K1 Media solutions

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 43)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  pepi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.03.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Kyselisinpä vaan onko kellään kyseisestä firmasta Fuengirolassa työskentelykokemusta. Noilla puhelinjutuillahan tunnetusti on aika huono maine varsinkin palkkauksen suhteen, siksi kyselisinkin, että onko fiksua edes hakea/harkita paikkaa?

  LINKKI

  handeli
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.06.2007
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  haluisin tietää aivan samasta asiasta kokemuksia(= itselleni paikka luvattiin, ja nyt haluisin tietää miltä kesä siellä näyttäisi…?

  LINKKI

  Blobbie
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 6

  Moro!

  Antaa mennä vaan!

  Olen ollut kyseisessä yrityksessä töissä noin vuoden välillä 2005-2006.

  Kaikkihan on itsestään kiinni, mitä työltään haluaa ja saa.
  Kannattaa ottaa kaikki neuvot vastaan niin koulutuksen kuin myös työn aikana.
  Esimiehet/kouluttajat osaavat pitkän ammattitaidon perusteella kertoa, mitä kukin telemarkkinoija kaipaa vahvistaakseen myyntiä.

  Kaikkihan ei voi olla täydellisiä myyntialalla, mutta kannattaa mennä ja antaa rohkeasti oma panoksensa.

  Olihan siellä aikoinaan töissä aika pohjanoteerauksiakin, mutta heidän työpanoksensa ei ollut kovin kehuttava. Enemmän taisi olla viihteen puolelle taipuvia..
  Kun teette työn tunnolla ja oikealla asenteella, niin kyllä tiliä tulee.

  Yrityksen työnantaja ja esimiehet ovat todella mukavia ihmisiä!

  Nykyään en osaa sanoa, millaista heillä on meno, mutta aiemmin siellä järkättiin erilaisia kilpailuja ja mm. Mijaksen vuoren valloitusta. Kotisivut näyttäisivät siltä, että edelleen meno on mahtava!
  http://www.k1-mediasolutions.com

  Terkkuja Katariinalle ja Marikalle!

  LINKKI

  hannakata
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.03.2008
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Moikka!

  Onko muita lähtijöitä kesäkuussa? Ois kiva tutustua etukäteen 🙂

  LINKKI

  Niki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.05.2008
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 4

  Onko muuten hieman tarkemmin tietoa tuosta, millainen se oikeastaan on tuo palkkaus? Minkä verran esimerkiksi on pohjapalkka? Ja ainakin mitä joitain esitteitä luin koulultani, niin siellä mainittiin myös, että lennot Espanjaan maksetaan. Koskeeko se jotain yhtä tiettyä kesätyötä siellä, vai mitenhän.. :O Onko kellään tietoa? Ainakin vielä tonne kerkää hakea kesätöihin, mietin vain, että pitäisiköhän(/kannattaisikohan) laittaa hakemus menemään.. Hmm..

  LINKKI

  Babajaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.05.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  itse olen kesäkuussa lähdössä! pistäppä minulle sähköpostia osoitteeseeni: heidihuotari@gmail.com tai lisää minut messengeriisi: hiekka-kakku@hotmail.com 🙂

  LINKKI

  Ivonne
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.05.2008
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 11

  UNOHTAKAA kyseinen yritys!!!
  koko homma on huijausta.miten on enää edes pystyssä’?????Se on haukuttu Suomessa alas jo vuosia sitten ,mutta kun noita on niin monia porukka unohtaa ettei kyseessä ollutkaan 118 numerotiedustelu
  kaikki on itsestä kiinni: eli varusta itsesi kyseiseen firmaan mennessá aikaasi tuhlaamaan isolla tukulla rahaa ja hermoja.
  oikeasti, kannattaa mielummin vaikka siivota ilmaiseksi biitsejá, siitäkin saa enemmän irti kuin tästä yhtiöstä. jos ei muuta nuiiin hyvää mieltä eikä mene aikasi hukkaan.
  On tuttuja joilla tuoreita kokemuksia,itsellä monen vuoden takaisia.
  voisnpa käydá velkojani hakemassa joku päivä, mutta tuskin niitä heidän sääntöviidakossaan ikinä ollutkaan.

