iPad ja TVkaista

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki iPad ja TVkaista

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jpmadrid
  jpmadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola,

  Sain viimeviikolla uuden leikkikalun, nyt intoa taynna kuten pikkupojat aina. En ole koskaan ollut Apple friikki, en omista iPhonia, tosin kotona ja konttorissa on Mac pankkiasioiden hoitoon, ei ole koskaan tullut viruksia tai ”troyanoja”. Muuten kaytan normaali PC:ta.
  Nyt muutaman paivan jalkeen tuntuu aika mahtavalta. Sain 64Gb:lla, Wifilla ja 3G:lla. Tosin esim. Movistarilla ei ole viela micro SIM kortteja laitteeseen joten toistaiseksi navegoin Wifilla. Puutteina voisi mainita USB ja SD porttien, kameran ja flash tuen puute. Eli Skype ei toimi kuvalla, vain aanella.
  TV kaistaa voi katsoa joko 300 kbps:lla kohtalaisesti tai Wifilla korkeammalla laadulla mahtavasti. Sanomalehden voi lukea missapain tahansa maailmaa, oheisena laitan El Mundon sivusta kuvan, tosi kivasti aukeaa ja tekstin zoomaaminen on helppoa ja nopeaa. Taidan perua paperilehden tilaamisen, jos teilla on paperiteollisuuden osakkeita, niin kannattaisi varmaan myyda…
  Ja remote yhteys esim. kotona tai toissa olevaan PC:hen pelaa tosi mahtavasti, kovassa yhteys Windows 7 koneeseen joka on 25 km:n paassa toimistolla. Siina muuten flash toimii vallan mainiosti. Eli iPadista saa helposti taysverisen PC:n.

  Saludos

  Janne Madridista

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä PirpeX
  PirpeX Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.03.2009
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 193

  Sattui silmiini tälläinen, lienee sama kapistus kyseessä… 😉 Sorry, mut ei voinut vastustaa kiusausta…

  http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=71511

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä pauliina
  pauliina Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 05.02.2007
  Kirjoituksia: 67
  Vastauksia: 641

  Itse on Apple fani ja käytän Airia ja Proota. Mietin, oisko tuosta IPadista jotain hyötyä ? Airi on kuitenkin niin pieni ja kevyt, että sen kantaminen ei ole ongelma. Miten jp itse koet, saako siitä jotain lisäarvoa ?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jpmadrid
  jpmadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola Pauliina,

  Olen ehka vaara henkilo vastaamaan, koska minulla on joku teknologia virus, pitaa saada aina viimeista tekniikkaa. Tyopoydalla on jo valmiiksi 4 tietokonetta, ja en ole toissa atk-alalla. Mutta iPadissa on jotain uutta, alypuhelin on monasti liian pieni todelliseen navegointiin ja esim. lehtien lukemiseen. Isoin hyoty verratessa PC:n on vaivaton koko ja heti kaynnistys, ei tarvi odottaa 10 minuuttia etta kone on toimintavalmis. Voit missa tahansa vaivattomasti lukea lehden, tsekata postit, valuuttakurssit sun muut ja katsella telkkaria. Mutta itselle se paras on kuitenkin remote toiminta. Laitoin Jump nimisen ohjelman jolla voi ottaa minka tahansa tietokoneen haltuun ja kayttaa videoprojektoria. Tóissa huoneeni vieressa on neuvotteluhuone, kannettava on kiltisti telakointiasemassa piuhoineen ja lisanayttoineen. Vien iPadin neukkariin, liitan sen videoprojektoriin ja otan Jump ohjelmalla kannettavaan remote yhteyden ja kas…Power Point esitykset pelattaa vallan mainiosti. Tai menen meidan varastoon iPadilla ja remote yhteydella yritysohjelmiston kautta etsin minka tahansa tuotteen varastopaikan, inventaarion jne.
  Tassa muutama esimerkki nain parin tyopaivan jalkeen.
  iPadin akku kestaa uskomattoman kauan, sanovat sen kestavan 10 tunnin kayttoa ja varmaan pitaa paikkansa.

