Huoneistohotelli Nuriasol?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Huoneistohotelli Nuriasol?

Esillä 15 viestiä, 16 - 30 (kaikkiaan 30)
  • Julkaisija
    Viestit
  • LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    vanhatyttö kirjoitti:

    lauka kirjoitti:

    Nojoo olisihan nuo hyvät keittiövälineet aika jees, kun kokiksi valmistun tuossa ensi keväänä ja työssäoppimaan sitä ollaan menossa muutenkin. Veitset meinasin muutenkin ottaa mukaan, mutta näköjään pitäisi varata jotain muutakin välinettä. Kiitos vinkeistä! 🙂

    Kyllá vaan. Luulen, että sinun on viisainta tuoda ihan koko keittiö suomesta, tiskiriepuja myöten.[/quote]
    Hehh… niinpä niin… Ihan ’hauskaa’ sarkasmia, joo, mutta jos noita keittiövälineasioita aivan aikuisten oikeasti tarkastelee, niin muistelenpa hieman sitä aikaa jolloin asustelin paljon apartamento-hotelleissa.

    Kyllähän niiden talon puolesta tarjoamat leikkuuveitset olivat sitä luokkaa, ettei niillä tullut kuin mustelmia. Omat veitset ja muutamat muut pienet ruoanvalmistusaseet kuljetin kernaasti mukana matkalaukussa, lentokoneen ruumassa toki.

    Vaikka omat veitseni ovatkin, ja olivat silloinkin, vain sellaisia ’puoliammattilaisvehkeitä’, niin kyllähän nekin sen verran hintavia ovat, että hintaero Suomeen verrattuna on Espanjassa tänäkin päivänä häviävän pieni.

    Tietysti sitä voi yrittää tulla toimeen niillä kiinakaupan rosteripellistä leikatuillakin, mutta jos hiemankin harrastelee ruoanlaittoa, niin huomaa kyllä, että kunnon Mora-puukkokin on keittiössä hyödyllisempi kuin joku kiinalainen tekele, jota ei edes voi teroittaa.

    Paistinpannua en tokikaan kantanut mukanani, joten sellainen piti pari kertaa ostaa halpiskaupasta, vaikka kunnon pihvit syntyvätkin vain ja ainoastaan raskaalla valurautapannulla, jota voi kuumentaa niin paljon, että siinä lämpötilassa menee jo kiinanpannu mutkalle ja teflonit rapisevat pitkin hellaa.

    vanhatyttö kirjoitti:

    Onneksi olet opiskellut kokiksi suomessa etká espanjassa, sinulla on tiedossa suuri tulevaisuus ja loistava ura, kun takana on suosituksena cocina finlandesa.

    Nyt taitaa tämän päivän suomalaiset kokkiopinnot olla v.t:llä hieman hakusessa. Vaikka en kokki olekaan, niin satun tietämään, että nykyinen kokkikoulutus Suomessa tähtää kansainväliseen á la carte -keittiöön ja muuhun vastaavaan gourmet linjaukseen. Pelkällä Marttaliiton karjalanpaisti-opilla ei enää kokin, saatika sitten keittiömestarin paikkaa heru.

    Tosin kokemuksesta voin kyllä sanoa, että olen tehnyt uskomattoman hyvää sovellettua ’cocido careliaa’ málagalaisen kauppahallin antimista.
    🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä santiago
    santiago Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 307
    Vastauksia: 4162

    Karjalan-eli niinkuin meilläpäin sanotaan , evakkopaisti onnistuu hienosti täkäläisistä lihoista.
    Reseptihän on varmaan aineiden osalta maailman yksinkertaisin.
    Ainakin mun versioon tarvitaan vain naudan ja sian lihaa, muutama pippuri ,suolaa, sipuleita ja vettä.
    Mun mielestä täkäläisistä lihoista tulee vähintäänkin yhtä hyvä ruoka kuin Suomessa.
    Ja koska nyt ollaan perimmäisten kysymysten , eli perinneruokien äärellä, en uskalla ehdottaakaan , että oikeasti täkäläiset lihat olisivat parempilaatuisia kuin Suomessa.