  LINKKI

  Karpalo85
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.07.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 26

  Eli meitsille on tulossa puhelu perjantaina kyseisestä paikasta ja toivon että pääsen! Luulen kyllä vuoden espanjassa työskentelyn olevan eduksi.. Kai o.O

  Itse otan kyseisen työn mahdollisuutena. Paremi puhelinmyyjänä Espanjassa kuin lannanluojana suomessa 😉 Kun pääsee alkuun ja saa edes palkan millä pitää itsensä ruoassa ja katon pään päällä sekä kielitaito kehittyy, on helpompi alkaa katselemaan muita töitä!

  Olessani töissä Venta Del Morossa ja asuessani Valenciassa, voin sanoa, että niitä töitä ei tod ollut helppo löytää huonolla espanjankielen taidolla! Varsinkin kun kyseiset paikat ei ole turistirysiä (ainakaan ollut silloin -03) niin oli TODELLA vaikea käydä edes peruskeskusteluita englanniksi saati sitten mennä työhaastatteluihin.

  Toinen vaihtoehto on tietenkin AuPair, mutta uskoisin tämän työn olevan rahallisesti ja kokemuksellisesti palkitsevampaa!

  LINKKI

  jema-le
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.07.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 5

  itse sain töitä tästä firmasta, nyt pitäisi vielä päättää että uskaltaako lähteä. Yksi paikka on vielä hakusessa, huomenna haastatteluun. 🙂

  kauheesti mietityttää että saako sitä sitten tarpeeksi myytyä että ne töissä siellä pitävät, kun ymmärsin niin että jos myyntiä ei tuu ni paikkakaan ei pysy. Raakaa peliä.. Syyskuun lopussa pitäisi lähteä, jaiks.. monta muttaa on vaan vielä edessä. millon olisit lähdössä jos paikan saat?

  LINKKI

  jubilee
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.07.2007
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 14

  Olen ollut ko. paikassa töissä lähiaikoina 4kk jakson ja voin kertoa…

  että en ole sekuntiakaan kaivannut sitä työtä mutta se johtuu minusta. Tykkään myyntityöstä mutta en puhelinmyynnistä.. ja ei, minua ei irtisanottu vaan tarkoitettu aika olla töissä tuli täyteen sillä täytyihän sitä lomailla pari kuukautta ennen kuin Suomeen palasimme.

  Mutta itse paikasta ; ”toimistopäällikkö” on loisto tyyppi, nuori tyttö joka tietää miten myydään ja osaa sen myös kertoa puhelinmyyjäksi haluaville.. hän nimittäin myös vastaa uusien myyjien koulutuksesta. Heti imurikaupan jälkeen puhelinmyynti on raadollisin kaupan ala ja vaatii paljon että sillä työllä itsensä elättää.. itse siihen pystyin mutta jos haluaa matkustella Espanjassa, vuokrata menopeliä, elättää itsensä vain tällä yhdellä työllä niin kannattaa varata vähän säästöjä matkaan.. on paljon mukavampi nauttia elämästä siellä kun ei tarvitse senttejä laskeskella jatkuvasti.

  Olen melko varma että K1 on paras soittelufirma Fuengirolassa. Eli jos aiot alalle ja Espanjaan meinaat niin ei yrittänyttä laiteta, onnea matkaan! 🙂 Mutta, olen myös melko varma siitäkin että kaikesta huolimatta se homma ei sovi kaikille! Ja juuri tätä asiaa kannattaa miettiä ennenkuin pakkaat laukut.. Onko minusta todella puhelinmyyjäksi?! Mutta jos vaan uskallat lähteä niin LÄHDE! Suosittelen, molempia, espanjaa ja k1:stä..
  (varaa vaan sen verran extraa että pääset kotiin jos homma ei maistukaan)

  Tosin, itse ainakin jaksoin tehdä sitä työtä koska sitä sai tehdä Espanjassa.. Loistava maa! Vielä me sinne palaamme..

  Ja raskaan työn vastapainoksi oli aika ajoin vappujuhlia yms. olympialaisia keventämässä tunnelmaa sekä hyviä ja ajoittain jopa motivoivia myyntikilpailuita joissa palkinnot oli kannettavaa kasettisoitinta konkreettisempia. kuten matkoja tai rahapalkintoja yms..

  Sinisellä Skopalla kurvailevalle pomolle terveisiä 🙂 Tulen moikkaan kun käyn nurkilla..

