Jari Sillanpää Fuengirolassa 2009

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Jari Sillanpää Fuengirolassa 2009

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä 123
  123 Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Jari Sillanpää järjesti vuoden 2008 marraskuussa konsertin Fuengirolassa. Teemana tuolloin olivat lattarirytmit, joka miellytti erityisesti jopa noin 50 konserttiin osallistunutta espanjalaista kuulijaa. Kokonaisuudessaan konserttiin osallistui tuolloin melkein 900 henkeä.

  Uusinta myös tänä vuonna

  Kuluvan vuoden marraskuun 28. päivänä Jari järjestää yhteistyössä Fuengirolan kaupungin ulkomaalaistoimiston kanssa uuden konsertin. Fuengirolan kaupunki haluaa tällä tavoin osoittaa huolensa myös kaupungin ulkomaalaisista asukkaista, joita kaupunginvaltuutettu Suvi Kauranen sanoo virallisesti olevan 40 prosenttia Fuengirolan yli 70.000 asukkaasta. Kaupunki haluaa myös ulkomaalaisten asukkaidensa tuntevan itsensä tervetulleiksi.


  Kaupunginvaltuutettu Suvi Kauranen ja Jari Sillanpää

  Tuleva Sillanpään konsertti tulee olemaan aloituskonsertti hänen tämän vuotiselle joulukiertueelleen, joka käsittää yhteensä noin 14 konserttia. Ainoastaan aloituskonsertti järjestetään ulkomailla, loput Suomessa. Jari ei usko perinteisen Ruotsissa järjestettävän konsertinkaan mahtuvan tänä vuonna mukaan.

  Koska kyseessä on joulukiertueen avajaiskonsertti, tullaan siellä kuulemaan jouluaiheisia rytmejä. Jari mainitsi lähes kaikkien kappaleiden olevan suomalaisia, mutta mukana saattaa vivahtaa myös ruotsia ja espanjaakin. Ihmiset haluavat Jarin mukaan virittäytyä joulutunnelmaan ja mikä sen parempi tapa kuin joulukonsertti.

  Jari lähtee mukaan pienellä, hänen lisäkseen vain 6 hengen orkesterin kokoonpanolla, tarkoituksenaan pitää pieni ja rauhallinen konsertti. On kuitenkin odotettavissa, että Jarin oman faniklubin kautta mukaan lähtee useampi kannattaja. Viime vuonna faneja oli mukana 67.

  Missä?

  Konsertti järjestetään 28.11. Fuengirolan rauhanpalatsissa (Palacio de la Paz) Los Bolichesin Feeria-alueen tuntumassa. Kyseessä on lauantaipäivä, ja rytmit soivat ilta kahdeksasta eteenpäin. Konsertti tulee todennäköisesti kestämään noin kaksi tuntia ja soitettavia kappaleita on reilu kaksikymmentä.

  Liput

  Lippujen myynti aloitetaan 7. syyskuuta ja niitä saa ostaa Los Bolichesin Cajasolin toimistosta osoitteesta Avenida de Los Boliches 99 sekä Fuengirolan Optica Avenidan toimipisteestä osoitteesta Avenida de mijas 10. Numeroitujen paikkalippujen hinnat tulevat olemaan 30 euroa, 40 euroa aitiopaikalla. Sekä Suvi että Jari neuvovat mukaan haluavia ostamaan liput hyvissä ajoin, sillä viime vuonna ne loppuivat jo kahta viikkoa ennen konserttipäivää.


  Suvi Kauranen ja Jari Sillanpää tangon huumassa

  Artisti

  Jari Sillanpää on vuonna 1965 syntynyt muusikko ja yksi Suomen suosituimmista viihdetaiteilijoista. Hän ei valloita yleisöä ainoastaan laulutaidoillaan, vaan myös karismaattisella persoonallisuudellaan.
  Hänet valittiin Suomen Euroviisuedustajaksi vuonna 2004 Istanbuliin.