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    Karkeasti selasin sivuston lävitse ja joitakin huomioita mitä olen vuosien varrella oppinut;
    Kapsäkissä kulkee aina matkassa se teroitettu hyvälaatuinen keittiöveitsi, paistinlasta, muutamat maustepurnukat ja lyhennetty versio tiskiharjasta + pieni pullo tiskiainetta.
    Hotlien pannuilla saa useimmiten heittää vesilintua, mutta yleensä on selvinnyt sillä kun menee respaan se pannu mukana ja pyytää uuden tilalle; tosin niillä ”teflonpannuilla” on turhaa lähteä kokeilemaan pihvienpaistoa tai saat vaihtaa pannua joka kerran kun pihvit olet paistanut.
    Valurautapannuun en ole millään reissulla törmännyt enkä myöskään uuniin joten se evakkopaisti on vieläkin tekemättä. Siihen kuuluu myös muutama porkkana sekaan vaikka senkin reseptikirjo on aika laaja; jokainen tekee sen mukaan kuin suussa hyvältä tuntuu. 😉

    Hotlien taso vaihtelee paljon ja joskus noita omia työkaluja ei olisi tarvittu, mutta vara ei venettä kaada. 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä vanhatyttö
    vanhatyttö Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.08.2009
    Kirjoituksia: 49
    Vastauksia: 1748
    Arnold kirjoitti:

    vanhatyttö kirjoitti:

    [quote=lauka]

    vanhatyttö kirjoitti:

    Onneksi olet opiskellut kokiksi suomessa etká espanjassa, sinulla on tiedossa suuri tulevaisuus ja loistava ura, kun takana on suosituksena cocina finlandesa.

    Nyt taitaa tämän päivän suomalaiset kokkiopinnot olla v.t:llä hieman hakusessa. Vaikka en kokki olekaan, niin satun tietämään, että nykyinen kokkikoulutus Suomessa tähtää kansainväliseen á la carte -keittiöön ja muuhun vastaavaan gourmet linjaukseen. Pelkällä Marttaliiton karjalanpaisti-opilla ei enää kokin, saatika sitten keittiömestarin paikkaa heru.

    Tosin kokemuksesta voin kyllä sanoa, että olen tehnyt uskomattoman hyvää sovellettua ’cocido careliaa’ málagalaisen kauppahallin antimista.
    :)[/quote]

    Juu, saattaapi olla. Mutta minä puhuin suomalaisesta keittiöstá, en kansainválisen keittion suomalaisesta sovellutuksesta. Ja siiná olet kyllä ihan oikeassa, ettá nykyinen ja entisaikainenkin, kokkikoulutus on minulla aika lailla hakusessa. Enhän minä ole mestarikokki, enká taida edes kisálliksi kelvata, sen toki myönnän ihan julkisesti enká teidán Poikien kanssa viitsi edes alkaa kisailla ja reseptejá vaihtaa. Mutta mukava on katsella noita Vilperin herkkuja ja miká ettei joskus joku ohjekin lukaista. 🙂 🙂

    Ja edellenkáán en náe mitáán syytá raahata Suomesta mukana keittióválineitá. Kyllá niitá Espanjastakin löytyy, ihan puukosta alkaen. 🙂 🙂 🙂

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:
    vanhatyttö kirjoitti:

    Ja edellenkáán en náe mitáán syytá raahata Suomesta mukana keittióválineitá. Kyllá niitá Espanjastakin löytyy, ihan puukosta alkaen. 🙂 🙂 🙂

    Löytyy kyllä, mutta esim. sen omaan käteen sopivan veitsen löytäminen onkin sitten haaste ja sitä ei mistään halpisliikkeestä löydy laadukkaassa muodossa. Ja kunnollinen taas maksaa saman kuin suomessakin. Eriasia jos sitä kotiveitsien sarjaa haluaa parantaa, niin ostaa kunnon veitsen espanjasta ja raijaa sen paluukuormana suomeen. Laatua kyllä löytyy, mutta hintakin on sen mukainen.
    Nuo eivät vie tilaa eivätkä paljoa painakaan ja sen leikkuulaudan nyt joutuu useinkin ostamaan jostain ”euron” kaupasta ja jää sitten jälkeen seuraavalle asukille. 😉

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä santiago
    santiago Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 14.11.2007
    Kirjoituksia: 307
    Vastauksia: 4162

