Uusimmat › Keskustelu › Yleistä › Kokemuspankki › Isoja etanoita…?
- Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 4 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 10 vuotta, 10 kuukautta sitten
arnold malaga toimesta.
- JulkaisijaArtikkelit
Osaisikohan joku neuvoa, että mistä täältä Málagan ”kulmilta” saisi hyvin valmistettuja ISOJA etanoita? Monta paikkaa olen jo kolunnut (aiemmillakin reissuilla), mutta en sitten millään tykkää niistä pienistä ”ruikuista” mitä etanoina tarjoavat…
Eihän sillä koolla pitäisi olla väliä, mutta minä tykkään niistä isommista… 😉
Onhan täälllä monessakin paikassa etanoita – mutta valitettavasti tarjoilijoina }:)
Suosittelen ”Málagan parasta” etanaravintolaa: Taberna Los Tres Caracoles
Sijaitsee keskustassa, vanhassa kaupungissa. Osoite: C/ Méndez Núñez, 9
Avoinna päivittäin 12:00-16:00 ja 20:00-24:00.
Jos aikoo mennä illalla, niin kannattaa käydä tekemässä pöytävaraus etukäteen. Puhelinkin heillä varmaan on, mutta en ole koskaan kysynyt numeroa.
8)No noita isoja minäkin olen nähnyt, juuri eilen viimeksi… }:)
Kiitos vinkistä, mutta ei nyt ainakaan tänään natsannut… Olin tuolla Málagassa katsastamassa tuota satama-aluetta noiden remontoimisien jälkeen (ja ainakin minun silmiini näytti mielettömän hienolta ja tyylikkäältä), niin ajattelin sitten samalla reissulla poiketa kyseiseen paikkaan… vaan olivatpa ovet kiinni. Kovasti yritin tihrustaa infoo ikkunoiden nurkista josko esim.”Los lunes cerrado”-kylttiä näkyisi… Uusi yritys vielä tällä viikolla… 🙂
Olisikohan sulkemisen syy ollut isänpäivä 19.3.
No niin, paikka ”ratsattu” 😉
Hyviä tapaksia saatiin ja niitä etanoitakin, tosin olivat kuitenkin taas niitä pieniä raukkoja, mutta oikein makoisia. Mukavan ystävällistä palvelua.
Ahhh, niin… Unohdin mainita, että niitä lihavia viinitarhaetanoita saa vasta keskikesän jälkeen ja etenkin syksymmällä. Etana nimittäin horrostaa talvella, eli nukkuu talviunta (Espanjassakin), eikä siis nukkuessaan popsi mitään.
Näin ollen niitä isoja pitäisi tähän aikaan vuodesta tuottaa Afrikan puolelta tai vähintäänkin Israelista ja se sitten nostaisi ravintolassa hintaa niin paljon, että espanjalaiset eivät ole sellaisiin etananhintoihin tottuneet, joten saattaisivat jäädä myymättä.
”Väännän” sitten kotona niitä isoja (ihan purkissa säilöttyjä ranskalaisia… hih)
Meseteltiin tuossa juuri ukkoni kanssa ja tod.näk. syksyllä tullaan taas maisemiin, joten katsotaanpa tilanne silloin uusiksi… Joten lisää vinkkejä otetaan mielenkiinnolla vastaan… Tosin tuo ukkoseni ei oikein ymmärrä ”mokomien” herkkujen päälle… 🙂
PirpeX kirjoitti:…Tosin tuo ukkoseni ei oikein ymmärrä ”mokomien” herkkujen päälle… 🙂
Juu, eiväthän kaikki tykkää kaikesta syötävästä, paitsi tuo Lopez’ien koira, joka varmaan söisi vanhan saappaankin, jos sen naamioisi paistiksi.
😛Ja kuten tiedämmekin, että tyrkyttää ei kenellekään saa mitään ruokalajia, koskapa sellainen vain nostaa kynnystä edes kokeilla.
🙂- JulkaisijaArtikkelit
Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.