  Syksyllä Jarin suunnitelmissa on uusi projekti elokuvamusiikin parissa. Sen ympärille aiotaan äänittää tuplalevy Lontoossa. Artistin loppuvuosi näyttää siis kiireiseltä. Jäämme innolla odottamaan tulevan joulukiertueen avajaiskonserttia.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kris
  kris Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Viime vuonna Jari Sillanpään konserttiliput loppuivat jo noin kaksi viikkoa ennen konserttia ja moni jäi ilman. Siksi tässä muistuttelen, että Jarin joulukonsertin liput ovat nyt myynnissä!

  Konsertti on Fuengirolassa lauantaina 28.11.2009 klo 20, liput maksavat permannolla 30€ ja parvekkeiden aitioissa 40€.

  Lippuja saa Fuengirolassa Cajasolin Los Bolichesin konttorilta, Avd Los Boliches, 99 (”bussikatu”, juna-aseman kohdalla, kauppahallin vieressä), avoinna ma-pe 8:30-14. Tänä vuonna lippuuja myy myös Optica Avenida, osoitteissa Avd Los Boliches 80 sekä Avd de Mijas 6.

  Suomesta käsin lippuja voi ostaa ottamalla yhteyttä numeroon 040 516 4984 tai sähköpostilla info@jarisillanpaa.com. Suomesta ostetut liput noudetaan ennen konserttia Cajasolin konttorilta, jotta konsertti-iltana ovella ei tarvitsisi jonotella.

  Jos olet kauempana Espanjassa ja haluat konserttiin, ota yhteyttä minuun (952 19 70 42 tai laita Orkin kautta sähköpostia) niin selvitetään maksun hoitaminen tilisiirtona Cajasoliin tai tilillepanona muissa konttoreissamme.

  Jouluun on vielä aikaa, mutta joulutunnelman viritteleminen on parasta aloittaa ajoissa, nimittäin parhaat paikat hupenevat nopeasti!

  Cajasolin puolesta toivotan kaikille upeaa konsertti-iltaa Jarin seurassa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kumppari
  kumppari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2006
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 17

  sillä pitänee mitoittaa lomailu sen mukaan että pääsee konserttiin, hieno artisti !

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kris
  kris Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Moni mitoitti lomailua konsertin mukaan viime vuonnakin ja konsertti tosiaan oli hieno. Jarin Fan Club järjestää myös fanimatkan tänne, tulevat tietääkseni edellisenä torstaina ja lähtevät sunnuntaina, lentävät Jarin kanssa yhdessä ja matkaan kuuluu tietysti konserttilippu ihan edestä. Voi olla että mukaan mahtuisi vielä muutama, asiasta voi kysyä tuossa yllämainitusta Fan Clubin numerosta ja sähköpostista.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kris
  kris Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.09.2006
  Kirjoituksia: 41
  Vastauksia: 520

  Jari Sillanpään joulukonsertti on siis Fuengirolan Palacio de a Pazissa tänä lauantaina 28.11. klo 20:00. Liput maksavat 30€, parvekkeiden aitiopaikoilla 40€.

  Lippuja on vielä jonkin verran jäljellä, joten tervetuloa ostamaan omasi Cajasolin konttorista, Avd Los Boliches 99, avoinna ma-pe 8:30- 14:15. Todennäköisesti lippuja saa vielä myös ovelta, mutta jos suinkin ehditte ostaa ne etukäteen niin helpotetaan hässäkkää ovella.

  Lippuja on myös myynnissä Myramar ostoskeskuksen Suomi-päivillä perjantaina 27.11. klo 14 alkaen, Jari tulee sinne myös jakamaan nimmareita kello 18-19.

  Suomi-päivillä on paljon muutakin ohjelmaa:

  Perjantaina 27.11. klo 14 viralliset avajaiset, 16-17:30 Pikkiksen tahdissa iltapäivätanssit, 17:30 esiinyvät Suomi-koulun lapset ja Jari tulee paikalle klo 18.

  Lauantaina aamupäivällä on aktiviteetteja lapsille ja iltapäivätanssit tanssitaan Kati Tuulian johdolla. Paikalla ovat molempina päivinä useita suomalaisia yrityksiä ja tietysti joulupukki!

  Tulkaahan paikalle näyttämään kaikille, että tämä kylä tosiaan on täynnä suomalaisia!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.