  LINKKI

  anna_m
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.07.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 2

  Itse olen lähdössä syyskuun alussa Fuengirolaan töihin kyseiseen firmaan. Tässä päivät vaan vähenee kun suuntaan kohti Espanjaan ja jännitys sitä myöten vain kasvaa. Jos täällä on muita ”lähtijöitä” olisi kiva tutustua jo etukäteen! 🙂

  LINKKI

  Karpalo85
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.07.2008
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 26

  Mä saan tiistaina tietää että pääsenkö. En ole kyllä vielä varma lähdenkö. Olisi kuningas-idea sellainen, että keräis kokoon matkakassan ja kävis vaikka opiskelemassa iltakursseilla espanjaan. Olisi paljon paremmat mahikset päästä töihin.
  Aloittaa vaikka tuolla K1 ja sitten etsiä jotain muuta, mistä saisi vähän enemmän sitä rahaa… Kun on kielitaitoa ja hätävara-rahaa, niin ukslataa lähteä paremmin mielin!

  LINKKI

  anze
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.08.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Joo tänään oli mullakin haastattelu kyseiseen firmaan ja ens viikon puolessa välissä saa tietää pääsinkö. Espanjaan kuitenkin tuun ehdottomasti syyskuun lopulla oli töitä tai ei, mutta olishan se kiva jos olis joku paikka jo valmiina ku sinne menee. Aika paskahommaa kai tuo puhelinmyynti on ylipäätään mutta olis kiva just tietää että kumpi on parempi lehti- vai yritysmyynti tai että kummassa varmempi myynti(eli varmempi paikka). Ei olis kiva jäädä heti puille paljaille muutaman päivän jälkeen…

  LINKKI

  Pakko mennä espanjaan
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 26

  Barcelonassa on samantyyppistä työtä.. myyntiä suomalaisiin yrityksiin. mol.fi espanja ja sieltä löytyy. maksavat 10 000/vuosi + provikat + 980e /vuosi jotain extraa, 1 kk koe aika, haastattelu on englanniksi ja kyselevät kaiken näköstä shaibaa, itsellä meni 40min jauhaessa. työpaikka on barcelonan wtc:ssä.

  LINKKI

  Jellu
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.08.2008
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Itse olin kyseisessä paikassa kesän töissä ja toivottavasti tästä on k1:lle lähtijöille hyötyä..

  Työhän ei todellakaan ollut mitään herkkua ja yllättävän stressaavaa. Itse ajattelin työn olevan helppoa ja jo alussa ajatuksena oli se, että en tule siellä rahoiksi laittamaan, vaan tyydyn takuutuntipalkkaan, joten siksi en tulisi tämän työn takia stressaamaan. Todellisuus oli kuitenkin toinen. Siellä asetettiin aina ajoittain aivan hulluja tavoitteita, jotka oli saavutettava, muuten työsuhteen jatkamista mietitään uudelleen. Tämä aiheuttikin meille monelle sitten päänvaivaa mahdollisista potkuista. Itse en potkuja saanut, mutta tiedän pari tyyppiä, jotka saivat. Noh, tätäkin useampi tyyppi sitten sanoi itsensä sieltä oma-aloitteisesti irti. Rahoiksi siellä laittavat vain pari myyjää, ne jotka ovat työskennelleet siellä jo pitempään ja osaavat homman.

  K1 on kuitenkin siinä mielessä hyvä työpaikka, että sehän hommaa uusille työntekijöille asunnot. Palkkojen maksussa siellä ei missään vaiheessa ollut mitään ongelmaa. Työporukka oli ainakin kesällä aivan loistava ja sen takia siellä jaksoi ollakin. Osalla oli tiiminvetäjän kanssa ongelmia. Hän antoi kuitenkin hyviä vinkkejä, jos myynti ei sujunut. Telemarkkinointi ei ole työ helpoimmasta päästä, mutta yritysmyynti on varmasti mieluisampaa kuin lehtimyynti. Tämä työ on ”hard work sellingiä” ja sen huomaa myös työpaikan ilmapiirissä. Jos Fuengirolasta tai Espanjasta ei löydy parempaa työpaikkaa, kannattaa k1:lle ehdottomasti mennä. Aika moni aloittaa tästä paikasta ja etsii sitten uuden ja mahd. paremman työpaikan, työntekijät vaihtuvat tuolla suht tiheään tahtiin. Fuengirolasta ei ole kuitenkaan ihan hirveän helppo saada töitä heti, joten kannattaa varmuuden vuoksi varata ylimääräistä rahaa. Suomessä en kyseistä työtä olisi päivää kauempaa jaksanut, mutta Espanja onkin jo sitten täysin eri asia! Espanjassa eläminen kannattaa ehdottomasti kokea!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 43)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.