Kadonneen jäljillä Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Kadonneen jäljillä Espanjassa

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Masa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.09.2006
  Kirjoituksia: 179
  Vastauksia: 303

  Kadonneen jäljillä on MTV3-kanavalla lähetettävä suomalainen tosi-tv -sarja. Se perustuu hollantilaiseen alkuperäisformaattiin Spoorloos, jota on esitetty Alankomaissa menestyksellä lähes 20 vuoden ajan. Spoorloos on ollut pitkään Hollannin katsotuin televisio-ohjelma ja on sitä edelleen.

  Suomessa ohjelma alkoi syksyllä 2009. Ennen Suomea ohjelmaa on tehty Espanjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Belgiassa, Puolassa ja Australiassa. Formaatti on ollut kaikkialla menestys syvästi koskettavan ja lämpimän inhimillisen sisältönsä vuoksi. Ohjelmassa autetaan etsimään maailmalle kadonnutta henkilöä, jonka ohjelmaan osallistunut haluaa tavata uudelleen. Etsittävä ihminen voi olla äiti, isä, sisar, veli, tytär, poika tai vaikkapa elämän suuri rakkaus.

  Kadonneen jäljillä kertoo sekä etsijän että maailmalle kadonneen etsittävän tarinan. Ohjelman sävy on positiivinen ja kannustava, mutta samalla se haastaa sekä etsijän että etsittävän katsomaan syvälle menneisyyteensä ja sieltä löytyviin koskettaviin ja kenties kipeisiinkin asioihin. Ohjelmasarjan juontaa toimittaja Jenni Pääskylahti, joka myös matkustaa etsijöiden mukana maailmalle.

  Ohjelman seuraava jakso esitetään MTV3:lla tiistaina 7.9. kello 20. Silloin etsijänä on Seppo Moisio, jonka isosisko muutti Espanjaan 1960-luvun lopussa. Hän perusti siellä perheen ja sai kaksi lasta. Seposta tuli toisen lapsen kummi. Vuonna 1986 Seppo sai sisareltaan viimeisen kirjeen, joka oli päivätty Madridissa. Sen jälkeen siskosta ei ole kuulunut mitään. Mitä isosiskolle tapahtui vuoden 1986 jälkeen? Miksi kaikki Espanjaan lähetetyt kirjeet palautuivat Suomeen? Seppo on toivonut ja odottanut mitä tahansa tietoa 25 vuoden ajan. Voisiko sisko vielä löytyä? Missä ovat Sepon rakkaat siskontyttäret?

  Ohjelmasarjasta lisää osoitteessa http://www.mtv3.fi/kadonneenjaljilla.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.