansa.Jos menet notaarille ja se nakee etta asiat ei ole selvia tai ei ymmarreta kielta kunnolla niin ei se ala edes lukemaan kauppakirjoja. Tulkin tiedot pitaa myos nakya kauppakirjassa.Ja sen asianajajan jos kerta on siina mukana.Jos ottaa vastuun ja maksun vastuun vastaan niin pitaa myos ottaa vastaan toisen mahdollinen valitusoikeus. Nain ainenkin on oma kokemukseni.

  Hyva válittaja pystyy sinua auttamaan kaikessa muussa.

  Mina teen aina asiakkaalle listan mita pitaa tehda josta han voi seurata kaikki askeleet.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.