Itsetunto-ongelmaiset ekspatriaatit

Uusimmat Keskustelu Yleistä Purkautumisosasto Itsetunto-ongelmaiset ekspatriaatit

Merkitty: 

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe kertoi törmänneensä ihmisryhmään, jonka esiintyminen kostalla on voimakkaassa kasvussa. Kyse on lähinnä naisista, joiden itsetuntoa on kolhaistu Suomessa siten, että he ovat naineet itseään selvästi varakkaamman miehen ja pahat kielet ovat väittäneet naisen olevan kullankaivaja. Tästä juontuvasta itsetunto-ongelmasta sekä varakkaan miehen iästä (joka usein on +20v naista vanhempi) johtuen päätetään sitten muuttaa kostalle. Itsetunto-ongelma ilmenee siten, että naisella on korostunut tarve selvittää erityisesti facebookissa sitä kuinka hän ”tekee töitä” kovasti ja kuinka kostalla asustaminen ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Monissa tapauksissa tämä ”töiden” tekeminen tarkoittaa tappiolla pyörivän pikkufirman pyörittämistä, jossa tehdään tikustakin asiaa, kunhan vain ulkopuolisille näyttäisi siltä, että ”töitä” tehdään. Kun vaimo kimpoilee epäespanjalaisesti, se varakkaampi mies istuskelee piippua poltelleen kikkustuolissaan ja katselee horisonttiin. Monesti tällaiset naiset ovat eräänlaisessa limbossa. Mieli tekee selittää ettei avioliitto ole kullankaivuu-intressissä solmittu, mutta samaan aikaan mieli tekee osoittaa kotosuomeen jääneille tuttaville ja sukulaisille varallisuutta. Synttäreinä ja juhlapyhinä kutsutaan vieraat kyläilemään valtavankokoisissa villoissa, joihin esiintymään on tilattu takavuosien suomalaisia artisteja vanhoja suosikki-iskelmiä esittämään jne jne. Kuulostaa kovin tutulta. Kyllä tuttavaperhe oli taas oikeassa. Niinhän se taitaa olla.

  LINKKI

  arnold malaga
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Mitä vittua hölötät, pelle?

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Erittäin alkoholinhuuruinen oksennus Arnold Malaga. 🙂 Hyvää joulua ja muistahan hankkiutua jälleen katkolle heti uuden vuoden alussa.

  LINKKI

  masa10
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  En ota kantaa siihen missä huurussa kukin on, mutta minun mielestäni arnold malaga sortui kommentissaan turhaan jaaritteluun.

  Kaksi ensimmäistä sanaa olisi riittänyt.

  Huuruista Uutta Vuotta 2016 myös matkailevalle ongelmaperheelle!

  LINKKI

  juki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.08.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 68

  Taitaa Fugessa olla pienet piirit 😀 .Hyvää uutts vuotta 2016.

  LINKKI

  BeeKeeper
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 17.01.2011
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 169

  Jos haluaa asennoitua tähän ongelmaperheeseen ei-negatiivisesti voi ajatella, että tällaisten foorumeiden suoma helpotus voi olla hänelle korvaamaton. Ketään ei oikeasti satu, kun hän oksentaa pahaa oloaan tänne bittiavaruuteen. Jos ongelmaperheellä olisi vaimo ja lapsia, nämä varmasti olisivat kiitollisia espanja.org:lle.

  LINKKI

  Oikka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.10.2011
  Kirjoituksia: 18
  Vastauksia: 91

   

  Matkailevaperheen kirjoitukset  piristävät foorumia ihan kivasti. Kirjoitukset ovat ”piristysruiske” tavanomaiseen keskusteluun.

  Foorumi on kuivunut menneen vuoden aikana suhteellisen olemattomiin kirjoittajista.                                                                                                                                                 Vakinaisia kirjoittajia on poistunut mm, Santiago  joka fundamentalistisesti puolusti Espanjaa asuinvaltiona, unohtamatta pääsääntöisesti aina jättää mainitsematta kirjoituksissaan kuinka huonosti Suomessa on asiat.:))

  Onko muuten tietoa Santiagosta? Ei ole kävellyt vastaan paseolla.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.