Isäntäperhe

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä sannuskaa
  sannuskaa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei!

  Olen menossa espanjaan opiskelemaan lukion toiselle luokalle escuela Finlandesiin. Olen saanut koululta isäntäperhetietoja ja minun tulisi hommata perhe itsenäisesti. Onko täällä muita, jotka ovat hommannut isäntäperheen itsenäisesti ja voisi kertoa kokemuksistaan??ja kuinka minun kannattaisi sopia asiasta? Riittääkö ihan vain sähköpostilla?

  Kiitos 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä zambra
  zambra Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.01.2010
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 13

  Kysäisepä koululta vielä tarkemmat tiedot siitä mitä sinun kannattaisi sopia ja mitä he ovat kertoneet mahdollisille isäntäperheille. Omat lapsemme asuivat espanjalaisen perheen kanssa yhden kesän ja sovin vain kk-hinnan, joka sisälsi ruoan, nukkumapaikan ja vaatehuollon. Tämä vaihto ei ollut suomalaisen koulun kautta. Vaihto onnistui loistavasti, nuoret oppivat espanjan ja saivat kokonaan uuden suvun. Espanjan kieltä ajatellen sinun kannattaisi selvittää mistä päin isäntäperhe on kotoisin. Espanjaa puhutaan niin monella tapaa, Fuengirola on hyvin kansainvälinen kaupunki eli siellä asuu paljon muualta maailmasta tulleita.

  Olin itsekin isäntäperheissä vaihdossa nuorempana ja sopeutumisessa paljon on kiinni myös itsestäsi. Espanjalaisissa perheissä puhutaan paljon. Onnea ja hauskaa vuotta!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä sannuskaa
  sannuskaa Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  kiitos paljon! 🙂

  koululta siis sain yhteystiedot eli sähköpostiosoitteet ja itsenäisesti minun tulee isäntäperhe hommata. Koululta myös ehdotettiin että kannattaa kysellä täältä muiden kokemuksista ja siitä kuinka muut ovat asian hoitanut. Ja ymmärtääkseni isäntäperheet ovat yleensä aina espanjalaisia.

  Juu ja tottakai sopeutuminen on paljolti itsestään kiinni. Viime kesänä Barcelonassa ollessani isäntäperheeni oli todella puhelias ja odottivat minunkin olevan keskusteuissa aina mukana. Kielitaitoni takia ei ollut kovin helppoa pysyä kärryillä, mutta pikkuhiljaa se siitä parani 😀

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Mariitta
  Mariitta Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 102
  Vastauksia: 959

  Saitko Tiinan nimen ja yht.tiedot? On hoitanut lukuisia oppilaita ”varaperheisiin”, toimii koulun kanssa yhteistyössä. Tiina +34 605558102

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.