Jänistä ajavan koiran treenaaminen Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Harrastukset Jänistä ajavan koiran treenaaminen Espanjassa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Jussi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.01.2016
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Tämä nyt ei ole varmasti monelle tullut mieleen, mutta minulla olisi tarve harjoituttaa metsästävää mäyräkoiraani Espanjassakin. Onkohan se mahdollista Fuengirolassa asuttaessa? Metsästää minun ei tarvitsisi alkuvaiheessa, ihan vain kun voisi koiran päästää jänisten perään.

  Tarkoituksena olisi siis päästää koira jänisten perään jossain, missä ei olisi vaaraa koiralle jäädä auton alle muutaman kilometrin säteellä. Koira ajaisi jänistä takaa ja minä seuraisin GPS-paikantimella menoa.

  Onko Fuengirolan lähistöllä (100km säteellä) sellaista paikkaa missä olisi tilaa tälläiseen? Onko koiran vapaanapito metsässä sallittua?

  Onko Fuengirolan lähistöllä metsästysmaita minne voisi saada metsästysoikeuden?

  LINKKI

  Mariitta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Hei.

  Ainakin tuolla Los Pacosin takana kukkuloilla on kaverin koirat päässeet lenkeillä pupuajoon parikin kertaa viikkoon. Pitää siis ylittää moottoritien silta ja ajaa pätkän matkaa ylös vielä siitäkin.  Kiertelevät pusikoissa kävelyreittiemme molemmin puolin nuuhkien ja kohta alkaa kuulumaan ajokiljuntaa. On kuitenkin ollut näillä enemmän sellaista ”kilpajuoksua”.

  Usein nähnyt myös vanhemman espanjalaisen miehen 4 koiran kanssa treenaamassa ajoa. Ilman asetta, tottakai, kun asutuksia kuitenkin suht lähellä. Muutenkin alue on turvallinen, paljon polkuja mihin poiketa pois siltä autotieltä, joka sekin melkein polku. Ei juurikaan liikennettä ja osaavat varoa, kun tiedetään koiraomistajien lenkkeilymaastoksi. Suurin osa liikkujista onkin juuri koiraihmisiä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.