jouluksi kanariansaarille…

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Tebis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 70

  olen aika ”aikaisessa”, mutta kysympä kuitenkin.

  Eli mikä kanariansaarten kohteista olisi ehkä lämpimin/aurinkoisin joulun aikaan? Säästähän ei voi koskaan olla varma, mutta kuitenkin toivoisin saavani täältä vinkkejä kohteen valinnassa.

  suunnitteilla on siis jouluaaton- ja uudenvuodenvietto kanariansaarilla (joulu 2007 🙂 ) eli 2 viikon loma.
  kohteen valintaan vaikuttaa myös se, että mitä tekemistä ja kuinka paljon nähtävää paikassa on ,jos sattuu ”surkeat” ilmat, niin ettei aika tule pitkäksi.
  Meitä on lähdössä minä, mieheni ja 12-13v. lapset. Emme tarvitse välttämättä mitään erityistä nähtävää 8emme siis ole ”liian” vaativia lomailun suhteen, mutta ihan hiljaiseen pikku kylään emme kuitenkaan kahdeksi viikoksi haikaile.

  -onko hintataso suunnilleen sama kaikkialla kanarialla vai onko selvästi ns. edullisempia/kalliita kohteita?
  Kumpi edullisempi mallorca vai kanariansaaret. mallorcalle mennään kesäkuussa, palma Novaan, JEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

  LINKKI

  Tebis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 70

  …yritin tulla tänne itse takaisin vähän kommentoimaan, mutta sivut sekoilee koko ajan jotain…no onneksi viesti löytyi.

  Asiaan…ikö kukaan oikeasti osaa antaa mitään vinkkiä kysymykseeni? kovin on hiljaista, ajattelin että täältä saisin suht nopeasti apua=vinkkejä/kommentteja jne.

  KUkkuu, missä kaikki ovat? vai tiedetäänkö täällä lähinnä manner-espanjasta?? Eikö kellään ole kokemuksia kanariansaarista?

  jään vielä toivorikkaana odottelemaan 🙂

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Kylla varmaan saat parempiakin vastauksia ennen lahtoasi mutta mielestani aikomaasi aikaan kaikki saaret ovat hyvia kohteita. Mina menisin Las Palmasiin ennenkaikkea monipuolisuuden takia.

  LINKKI

  mille
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Gran Canarian etelälaidalla sijaitsee Puerto Rico. Täydellinen turistien tuppukylä. Voin siis suositella teille. Aurinkoa takuuvarmasti ja kaikki tarvittavat palvelut kattilan pohjalla olevassa ostarissa. Majoituspaikat kahta puolen rinteillä, joten sauvojen kanssa tai ilman, kuntokin kohenee rannalta majapaikkaan laahustaessa. Fiksumpiakin paikkoja löytyy, mutta antamillasi kriteereillä Puerto Rico voisi sopia juuri teidän lomailuunne parhaiten.

  LINKKI

  Tebis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 70

  Kiitos vaan vastauksista…Olen kysellyt muutamalla muulla foorumilla mielipiteitä ja vinkkejä kanarian matkailuun ja päädyttiin nyt sitten teneriffaan ja siellä playa de las americakseen.Matkaa ei olla vielä varattu,koska tulevat vasta ens kuussa myyntiin 😉

  mennään kesäkuussa mallorcalle ja tosiaan ens talvena varmaan nyt sitten americakseen, ehkä sitten niiden jälkeen katsastamme vihdoinkin manner-espanjan. itseasiassa barcelona kiinnostaisi kovasti, jos pääsisimme ilman lapsia kaupunkilomalle 🙂 …sit joskus…

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Enpä vastannut aikaisemmin, mutta nyt voin vain vahvistaa, että antamillanne kriteereillä menette ihan oikeaan. Toinen mahdollisuus olisi ollut Playa del Ingles, toinen samanlainen kohde missä on kaikkea, mutta ei oikeastaan kanarialaisuudesta paljoakaan. Mutta sitähän ette kaivanneet vaan rentoa lomaa.

  Las Palmas on puolestaan kaupunkikohde ja joulun aikoihin mahdollisesti viileä. Mitä taas tulee Puerto Ricoon, niin siinä Millen heitossa taisi olla iso annos ironiaa. Minä olen käynyt siellä tasan yhden kerran ja sekin oli jo liikaa. Noissa muissa kohteissa olen käynyt useamminkin ja jees, rentoa lomaa sinne vain.

  Ja vielä. Las Palmas on lopulta tottuneemmalle kävijälle se ainoa paras. Siellä on kaikkea enemmän sitten, kun ette enää innostu pelkästään hiekasta ja rantakuppiloiden tarjonnasta. Vaikka on siellä niitäkin, kaupunkiloman höysteeksi.

  Hyvää lomaa ja samantien joulua myös.

  LINKKI

  Tebis
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 70

  Kiitos 🙂

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.