Ilmastonmuutos – Päivitys syksy 2016

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Ilmastonmuutos – Päivitys syksy 2016

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  Pasi Färm
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.10.2010
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 23

  Luento ilmastonmuutoksesta – Päivitys syksy 2016
  Paikka: Corazon Mari, Calle El Copo/Torre del Mar.
  Aika: lauantaina 26.11 klo 16
  Luennoitsija: Sam Sandqvist

   

  LINKKI

  Pertax
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.09.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 6

  Ilmasto muutuu ja on aina muuttunut. Maapallon energiasta 1/1000.000 on ihmisen aikaansaannosta. Loput ovat auringosta. Pariisin sopimus on vain ilmastohörhöjen uskontunnustus. Aurinko ei ole sopimuksessa mukana ja tuottaa lämpöä kylmää ihan miten haluaa. Nauraisi Pariisin sopimukselle, jos osaisi nauraa.

  Yksikään malli ei ole kyennyt jäljittämään jo eletttyä ilmastoa. Grönlannin nimi tulee vihreästä maasta eli tosi lämmintä on ollut ennenkin.  Kylmääkin on ollut, kun on ollut jääkausia. Kumpaakaan aikaan ei ollut katumaastureita muuttamassa ilmastoa ilmastouskovaisten väitteiden mukaisesti. Ihmisellä ei ole mitään roolia ilmaston muuttumiseen.

  Ilmaston mittausuloksia on 150 vuodelta. Maapallon ikä lienee 5 miljardia vuotta. Uskovaisten tekemien nnusteiden tarkkuus on samaa luokkaa kuin kolmen sekunnin otoksella ennustaisi vuoden säätä. Kuka uskoo?

  Etsiskelyistäni huolimatta en ole löytänyt tutkimuksia, jotka selventäisivät auringon lämmön tuotannon vaihtelua 5 miljardin vuoden aikana. Yksi ilmastohörhö vastasi, että ne on laskelmisaa mukana. Mistä saatu ja miten otettu, siihen hän jätti vastaamatta. Ilmastotieteen laitos vastasi kyselyyni, että heitä eivät kiinnosta muut tutkimukset kuin ne, jotka vahvistavat ilmaston muutokset ihmisen aiheuttamiksi. Kysyin heiltä, mitkä ovat parhaat tutkimukset, jotka perustellusti kyseenalaistavat ihmisen osuuden ilman muutoksessa.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Taidat kuulua trumpilaisiin. Donald Trumpin mielestähän koko ilmastonmuutos on kiinalaisten keksimä valhe.

  LINKKI

  Pertax
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.09.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 6

  En kuulu vihervasemmistoon, en oikeistolaisiin populisteihin, en trumpilaisiin, en muslimeihin, en kristittyihin. Oma viiteryhmäni on faktoihin perustuva realismi. Mielipiteeni muuttuu, kun esitetään uskottavat ja todistettavat faktat. Saanko sinulta, Kojo, faktat auringon lämmön tuotannon vaihtelut viimeisen viiden miljardin vai viimeisen kymmenen tuhannen vuoden vuoden aikana? Vai oletko niitä ilmastouskovaisia, jotka uskovat ilmastopappien höpinöihin. Viisisataa vuotta sitten sinun kaltaisesi uskoivat, että maapallo on pannukakun muotoinen.

  LINKKI

  kojo
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1445

  Älähän nyt käännä asioita päälaelleen. Juuri sinun tyyppisesi ihmiset uskoivat aikoinaan vanhaaan malliin, että maapallo on pannukakku.
  Me muut luotamme uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin, kuten että maapallo on pyöreä ja ilmastonmuutos on meneillään.

  LINKKI

  Pertax
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.09.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 6

  Ilmaston muutos on meneillään ja on ollut koko maapallon historian. Siinä muutoksessa ei ihmisellä ole osaa eikä arpaa. Kun sinulla on viimeisimmät tutkimustulokset, niin laita linkki tutkimuksiin jotka käsittelevät luotettavasti auringon lämmön tuottamisen vaihteluita viimeisen miljoonan vuoden aikana.

  Ilmastomittauksia on 150 vuodella ja uskot, että niillä voidaan ennustaa miljoonien vuosien lämpötilan muutokset maapallolla. Mistä johtuu, että Grönlanti oli vihreä keidas viime vuosituhannella? Miten todistat, että se ei voi tapahtua uudelleen. Onko sinulla joku salainen yhteys aurinkoon vai?

  LINKKI

  Juhka
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 28.11.2016
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 1

  Pakko todeta , että ilmastonlämpeneminen 2-3 astetta Suomen oloissa on lähinnä vitsi .

  Ilmastonmuutosta/lämpenemistä käyttää hyväkseen markkinavoimat ja Suomen verottaja , hönäyttämällä tavallisia kansalaisilta rahat pois.

  Itse suurempana huolena näen ihmisten aiheuttamana ilmiönä näen ns. savusumu ilmiöt – eli hengitettävän ilmanlaadun huononeminen . Valitettavasti kylmä ilma korostaa tätä .

  LINKKI

  Pertax
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.09.2014
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 6

  Ilmaston muutos on vitsi, jolla hölmöjä höynäytetään. Ei pa hr/rva Kojo ole esittänyt minkäänlaisia tutkimustuloksia auringon pitkän ajan vaikutuksista ilmastoon. Juuri luin tutkimuksen Grönlannin jään lämpötilan kehittymisestä 10.000 viimeisen vuoden aikana. Emme elä mitenkään poikkeuksellista aikaa ja ihmisellä ei ole osaa eikä arpaa maapallon ilmaton muutoksiin.

  Maapallon suurin ongelma on ja tulee olemaan väestön kasvu. Jos nykyistä kasvua ei onnistuta kääntämään laskuksi, niin esimerkiksi erään ennusteen mukaan Afrikassa tulee olemaan 400 miljoonan ihmisen joukko, joka voi tulla Eurooppaan hakemaan parempaa elämää.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.