    Ensikertaa tänne tuleville tiedoksi tästä tarvikepuolesta. Täällä Fugen kulmilla löytyy kyllä tiskiharjoja Chinoista a 60c, Mercadonasta jo paljon parempia jotain 1,5 € ja Euromarketista ihan saksalaistakin uberlaatua sitten jo vähän kalliimmalla. Fairya saa joka paikasta , mutta jos täkäläinen versio kelpaa niin kaupasta riippuen 60c-1e/l maksavia tuotteita on joka kaupassa.
    Hyvä veitsihän on hyvä veitsi ja se kannattaa tuoda mukanaan jos vakavammin harrastaa ruuanlaittoa.
    Mausteita saa muutaman kymmenen centin hintaan joka lähtöön kaikista kaupoista.
    Aika hyvän teflonpannun saa jollain 7:llä eurolla.
    Sen mä tiedän , että Vilperi on canarian miehiä ja sikäläisestä tarjonnasta en nykyään tiedä mitään , mutta kuten ylläolevasta voi päätellä ei tänne costalle juuri kannata mitään mukanaan raahata.
    Sen verran kommentoisin tätä evakkopaistireseptiä, että niitähän on monenlaisia. Joku haluaa porkkanaa, monet maksaa ja munuaisia ja niin edelleen. Puhdasoppisimmat menneisyyden vangit tietävät , että vain Laatokan veteen tulee oikea versio. Kaikkihan ovat oikeassa ja vielä valmistuksessakin on monta vaihtoehtoa. Se on varmaa , että vanhanajan leivinuunissa jota lämmitettiin metrin haloilla ja paisti sai siellä muhia tarpeeksi kauan , tuli paras paisti. Mutta ei pidä halveksia kunnon padassa haudutettua sähköuuniversiotakaan.

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:
    santiago kirjoitti:

    Ensikertaa tänne tuleville tiedoksi tästä tarvikepuolesta. Täällä Fugen kulmilla löytyy kyllä tiskiharjoja Chinoista a 60c, Mercadonasta jo paljon parempia jotain 1,5 € ja Euromarketista ihan saksalaistakin uberlaatua sitten jo vähän kalliimmalla. Fairya saa joka paikasta , mutta jos täkäläinen versio kelpaa niin kaupasta riippuen 60c-1e/l maksavia tuotteita on joka kaupassa.
    Hyvä veitsihän on hyvä veitsi ja se kannattaa tuoda mukanaan jos vakavammin harrastaa ruuanlaittoa.
    Mausteita saa muutaman kymmenen centin hintaan joka lähtöön kaikista kaupoista.
    Aika hyvän teflonpannun saa jollain 7:llä eurolla.
    Sen mä tiedän , että Vilperi on canarian miehiä ja sikäläisestä tarjonnasta en nykyään tiedä mitään , mutta kuten ylläolevasta voi päätellä ei tänne costalle juuri kannata mitään mukanaan raahata.
    Sen verran kommentoisin tätä evakkopaistireseptiä, että niitähän on monenlaisia. Joku haluaa porkkanaa, monet maksaa ja munuaisia ja niin edelleen. Puhdasoppisimmat menneisyyden vangit tietävät , että vain Laatokan veteen tulee oikea versio. Kaikkihan ovat oikeassa ja vielä valmistuksessakin on monta vaihtoehtoa. Se on varmaa , että vanhanajan leivinuunissa jota lämmitettiin metrin haloilla ja paisti sai siellä muhia tarpeeksi kauan , tuli paras paisti. Mutta ei pidä halveksia kunnon padassa haudutettua sähköuuniversiotakaan.

    Kyse on mulla lähinnä siitä, että en ensimmäitteeks halua mennä ostamaan parin viikon reissua varten näitä tarvitsemiani tuotteita jotka jäis sitten jälkeen hotlien siivoojille.Nehän tunnetusti poistaa kaiken mikä ei kuulu huoneiston ”normivarustukseen”. 😉
    Lisäksi nuo mun raijaamat kamat painaa ehkä 200gr, joten omassa pussukassa kun kulkevat, niin pakataan aina ensimmäisten joukossa matkaan.

