Kanarian asuntoasiat, vuokramarkkinat ja asuntomarkkinat

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Kanarian asuntoasiat, vuokramarkkinat ja asuntomarkkinat

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  kaleste
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.05.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 23

  Terve

  Mitäs uutta tapahtunut kanarialla, kuulin että pankit pitävät edelleen kovia hintoja asunnoista ja ovat tyhjillään, miksi ne eivät vuokraa???. Kuulin myös espanjan tukipaketista 100 miljardia euroa joilla pelastettaasiin pankit ja voisivat myydä halvemmalla koska valtio haluaa asettaa lain jolla ne pakkomyydään.

  Mites vuokramarkkinat tällä hetkellä tai ehkä tulevaisuudessa. Tietenkin alue on se tärkein mutta saako helposti vuokralle vai ovatko asun not tyhjillään??? esim jos katsoo idealistaa, siellä on aika monta katselua ja kyselyä, joka viittais kuumiin markkinoihin siis kysntään ! Kuulemma kanarian suosio taas nousussa jopa lyö thaimaan. Monet venäläiset miljonäärit jo tähyilevät markkinoita ja uskon että venäläiset tulevat olemaan prsentuaaluisesti suurempi kuin saksalaiset ja englantilaiset. Kuulemma manner espanjalaiset lomailevat kesä-elokuussa ja etsivät vuokra-asuntoja.

  Eli lyhyesti sanottuna kiinnostaa jos ostaa vaikka asunnon hyvältä alueelta (turistilaue) niin kuinka helpiosti sitä saa vuokralle ja kuinka pitkiksi ajanjaksoiksi ja tuleeko paljon välejä jolloin tyhjillään ?

  Kiitos etukäteen kaikille vastaajille jotka tietävät faktaa kanariasta NYT ! 😉 8)

  LINKKI

  Laine Gracia
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.05.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Hei, asun Tenerifellä.. joitain asioita voin sinulle kertoa, mutta en luultavasti mitään ihan konkreettista.
  Tiedän, että Puerto de Cruzissa joillain suomalaisilla on asuntoja, joita he vuokraavat suomalaisill.e Ja yleensä näyttävät olevan kysyttyjä juuri siitä syystä, että ei ole kielivaikeuksia.
  Viimeisimmässa´Suomiklubin lehdessä oli muutamien suomenkielisten välittäjien yhteystietoja. Jos haluat, voin penkoa. Tähän aikaan vuodesta suurin osa suomalaisia on tietysti Suomessa. Klubi uinuu ja avataan syksyllä sitten kun ns. suorat lennot alkavat tänne.
  En tiedä miten tilanne on Gran Canarialla, mutta minulla on heidänkin klubinsa yhteystiedot.
  Etelä-Tenerifellä minulla on yhteys yhteen Satuun, jonka kautta voi kysellä sieltä. mutta Satu on myös Suomessa juuri nyt.
  Pari päivää sitten kuulin, että pankkien pitäisi alkaa myydä edullisin ehdoin niitä asuntoja, mitkä ovat jääneet maksamatta. Ts. ihmiset jäivät ilman kotia, mutta laina täytyy silti maksaa…
  En ole ottanut selvää tästä, mutta arvelen, että se olisi hyvä itsellenikin. Asun vuokratalossa. Maksan, koska viihdyn paikassa. Paikallinen väki ei suostuis maksamaan tätä, sanovat.
  Mïtä tulee espanjalaisiin, niin heitä on aina kesäisin täällä lomalla. Asun Candelariassa, ja täällä on hotelli, jota espanjalaiset suosivat. Heitä on talvellakin.
  Huvitti joskus, että ihmisvirta, tai turistivirta vaikuttaa samanlaiselta, mutta kesäisin täällä on väkeä Espanjan lisäksi myös Italiasta ja Ranskasta. Venälísten osuus vaikuttuu lisääntyneen huomattavasti. Turisti-infoa on käännetty venäjäksi. Saaren eteläisillä turistialueilla ovat liikkeiden tarjoustekstit myös vemäjäksi. JOitain rakennuskomplekseja on kuulema myyty venäläisille, jonka jälkeen ne ovat täysin suojatut kaikelta näkemiseltä. Tietääkseni jotkut hotellit ovat venäläisten omistamia.
  Saarihallitus on ollut mm. Ukrainassa mainostamassa saarta.
  Ja nyt viimeksi on käyty keskusteluja kiinalaisten kanssa turismin aloittamisesta sieltä tänne. – Kiinalaisia yrittäjiä täällä on ollut varmaan jo jonkin aikaa.

  JOs haluat yhteystiedot, ota minuun yhteyttä. Voi ihanasti toivoo Gracia

  LINKKI

  kaleste
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.05.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 23

  kiitos vastauksesta
  jutellaan sähköpostitse lisää
  kerron enemmän itsestäni
  kaleste@hotmail.com 🙂
  samoin hyviä vointeja sinulle
  olen tulossa sinne syssyllä….

  LINKKI

  kaleste
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.05.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 23

  ….osaa kertoa kanariasta mitään muuta, siis faktaa eikä höpöhöpöjä, miksi niin hiljaista ???
  onko suomenkielinen palvelutoimisto vielä kehissä? Uutisissa puhuttiin jotain faktaa tilanteesta.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.