ikärajat! Barcelona!

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Bilenurkka ikärajat! Barcelona!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jussipe
  jussipe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.05.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Morjesta.en oikein tiiä kuuluuko tää tänne mut apua olis kiva saada. olen tossa muutaman viikon päästä lähdössä reissuun. mua kiinnostais tietää että kuinka tarkkoja tuolla barcelonassa ollaan täysi ikäisyydestä esim.yökerhoissa.eli siis kysytäänkö lappuja kuinka herkästi?kiinnostais vähän mennä kattoon yöelämää ja senjoriittoja. oon 17 wee poika. en nyt mikään ns. babyface mut sellasen nuorekkaan näkönen :D. jos jotain muita neuvoja tai jtn on asiaa koskien niitä saa myös antaa. kiitos!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
  arnold malaga Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.07.2010
  Kirjoituksia: 79
  Vastauksia: 2846

  Kuten varmaan itsekin osaat arvella, on klubeja, yökerhoja ja discoja, aivan kaupunkiin katsomatta monenlaisia ja samoin myös ovimiehiä, jopa saman yrittäjän palveluksessa.

  ”Pahimpia” ne ovimiehet, jotka on ulkoistettu, eli ostettu palveluna joltain toiselta yrittäjältä. Madridissa oli noin viitisen vuotta sitten tapaus, jossa kyseisenlainen portsari löi riidan päätteeksi nuoren asiakkaan hengiltä. Muistaakseni sai toki mittavan vapausrangaistuksen.

  Yhden ’säännön’ voin kuitenkin antaa, jos pyrit alaikäisenä discoon. Papereita ei välttämättä kysytä kaikkialla, mutta älä ole kännissä. Mieluummin parempi, ettet ota sitä rohkaisuryyppyäkään. Humalaisella on aina sellaista vääristynyttä itsevarmuutta, jonka ainakin koulutettu ovimikko (koulutus kestää 45 tuntia) havaitsee helposti ja alkaa sen vuoksi kysyä papereita.

  Jos olet opetellut auttavaa espanjaa, niin älä erehdy sinuttelemaan vaan käytä sitä kohteliasta kolmannen persoonan muotoa. Jopa ’usted’ ei katsota nuoleskeluksi vaan kohteliaisuudeksi, kunhan äänensävy ei ole pottuileva. Tai no, joo no…Sinähän olet menossa Barcelonaan, joten parempi onkin ehkä puhua englantia kuin espanjaa, joka saatetaan kokea joissain paikoissa vähemmän toivottuna. Barcelonalaiset ovat ehkä kaikkein kielitaitoisimpia espanjalaisista.

  Voit myös törmätä discoon, jossa kaikilta kysytään papereita. Isoisältäkin. En ehdota, että tekisit seuraavasti, mutta jos ulkonäkösi eroaa huomattavasti espanjalaisesta ulkonäöstä, niin sisään pääsee helposti ”proidin” papereilla, kun kaikki ”ruotsalaiset pojat” näyttävät espanjalaisen silmissä nopeasti vilkaistuna saman näköisiltä. Kuten espanjalaisetkin äkkinäisen suomalaisen silmissä.

  Ja paikallisten senjoriittojen kanssa aina tarkkana ja kieli keskellä suuta. Jotkut saattavat olla aivan ’vapaamielisestä’ perheestä, mutta joitakin sitten taas tarkkailee velipoika viiden metrin päästä. 🙂

  Ja tylsää todeta, mutta alaikäiset skandinaavitytöt pääsevät discoon helpommin kuin alaikäiset skandinaavipojat, mutta ensin mainitut saattavat joutua kantamaan kovemmat henkilökohtaiset seuraukset. 😕

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä jussipe
  jussipe Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 19.05.2013
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  kiitos neuvoista!

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä petterip
  petterip Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 10.03.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 70

  Sieltä vaan morsianta metsästämään 🙂 Jos et yhteen pääse niin toiseen sitten 😀 Varmaa on että rahaa menee. Paremmat ”maisemat” ja halvemmalla pääset kun istut Ramblan varrelle terassille ja vislailet sieltä. Porukkaa kulkee läpi yön 😉

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.