  Saludos

  Janne Madridista

  Ps. PirpeX, mietitko itse kun menet dinnerille tai ostat uusia vaatteita Haitilaisia, dinnerin sijasta voisit ostaa purkin hernekeittoa ja nain voit lahettaa Haitiin ainakin 50€ per henkilo. Tai uusien vaatteiden sijasta voit ostaa kirpputorilta vaatteet. Autoin ensimmaisella viikolla 100€:lla Haitin keraysta, lisaksi maksan veroja 4 eri maahan, sen kautta myos auttavat. Eli toistaiseksi voin ostaa iPadin ja auttaa Haitia, jos taskussa vain 800€, niin en todellakaan auta Haitia, tai edes mieti iPadin ostoa…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä PirpeX
  PirpeX Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.03.2009
  Kirjoituksia: 30
  Vastauksia: 193

  Pyydän nöyrimmästi anteeksi kieroa huumorintajuani! 😉

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  jpmadrid kirjoitti:

  Isoin hyoty verratessa PC:n on vaivaton koko ja heti kaynnistys, ei tarvi odottaa 10 minuuttia etta kone on toimintavalmis.

  Kokeilin just seuraavia:

  -8 vuotta vanha (single core Intel i686/32/3.2GHz-HT) PC, jossa Linux Fedora 12, käynnistyy kaikkineen 16 sekunnissa.
  -samassa 8 vuotta vanhassa PC:ssä Windows 7 käynnistyy VirtualBoxissa emuloituna 23 sekunnissa.

  Eli ei tuo käynnistys nyt ongelma pitäisi olla. Koneessa on jotain pahasti pielessä jos se kestää ”10 minuuttia”.

  jpmadrid kirjoitti:

  Voit missa tahansa vaivattomasti lukea lehden, tsekata postit, valuuttakurssit sun muut ja katsella telkkaria.

  Jos vain ko. palvelu ei sisällä Flashiä 🙁

  jpmadrid kirjoitti:

  Mutta itselle se paras on kuitenkin remote toiminta. Laitoin Jump nimisen ohjelman jolla voi ottaa minka tahansa tietokoneen haltuun ja kayttaa videoprojektoria. Tóissa huoneeni vieressa on neuvotteluhuone, kannettava on kiltisti telakointiasemassa piuhoineen ja lisanayttoineen. Vien iPadin neukkariin, liitan sen videoprojektoriin ja otan Jump ohjelmalla kannettavaan remote yhteyden ja kas…Power Point esitykset pelattaa vallan mainiosti.

  Remote Desktop on keksitty jo 15 vuotta sitten…

  jpmadrid kirjoitti:

  Tai menen meidan varastoon iPadilla ja remote yhteydella yritysohjelmiston kautta etsin minka tahansa tuotteen varastopaikan, inventaarion jne.

  Nuokin ohjelmat on keksitty 15 vuotta sitten…

  jpmadrid kirjoitti:

  Tassa muutama esimerkki nain parin tyopaivan jalkeen.
  iPadin akku kestaa uskomattoman kauan, sanovat sen kestavan 10 tunnin kayttoa ja varmaan pitaa paikkansa.

  Akkukesto on hyvä juttu. Muuta hyvää en ole vielä keksinytkään. En ymmärrä miksi joku haluaisi tuommoisen koneen. Näppis ja USB:t puuttuvat!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jpmadrid
  jpmadrid Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 22.04.2009
  Kirjoituksia: 15
  Vastauksia: 192

  Hola devspain,

  Taisin vähän liioitella, josko 3 minuuttia, tuntuu aina vaan niin pitkältä. En ole mikään bittinikkari, vaan lähinnä yksinkertainen ja ehkä tyhmäkin loppukäyttäjä joka arvostaa nimenomaan helppokäyttöisyyttä ja nopeutta. Ostin vajaa vuosi sitten Sony P pienen kannettavan, tosi hitaasti toimi Vistalla, mutta nyt päivitin sen Windows 7, ja toden totta paljon nopeampi, myös käynnistys.
  Mutta taidan kuulua niiden muutaman miljoonan joukkoon jotka pitävät iPadistä, lehtien ja kirjojen lukemiseen todella mainio, monipuolinen ”sormi-zoomaus” on kätevää. Ja se näppis kyllä löytyy, ja jopa äät ja ööt helpommin kuin PC:n alt+ numerot.
  Mutta totta on että iPadin ensimmäinen malli on kaupallisista syistä puutteellinen, väittävät jopa että jo myytyjen laitteiden kuorissa on paikka kameralle. Syksyllä laittanevat kamera mallin myyntiin ja me tyhmät menemme ja ostamme uuden laitteen….mutta sitä se markkinatalous on.

  Saludos

  Janne Madridista

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.