    Karjalanpaistia on tehty niin leivinuunissa, pönttöuunissa kuin kaasu ja sähköuunissakin ja aina se on ollut suunmukaista; sen takaa se hidas valmistumismuoto. Laiskan immeisen toiveruoka; eri emmeet vuokaan ja hautumaan!! 🙂
    Eri lihojakin on tullut kokeiltua lampaan kautta hirveen ja peuraan ja jopa sorsaankin ja aina on maistunut syöjille.
    En tiedä, että olenko vihertymässä, mutta mun versioissani nykyään on kasviksia huomattavasti enemmän kuin ”alkuperäiseen” reseptiin kuuluu. Jotenkin tuntuu että lopputulos on maukkaampi noin ”vihreänä” versiona. 😛

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    santiago kirjoitti:

    Hyvä veitsihän on hyvä veitsi ja se kannattaa tuoda mukanaan jos vakavammin harrastaa ruuanlaittoa.

    Juurikin noin.

    Pelkästään jo kokkiveitsien ja -puukkojen taotut ”harrastelijamallit” maksavat noin euron tai pari per senttimetri (1 – 2,-/cm) kokonaispituudeltaan ja ne oikeat muottiintaotut kokkien työveitset (kromi-molybdeeni-vanadium) noin kolmesta kymmeneen euroon per senttimetri (3 – 10,-/cm). Joistain maailmankuulujen kokkien käyttämistä käsintaotuista veitsi- ja puukkomalleista saakin sitten maksaa peräti toistatuhatta euroa kappale.

    Markkinoille on tullut nyt myös ns. keraamiveitsiä, joita kokit ovat alkaneet suosia siksi, kun ne ovat puolet kevyempiä kuin teräsveitset ja materiaalinsa vuoksi ’teroitusvapaita’. Hintakaan ei ole päätä huimaava. Sellaisen 17 senttisen Victorinox’in Keraamisantokun saa noin kuudella- tai seitsemälläkympillä.

    Että siis näin. 🙂

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
    arnold malaga Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 02.07.2010
    Kirjoituksia: 79
    Vastauksia: 2846
    Vilperi kirjoitti:

    En tiedä, että olenko vihertymässä, mutta mun [karjalanpaisti]versioissani nykyään on kasviksia huomattavasti enemmän kuin ”alkuperäiseen” reseptiin kuuluu. Jotenkin tuntuu että lopputulos on maukkaampi noin ”vihreänä” versiona. 😛

    Tämän tiesivät jo ”muinaiset roomalaiset”. Lihat maistuvat lihoilta ja juurekset juureksilta silloin, kun ne on kypsennetty erikseen. Mutta jos niitä laittaa yhteiseen pataan hautumaan, syntyykin aivan uusia makuaineita, kun lihojen rasvat ja proteiinit reagoivat kuumuuden vaikutuksesta kasvisten hiilihydraattien kanssa.

    Eli jotkut makua tuottavat ainesosat eivät yksinkertaisesti vain maistu, elleivät ne pääse yhdistymään esimerkiksi rasvojen kanssa. Siksi useisiin niin kutsuttuihin kevyttuotteisiin ei milloinkaan tulla saamaan sitä ”oikeata” makua, vaan ne jäävät pliisuiksi. Kyseessä on aivan vain ’jokapäivän kemiaa’, vaikka se ei heti mieleen juolahdakaan.
    🙂

    LINKKI

    Nimetön Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 01.01.1970
    Kirjoituksia:
    Vastauksia:

    Enpä ole asiaa koskaan tuolta kannalta pähkäillyt!? 😉
    Voipi olla että mun onton pääkopan sisältö ei pysty noin monimutkaiseen ajatteluun. 🙂
    Mä olen vaan monesti laiskuuttani pilkkonut erilaista tavaraa astiaan ja heittänyt sen muhimaan muistellen jotain nk. ruokaympyrästä jossa kehoitetaan käyttämään sekä kasvi että eläinkunnan tuotteita tasapuolisesti. }:)

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Masa P
    Masa P Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 29.12.2006
    Kirjoituksia: 85
    Vastauksia: 745

    Oleskelin Nuriasolissa n 3 kk, mistä palailin Suomeen tammikuussa 2014!

    Nuriasol oli minulle myönteinen kokemus.

