Huomenta Suomi!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Uutiskulma Huomenta Suomi!

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä bhajee
  bhajee Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.08.2006
  Kirjoituksia: 70
  Vastauksia: 2570

  Niinkuin varmaan useimmat tietävätkin, tulee MTV3:n aamu-TV:stä tällä viikolla ohjelmaa Aurinkorannikolta.

  Varsinainen ”päälähetys” on tietääkseni perjantaiaamuna. Tämänaamuisessa ohjelmassa on muutamia haastatteluja (mm. Fuengirolan turistitoimen johtaja, Raija Oranen jne.).

  MTV3:han ei täällä rannikolla näy – muuten kuin verkossa. Mainostamatta nyt mitenkään – ohjelmia voi katsoa TVkaistan kautta.

  TVkaistalla näkyy olevan tälläkin hetkellä kaikenlaisia ”kaksi viikkoa ilmaiseksi”-tarjouksia (rahallakin tietysti saa). Tarkempia tietoja ko. firman kotisivulta (www.tvkaista.fi).

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Etzo
  Etzo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.08.2010
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 74

  Näkyy maikkarin nettipalvelussa, katsomossa, myös. http://www.katsomo.fi

  Uutisen mukaan ainoastaan suutaripalvelua ei saa Fuengirolasta suomenkielellä, kaiken muun pitäisi saada. Missä on menty metsään?

  When in Rome…

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä devspain
  devspain Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2007
  Kirjoituksia: 22
  Vastauksia: 1281
  Etzo kirjoitti:

  Uutisen mukaan ainoastaan suutaripalvelua ei saa Fuengirolasta suomenkielellä, kaiken muun pitäisi saada. Missä on menty metsään?

  Siinä, että ainoastaan suutari huomasi, että business ei kannata.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Espanjankulkija
  Espanjankulkija Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 77

  Espanjassa taitavat suutarinpalvelut olla niin edullisia, että suomalainen kolleega ei katso sitä kannattavaksi.

  Onkohan Uusi Fuengirola-lehdessä painovirhe, kun puhuvat, että Centro Finlandian avajaisissa oli paikalla yli 1000 henkilöä? Itse paikalla olleena sanoisin, että siinä on yksi nolla liikaa. Onnittelut muuten Kuosmaselle upeasta esiintymisestä.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Fuge
  Fuge Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 15.11.2009
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 9

  TIISTAINA kun oli centro Finlandian AVAJAISET niin paikalla oli paikalla epäilemättä ainakin tuhat henkilöa. PERJANTAINA kun oli huomenta suomen suoran lähetyksen kuvaukset niin, silloin paikalla oli noin sata henkilöä. MOLEMPINA päivinä olin paikalla koko tapahtumien ajan. Kummankohan tapahtuman kävijämäärää espanjankulkija mahtaa epäillä, vai onko kyseessä suurehko sisälukutaidon(taidottomuuden) mukanaan tuoma väärinkäsitys.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Espanjankulkija
  Espanjankulkija Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.09.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 77

  Mikäli itse olet sisälukutaitoinen, tiedät kyllä, että puhuin avajaisista. Se nimittäin lukee vastauksessani. Ja jos katsot päiväystä, milloin kommenttini on lisätty, huomaat, että kyseistä ohjelmaa ei Centro Finlandiasta oltu tuolloin vielä esitetty. Ja sorry, ohjelmaa katsomassa ei ollut sataa ihmistä.

  Ja toistan: itse paikalla olleena voin kertoa sinulle, että Uusi Fuengirola-lehden (vai oliko se nimi nyt Fuengirola.fi?) kirjoitus yli tuhannesta samanaikaisesta paikallaolijasta on pötyä ja herätti rannikolla erittäin paljon hilpeyttä. Se tarkoittaisi viittä Boeing 757-koneellista ihmisiä. Tuota varten ei olisi edes tarvinnut olla paikalla, pelkkä kuvien tarkkailu olisi riittänyt. Toki te voitte kirjoittaa lehteenne mitä vaan, mutta älkää hetkeäkään kuvitelko, että kaikki niellään purematta. Varsinkaan päätoimittajan 30 euron sakon selitysten jälkeen. Anna mun kaikki kestää! Pidättekö te todella lukijoitanne aivan ääliöinä?

  Mutta – haluan olla armollinen. Ehkä UF tarkoitti, että Centron ympärillä oli tuhat ihmistä. Jos rajataan esimerkiksi kilometrin säde, niin voihan olla tottakin….

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.