JOULU TULEE, USKOTHAN!!!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat JOULU TULEE, USKOTHAN!!!

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä JarmoS
  JarmoS Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.10.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 15

  Joulupukki on ottanut tosi tarkan linjan kilttien lasten ja miksei myös vähän tuhmempienki lasten ja varttuneempien tarkkailussa. Jos et usko, niin kuvahan sen todistaa!!!

  Haluan toivottaa omasta ja myös meidän Pikon puolesta kaikille ORKKILAISILLE Klaaneineen Ihanan Rauhallista ja Kilttiä Joulua lisättynä Mahdottoman Upealla Vuodella 2007.

  Metrikalastaja alias Pleksiboi

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Joo nyt kannattaa olla erityisen kiltteinä, olen nähnyt jo monessa paikassa noita pukkeja kiipeilemässä! 😉

  Oikein hyvää joulua teillekin, Jarmo!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Mahtaakohan tämä pukki kiivetä erään Töölöläisen talon seinää ?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä JarmoS
  JarmoS Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.10.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 15

  Kyl se vaan Töölössä kiipeilyä harrastaa. Ettet vaan samassa talossa majaasi Sinäkin pidä?

  On kiva kun on tarkkasilmäistä väkeä ORKISSA.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä aristoteles
  aristoteles Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 11
  Vastauksia: 210

  Kuten kaikki suomalaiset hyvin tietävät, tulee joulupukki tuomaan lahjoja jokaiseen kotiin suoraa ovesta, istuu kodin parhaaseen tuoliin ja kuuntelee lasten laulua ja kyselee kuulumisia. Ja kaikki tietää myös sen, mitä Pukki ovesta tullessaan kysyy. Vai oliko jonkun lapsuudessa asia ollut jotenkin muuten. Muistelkaa vaan ihan rehellisesti.

  Monissa maissa Joulupukilla ei ole aikaa käydä jokaisessa talossa ja sen vuoksi hän käykin ihan pikaisesti tuomassa lahjat silloin kun lapset nukkuvat. Ameriikassahan hän tulee sisälle usein savupiipun kautta. Sen vuoksi onkin jossain nähty Joulupukki kiipeämässä seinää pitkin katolle ja savupiipulle.

  Jenkkilässä on muuten todella tärkeää, että lapset illalla panevat cookie plate: lle kaikenlaisia herkkupaloja, joita joulupukki voi nautiskella välipalaksi pitkällä matkallaan. Ja lisäksi se, että lautanen on aamulla tyhjä, todistaa, että joulupukki on todellakin yöllä käynyt. No, onhan ne lahjat kuusen juurella tai takan reunalla, tai vaikkapa joulusukassa, myös todisteena Pukin käynnistä.

  Mutta kyllä se suomalainen joulupukki on maailmalla yliveto. Lapissa on lentokentät täynnä lentokoneita, jotka tuovat jouluturisteja joulupukin vieraaksi juuri ennen kuin Pukki lähtee sille pitkälle joulukierrokselleen kaikkien maailman lasten luokse ja matkalle ihmisten sydämiin.

  Ja lapsiperheiden vanhemmat Suomessa näkevät nyt jouluviikolla suuren vaivan siitä, että heidän lapsensa saavat kokea tuon saman ilon, Joulupukin tulon kotiin jouluaattona, jonka niin monet sukupolvet vuorollaan ovat Suomessa lapsena kokeneet

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä mille
  mille Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.07.2006
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 632

  Jarmolle

  Ei, kyllä nykyinen majani on täällä Espanjassa. Parikymmentä vuotta kuitenkin marssin Hesan katuja ja jotain jäi sieltä ainakin näkömuistiin…näköjään.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä LakuPekka
  LakuPekka Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 25.11.2006
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 394

  Heippa,

  Kuuluisa entinen kuppainen Töölö yrittää parantaa mainettaan omimalla joulupukin itselleen. Eikös tämä Töölö ollut jossain Turuus päin? Eikö ne kaikki kansainväliset uudet tuulahdukset rantautuneet aikoinaan Turun kautta Sisä-Suomeen? Näkö- ja muukin muisti alkaa pettää kun asuu täällä Aurinkorannikolla, toisin kuin Millellä…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä lumiperhonen
  lumiperhonen Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.11.2006
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 2

  Kohta on joulu,härligt!Herkkuja saa syödä,men man får nog akta sig att man inte blir lika rund som jultomten,haha =D
  Hyvää Joulua,God Jul ja joulua espanjaks =D

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Pintor
  Pintor Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.11.2006
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 484

  Mitäpä tuolla on väliä kunhan ei ole Aidsinen! Onkos tämä muuten joku stadin foorumi??? Hitto mitä sillä väliä vaikka niin olisikin, se ei kyllä vaikuta yhtään niihin hassunkurisevan näköisiin mahoihin jotka juttelevan keppiensä kanssa ylös ja alas sitä Pacosin mäkeä. Olin aikoinaan kyllä siinä mäessä välipysäkkinä missä kävivät nämä ”keppiläiset” kurkkimassa mites`taulut on edistyneet??!!!

  Tänään sain ulos erään sellaisen ihmisen ja koiran, (koira hajoitti muun muassa imurin suulakkeen ja pariparia hanskoja ja tämä EI koira joi varmaan vanhaan malliin vajaan korin MINUN Joulukaljoistani !) toiseen olin tutustunut aikaisemmin. Tämä on niitä ihanuuksia kun olet tutustunut joihinkin suomalaisiin, jotka haluaa käydä moikkaamassa vanhoja tuttuja täällä suomessa. Hitto kun bensoihin menee jo pullon hinnan verran kun lähdet hakemaan niitä 60 km:n päästä. Kaipa se on sen arvoista.

  Ja sitten vielä annoin, kylläkin mielelläni myös vanhat ruohonleikkuriin varatut bensat hänen autoon, että pääsee seuraavaan paikkaan!

  Pitäs kyllä päästä kävelemään sinne mutta kun tämä hiljaisuus jo stressaa jo tarpeeksi, että EI.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.