    Koko kompleksi on siisti, sekä uudenkiiltävä. Kiillotettua graniittia loistaa joka puolella! Hieman on jopa luxuksen tuntua. Sijaintikin aivan loistava!
    Palvelut pelaavat varsinkin, jos bookaus on tullut tehtyä talon ”sisäisesti”. Tällä tarkoitan sitä, että on talossa on suomalainen yrittäjä, jonka kautta saa hyvää palvelua ja omalla kielellä. Mukaan kuuluu myös pikku etuisuuksia, mitä muut eivät tarjoa. Mikäli respavuoroon sattuu Antonio, niin hän puhuu sujuvaa suomea.

    Nuriasolin ravintola on kokenut uuden tulemisen muodonmuutoksensa yrittäjän vaihtumisen myötä. Suomalainen ei väheksy mm TV-tarjontaa, missä muutamia suomalaisia kanavia näkyykin jopa suurella näytöllä. Se on mukava lisä talviaikaan, jos sattuu huonompi ilma. Ohjelmatarjonta on runsasta, samoin Buffetissa lötyy sopivasti mutusteltavaa kohtuulliseen hintaan.

    Oli hieman moittimistakin, mistä tuli toki palautetta annettua. Varmasti muiltakin! Sillä oli ilmeisesti vaikutusta, kun vanhat putki TV:t korvattiin tauluTV:llä ja sohvat, surkeat sellaiset alkoivat vaihtua uusiin!
    Wifi ei pelaa kaikissa huoneissa. Katvealueita jääkin paljon, mutta aulassa pelittää mainiosti. Lähtiessäni sain kuulla, että tähän suomalaisten suosimaan hotelliin lisätään runsaasti nettikaistoja ja systeemi tulee toimimaan syksyyn mennessä. Toistaiseksi WiFi on ollut ilmainen. Itse olen valmis maksamaan hieman kunnolla toimivasta nettiyhteydestä, mikäli sellainen tulee.

    Huoneistossa ovat asialliset koneet, mutta keittiövälineet ovat hmm… surkeat ja niitä on vähän. Pyydettäessä tulee puuttuvia nopeasti ja itse täydensin pikku juttuja talossa sijaitsevassa kiinalaisbazaarissa pilkkahintaan!

    Siivouksesta puhutaan paljon. Lyhytaikaisille vuokralaisille tarjotaan mm vuodevaatteita liiankin tiheään, mutta tietyn ajanjakson jälkeen pitää itse pestä tarvittavat lakanat jne… Tosin ne liiat voi varastoida kaappeihin ja käyttää niitä!

    Ilmalämpöpumppuja tarvittiin vähän auringon puolella olihan syksy todella poikkeuksellisen lämmin. Laitteita on molemmissa huoneissa. Talvella osaa olla kylmäkin, joten nämä laitteet ovat mahtava plussa!

    Pari asiaa vielä palvelusta. Mercadona on alakerrassa. Varsin mittava market ja Mercadonan hintaan, mikä on juuri tehdyn tutkimuksen mukaan 38% halvempi, kuin Suomen jättiläisten Cityn ja Prisman hinnat.
    Ravintola tulikin jo käsiteltyä, kuten erillinen, mutta samassa talossa oleva bazaari.

    Hotellissa on myös SPA, millä tarkoitetaan kylpylää hieman suurieleisesti. Osasta on toisessa kerroksessa. Sitä ei löydä, ellei SPA-kylttiä osaa yhdistää saunoihin. Saunoja on 3. Kaksi nisstä infrapunasaunoja, pieniä sellaisia, ja 1 höyrysauna, mitä jotkut sanovat ”turkkilaiseksi”. Kaikki ok, jos tuota tyyliä suosii.
    SPA:n yhteydessä on tilava kuntosali, mikä antaisi mahdollisuuden muuhunkin, kuin pariin kuntopyörään ja muutamaan kävelykoneeseen. Seinällä on kokoelma puntteja. Lihasharjoitteluun ei vempaimia ole, mikä mielestäni on iso puute. Samaan kompleksiin kuuluu sivurakennus, missä on hyvä oikea kuntosali ja kuuleman mukaan edullinen. En testannut.

    Parkkipaikat olivat joskus hakusassa, kiitos vilkkaan Mercadonan, mutta yleensä paikka löytyi muutamassa minuutissa. Hotellilla on myös parkkihalli, mutta hinta hirvittää, kuten myös hotellien huoneissa sijaitsevilla pikku kassakaapeilla! (Kassakaappeja vuokraa joku ulkopuolinen yrittäjä1?) Taitaa tuotto olla melkoisen huono. En kuullut yhdestäkkään varkaustapauksesta hotellissa koko aikana!

