huonekalukauppa malagan alueelle!

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka huonekalukauppa malagan alueelle!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  kalustekauppa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.08.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Oliskohan huonekalukaupalle kysyntää malagan alueelle?

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Tallakin sektorilla loytyy paljon tarjontaa koko Espanjassa. Nyt taas pitaisi tarjota bueno, bonito y barato etta pystyisi kilpailemaan.

  Googlaa tiendas de muebles Málaga

  LINKKI

  kalustekauppa
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 07.08.2015
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Ymmärrän. Toki onhan vaateliikkeitäkin joka nurkassa ja tuntuvat nekin jollai lailla pärjäilevän! Ehkä kuitenkaan näistä suurimmasta osasta liikkeistä ei saa palvelua suomeksi, espanjaksi sekä englanniksi? Jollain tavalla itse koen että joukkoon vielä voisi mahtua yksi hyvin kaikkia palveleva huonekaluliike 🙂

  LINKKI

  Ritacasanueva
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 14
  Vastauksia: 3416

  Varmaan tilanne vahan joka sektorilla pitaa lla parempi kuin muut. Kannattaisi tehda asiasta realistlnen tutkimus. Ihan paikan paalla.

  LINKKI

  enrique
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.07.2014
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 59

  Malagan Ikeassa tuntuu kauppa käyvän.

  Tuli mieleen, että onkohan tilanne täällä Espanjassa sama kuin Suomessa että kaikki menee Ikeaan ja kaikki ne muut huonekaluliikkeet ovat lähes tyhjiä asiakkaista? Tunnustan etten ole täällä kovin paljoa huonekaluliikkeissä käynyt Ikean lisäksi. Mutta jos on Ikeassa käynyt Suomessa, toimii se ihan yhtä vaivattomasti myös täällä. Kielitaitoa ei tarvita kun myyjiä ei kuitenkaan näy mailla eikä halmeilla.

  Perinteinen espanjalainen huonekalumaku tuntuu jykevine puuosineen olevan kuitenkin ihan toiselta planeetalta kuin Ikea.

  LINKKI

  Los Knots
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.09.2013
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 107

  Aloitukseen voisi ihan yhtä hyvin vastata vastakysymyksellä; ”vai eivätkö ihmiset Malagan alueella tarvitse huonekaluja?”

  Minä olen huonekalukauppaa tehnyt ja voin sanoa, että sillä saralla on hyvin vaikea erottautua. Ainakaan jollei ole isoa budjettia ja/tai huippusuunnittelijaa. Se on yksi hailee, mitä kieltä puhutaan, jollei hinta, laatu ja design kohtaa juuri oikealla reseptillä.

  Varmaan keskihintaisten huonekalujen kauppaaminen on se kaikista hankalin osa-alue, jossa kellutaan kahden ydinkohderyhmän välissä, hinnalla ja tuotantotehokkuudella ei pienet toimijat pärjää alkuunkaan ja vasta asiakkaille räätälöityjen kalusteiden myynnissä se kielitaito tulee sieltä välttämättömäksi. Siinä tuskin suomenkielellä on mitään virkaa Malagan alueella.

  Jos kysymys oli todellinen, niin mietippä asiaa vielä uudelleen ja anna ajatuksen hautua vielä vähintään jokunen vuosi.

  LINKKI

  matias31
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 16.09.2010
  Kirjoituksia: 8
  Vastauksia: 193

  Seurasin pari vuotta sitten kun eräs nainen oli päättänyt perustaa urheiluvälinekaupan Fuengirolaan. Oli kysynyt neuvoa konsultilta. Tämä oli todennut että tarvitaan ja kirjoitti suolaisen laskun ”neuvonnasta”. Nainen vuokrasi tilat kunnon liikepaikalta, hankki paikalle suomalaislehden joka kirjoitti jutun teemalla ”Nyt voit saada tuttuja suomalaismerkkejä Fugesta” Kävelin muutaman kerran paikan ohi ja totesin että aika pienellä alkupääomalla oli liikkeelle lähdetty. Tuulipukuja ja lenkkareita oli jonkin verran, kevyempiä ilmastoon sopivia vaatteita vähemmän. Ehkä puolen vuoden kuluttua sporttikauppa oli suljettu. Eli jos Suomiverkkarit ovat noin kymmenen kertaa kalliimpia kuin paikallisesta ostetut niin ei niitä kukaan viitsi ostaa.

  Haluaisin sanoa tälle yrittäjäksi aikovalle että vertaa ensin kunnolla hintoja. Jos IKEA ostaa kalusteita suomalaisilta yrityksiltä niin se ostaa ne varmasti paljon halvemmalla kuin sinä ikinä.

  LINKKI

  makarios
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 23.04.2011
  Kirjoituksia: 37
  Vastauksia: 688

  Taidan toistaa itseäni, mutta tänne ei todellakaan tarvita yhtään ainutta suomalaista huonekalukauppaa myymässä kaluja suomalaisille, jotka ”kaikki” asuvat kalustetuissa vuokra-asunnoissa. Yksikään niistä ei tule ostamaan sulta edes lypsyjakkaraa.

  Sorry.

   

  LINKKI

  matkailevaperhe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.12.2013
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 194

  Eräs tuttavaperhe kertoi, että kyllä olisi kysyntää. Jos joku sanoo ettei kysyntää ole, on todennäköisesti hiukan ahdingossa taloudellisesti. Huonekaluja on nimenomaan vaikea ostaa jos henkilökunta on karvaista porukkaa, jotka eivät ole ymmärtävinään kansainvälistä englantia tai edes suomea. Idea on loistava! Suomalaisille suomenkielellä. Samasta syystä suomalaiset ramppaavat La Leona kaupassa niin että saranoita joudutaan vaihtamaan monta kertaa vuodessa. Suomalaisilta suomalaisille suomalaista. Kolme ässää. Siinä on se taikasana. Suurin osa suomalaisista ei asu kalustetuissa kämpissä, koska kalusteet ovat niin huonolaatuisia, likaisia, rikkinäisiä ja joskus jopa täysin saastaisia. Monet ovat ne kerrat kun on kuulunut juttua että sohvatyynyt ovat kuhisseet matoja ja outoja ötököitä, mitä ei löydy mistään eläinkirjastakaan. Turvallista, puhdasta ja laadukasta kalustoa suomalaisten myymänä, niin käy kauppa varmasti. Eimuuta kuin perustamaan liike!

  LINKKI

  masa10
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.10.2008
  Kirjoituksia: 4
  Vastauksia: 83

  Tuskin ne nuukajussisuomalaiset mitään raskii ostaa. Kokemukseni mukaan aika moni laskee asumisensa tasoa siellä Aurinkorannikolla oleskelunsa aikana. Värjötellään vilttien alla päivälläkin, kun sähkö maksaa niin paljon.

  Tuskin ne suomikaupan saranat juurikaan kuluvat, ehkä paremminkin meinaavat ruostua kiinni vähäisen käytön johdosta.

  Samoin taso laskee kuppiloittenkin suhteen. kuka vielä muistaa Torremolinosista Masan baaria (ei sukulainen) tai Saunabaaria. Oli suurta seikkailua mennä niihin. Vastaavanlaatuisten paikkojen ovea ei täällä koto-Suomessa kukaan meistä avaisi edes unissaan.

  Matkailevaperheen tuttavaperhe lienee suuria humoristeja.

  Makarios taas tapansa mukaan liioittelee, uskoisin ainakin lypsyjakkaroille löytyvän kysyntää. Muutoin voin olla hänen kanssaan täysin samaa mieltä huonekalu- ja risteilybisneksestä siellä Arskalla.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.