Kanarialla onko vauvaistuimia autovuokraamoissa?

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Matkakertomukset, reissuvinkit ja -kokemukset Kanarialla onko vauvaistuimia autovuokraamoissa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Katjama
  Katjama Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.08.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Ollaan tulossa Puerto Ricoon 3vkoa ja tässä mietin tuota vauvaistuinta että löytyykö paikallisista autovuokraamoista sellaista vai pitääkö se rahata Suomesta mukanaan? Tarkoitus olisi tutustua usean päivän aikana saareen autolla, kun ollaan saarella kyllä vierailtu useastikkin mutta silloin ei ole autoja vuokrailtu.
  Sen tiedän että lastenistuimia kyllä löytyy mutta matkalle lähtee mukaan 5kk ikäinen vauva, niin se kyllä tarvii ihan sellaisen makuuasentoon menevän istuimen.

  Niin ja hyviä vinkkejä että missä kannattaa vierailla? Palmitos park voi olla kiva (olen itse lapsena käynyt) mutta lapsemme ovat niin pieniä 2v ja 5kk etteivät välttämättä siitä oikein välitä. Hyviä shoppailu paikkoja? Onko jotain hiukeita näköaloja tai tutustumis kohteita? Mikä se krokotiili puisto on? Missä?

  Kaikki hyvät vinkit ovat kyllä tervetulleita

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Terve Katjama, ja tervetuloa saarelle! Itse olen Puerto Ricossa töissä!
  Vauvaistuimista en osaa paremmin neuvoa, mutta autoiluvinkkejä voin antaa.

  Palmitos Park OLI tosiaan mukava koko perheen käyntikohde, mutta se valitettavasti paloi maan tasalle muutama viikko sitten täällä riehuneessa laajassa metsäpalossa.
  Krokotiilipuisto on Cruce de Arinagasta ylös kohti Corralillosiin johtavan tien varressa. Ei mikään huipputasoa oleva, mutta krokoja ja gaattoreita kyllä näkee, heillä on papukaijashow ja muitakin otuksia laamoista tiikereihin.

  Shoppailijalle suosittelen kotikylää Vecindariota. Meiltä löytyy suuri ostoskeskus Atlántico, jossa voi hankkia kaikkea kengistä ja leluista vaatteisiin ja hajuvesiin. Myös pääkadun varrella on lukuisia eri liikkeitä, mutta lapsellista ajatellen Atlántico on helpompi, kun kaikki on mukavasti samassa paketissa, eikä tarvitse kävellä pitkiä matkoja ja maksaa parkkipaikasta (kun on ensin sellaisen onnistunut löytämään). Hinnat ovat halvemmat kuin turistipaikoissa ja valikoimakin laajempi.

  Herkuttelijalle suosittelen saaren parhaaksi palkittua ravintolaa El Centroa, joka sijaitsee Guayadequen laaksossa. Itse ravintola on louhittu vuoren seinämään, joten pääsette syömään ”kiven sisälle”!
  Ruoka on edullista, annokset suuria ja maittavia.

  Huikeita näköaloja aina naapurisaarelle Teneriffalle asti tarjoaa saaren korkeinkohta Pico de las Nieves. Ja jo matkalla ylös vuorille avautuu toinen toistaan kauniimpia näkymiä alas rannikolle.

  Terorin ja San Mateon sunnuntaiset markkinat tuovat tuulahduksen paikallista elämää. Markkinoilta voi ostaa paikallisia tuotteita tai vain katsella ihmisvilinää. Etenkin Terorin kylä on muutenkin näkemisen arvoinen kohde kirkkoineen ja kapeine katuineen.

  Yleisesti ottaen suosittelen hankkimaan hyvän kartan (esim. hotellien vastaanotot, turisti-informaatiopisteet, oppaalta) ja tekemään pieniä lenkkejä useampana päivänä. Lisäksi kannattaa olla tarkka turvavöiden, kännykkään puhumisen ja ylinopeuksien kanssa, sillä olen kuullut useammalta autoa vuokranneelta turistilta heidän saaneen ylinopeussakot tai sakot kännykkään puhumisesta ajon aikana. Tarkkailevatko poliisit sitten tarkemmin vuokra-autoja kuin paikallisia, en tiedä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Old Chap
  Old Chap Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Lastenistuimia yleensä on vuokraamoilla, ellei joku ole sitten jo varannut ainokaista … mutta vauvallehan tarvitaan hieman toisenlainen ja niistä en uskaltaisi antaa varmaa lupausta. Mutta kun netissä on yleensä vuokraamoilla sivut, niin katsopa valmiiksi joku, tee autovaraus ja vaadi samalla pienoiselle asianmukainen istuin!

  Toisaalta – eikö se vaivanistuin toimi samalla kuin ”babysitter” – matkalla ja hotellissa, joten jos mukaan otat ..?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Vinski
  Vinski Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.03.2007
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 307

  Ha ha ha! Meinasin revetä… OC ei ois paremmin voinut lipsauttaa…. vaivanistuin…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Katjama
  Katjama Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.08.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Voi suuret kiitokset Vinskille hyvistä vinkeistä ja huikeesta kuvasta, aivan tuli kylmät väreet et Wau pian pääsee itsekkin tuon näkemään 🙂 Tosi harmi ja jotenkin uskomatonta että se Palmitos park paloi kävin siellä vuonna 92 ja silloin ainakin oli tosi huikee paikka, kamalaa. Shoppailu vinkit tulivat tarpeen ja oon sun kanssa ihan samaa mieltä että Shopping centerit ovat paljon käytännöllisempiä kuin kaupungilla tallustelu.

  Juu, kyllä mieluusti sen kotoa mukaani ottaisin mutta eivät taida tykätä finnairilla ideasta. Etukäteen en haluisi autoa vuokrata kun katsellaan paikan päällä että milloin se autonvuokraus tuntuis hyvältä esim pilvisinä päivinä yms.

  Kiitos kuitenkin mahottoman paljon ja jostain uutta tulee mieleen niin mieluusti tietoa otan vastaan 🙂

  Aurinkoisia kelejä sinne täällä sateisesta ja aika kylmästä Suomesta

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.