    Siis hinta huomioiden: *****

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Hipsuli
    Hipsuli Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.08.2013
    Kirjoituksia: 7
    Vastauksia: 14

    Nuriasolissa 2 kk tuli vietettyä ja viihdyttyä. Huoneisto oli kentän suuntaa, joten oli jotain katseltavaakin kun kentällä oli pelit kiihkeimmillään. Huoneen sohvat olivat tosiaankin surkeita istua ja nettikin muutaman iltana oli hidas mutta muuten kaikki pelitti. Toki joitakin astiatarvikkeita ostin kiinakaupasta, mutta hintahan siellä ei päätä huimannut ja lähtiessä luovutin ostokset kirpputorille, jonne ne hyvin kelpasi.
    Parkkihalli maksoi viikolta 31 euroa (4,50/vrk), olisi ehkä saanut edullisimmen pidemmällä vuokrausajalla muttei ollut tarvetta. Kassakaappi maksoi 2 kk:n ajalta vähän yli 60 euroa, joten ei sekään kallis ollut. Sekä parkkihalli että kassakaappi oli hotellin hoidossa.

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Masa P
    Masa P Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 29.12.2006
    Kirjoituksia: 85
    Vastauksia: 745
    Hipsuli kirjoitti:

    Nuriasolissa 2 kk tuli vietettyä ja viihdyttyä. Huoneisto oli kentän suuntaa, joten oli jotain katseltavaakin kun kentällä oli pelit kiihkeimmillään. Huoneen sohvat olivat tosiaankin surkeita istua ja nettikin muutaman iltana oli hidas mutta muuten kaikki pelitti. Toki joitakin astiatarvikkeita ostin kiinakaupasta, mutta hintahan siellä ei päätä huimannut ja lähtiessä luovutin ostokset kirpputorille, jonne ne hyvin kelpasi.
    Parkkihalli maksoi viikolta 31 euroa (4,50/vrk), olisi ehkä saanut edullisimmen pidemmällä vuokrausajalla muttei ollut tarvetta. Kassakaappi maksoi 2 kk:n ajalta vähän yli 60 euroa, joten ei sekään kallis ollut. Sekä parkkihalli että kassakaappi oli hotellin hoidossa.

    Toki nuo palvelut ovat hotellin respan kautta hoidossa, kuten itseasiassa molemmat hotellit! Apartamentoshotelissa on siis kaksi yrittäjää, pitkäaikaispuoli ja lyhytaikainen. Tosin asujan kanssa näillä seikoilla ole mitään merkitystä. Pitkäaikaisia asujia on molemmin puolin!

    Parkkihallista on eri vuodenaikoina tarjouksia , kuten myös tallelokeroista.

    Kun kysymyksessä on elektronisesti toimiva boxi n. 100€ hinnaltaan, on nykyhinta 2,5 € /vrk kallis. Tässä vuodenvaihteessa ei siitä ollut 1 €:n tarjousta/ pv. Parkkihallista oli joku tarjous. Olikohan 2,5€/vrk??

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä Kukkulankuningas
    Kukkulankuningas Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 03.09.2013
    Kirjoituksia: 27
    Vastauksia: 119

    Pisnesmies kun olen, niin kiinnostuin noista Nuriasolin asunnoista. Eikö niitä ole paljon myynnissä? Muutamalla kympillä sellaisen saisi omaksi? Onko kovat hoitokustannukset? Kertokaahan. Asuntoon jenkkisänky ja ruokailuryhmä ja kova vuokra, niin passiivista tulovirtaa tililleni ei voisi estää…

    LINKKI
    Profiilikuva käyttäjästä mela
    mela Ei kirjautuneena
    Liittynyt: 12.07.2006
    Kirjoituksia: 23
    Vastauksia: 195

    Kiintestön omistaja ei ole kiinostunut myymään yhtään huoneistoa edes hyvällä hinnalla. Oloen sitä jo useamman kerran kysellyt, koska kiinostusta olisi.

Esillä 15 viestiä, 16 - 30 (kaikkiaan 30)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.