huhtikuussa Suomeen

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  unikki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.02.2008
  Kirjoituksia: 87
  Vastauksia: 67

  Hei

  Tarkoituksemme olisi palata Suomeen Ranskan länsiosan kautta. Olisiko reittiehdotuksia? Teille monille tämä reitti on varmaan tuttu. Kannattaako käydä Hollannissa.? Suunnittelemme käyttävämme matkaan 10-14 vrk ja viettävämme joissain paikoissa useamman päivän. Olisiko paikka ehdotuksia?  ( Pariisin jätämme väliin)

  Tulimme Fuengirolaan Saksan , Luxenburgin, Ronen rantojen kautta. Vietimme muutaman päivän Luxenburgin Dervauxissa ( hieno paikka) ja Andorra  la Vella ( ajamisen arvoinen tie sinne  ja pois myös kaunis kaupunki).  KIITOS näistä vihjeistä!!!!

  Vihjeistä jo edeltä kiittäen

  mummu ja pappa

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Vuodenaika on vähän vaikea . Ainakin Ranskan läsirannikolla. Siellä sataa ja on kylmä. Usein ihan keskellä kesääkin. Mutta muuten se on mielenkiintoista ja kivaa seutua. Etenkin jos sotahistoria kiinnostaa. Sieltä löytyy toisen maailmansodan maihinnousupaikat , lukemattomine muistomerkkeineen ja museoineen. Vähän sama juttu Belgiassa ja Hollannissa säiden suhteen. Pohjanmeri vaikuttaa. Mutta maiden pienuudesta huolimatta molemmat ovat omailmeisiä maita joissa on kyllä mielenkiintoista nähtävää. Mitä , riippuu tietenkin matkailijan kiinnostuksen kohteista.

  LINKKI

  superpuma
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 30.01.2012
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 25

  31278_119417274761139_3237514_nkyllä ranskass le mansin rata Belgiassa SPA  hollannisa zanfort   plus paljon pieniä ratoija

  nähtävä on paljon  JOS harrastaa urheilua

  LINKKI

  unikki
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.02.2008
  Kirjoituksia: 87
  Vastauksia: 67

  Hei

  Kiitos vastauksesta!!!!

  Ei kyllä kiinnosta sateet ja kylmyys ainakaan mammaa. Miten olisi reitti Espanjan itärantaa pitkin ja siitä joko Pariisin ohi tai Sveitsin kautta Saksaan? Tuo Sveitsi kiinostaisi myös. Onko kukaan ajanut huhtikuun alkupuolella ko. maan kautta, liekkö lumisia teitä?

  Vai olisiko tuo meidän tänne tuloreitti ilman Andorraa varmin?

  Voimmehan ensi syksyllä ajaa Ranskan länsirantaa pitkin , mikäli tulemme silloin.

  mylvivää merta kuunnellen  pappa

  LINKKI

  blues
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 1928

  Ma kylla ajelisin Madrid-Burgos-Bilbao ja sielta Ranskaan Biarritz’ssa pyssaisin lentokentan ravintolaan syomaan kalakeittoa ja sitten Bordeaun kautta Tours’iin josta Loire joen laaksoa seuraillen Pariisin suuntaan. Aivan upeita pikku kylia ja ennenkaikkea ravintoloita. Ranskan ja Saksan rajoilla pyssaisin viela Metz’ssa jossa rautatieaseman ravintolassa tosi hyvaa Gulash’ia.

  Saksassa lihottaisin itseni makkaroilla ja hyvalla oluella . Loppumatkan vois vaikka sitten mennakkin laivalla 🙂

   

  LINKKI

  ronde
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 21.11.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 3

  Maaliskuun lopulla ja huhtikuun alkupuolella Belgiassa ajetaan pyöräilyn klassikkokisoja; Ronde van Flander, Pariisi-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege ne suurimmat ja tunnetuimmat, mutta paljon muita kisoja myös. Jos siihen aikaan kulmilla on niin auto parkkiin mukulakivitien reunaan ja flanderin leijonaliput liehumaan!

  LINKKI

  santiago
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 307
  Vastauksia: 4162

  Jos kukat kiinnostavat , niin kannattaa ehkä ottaa selvää milloin Hollannissa on kukinnat parhaimmillaan.

  Ja huhtikuussa ei vielä missään Euroopassa ole lämmintä. Vuoristossa voi vielä tulla lunta ja muutenkin kevät ja kesä on vasta tulossa. Jopa täällä Espanjassa.

  • Tätä vastausta muokkasi 8 vuotta, 4 kuukautta sitten santiago.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.