Hola ! Yksi uusi käyttäjä esittäytyy.

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Hola ! Yksi uusi käyttäjä esittäytyy.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä vea
  vea Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.01.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 9

  Heippa vaan kaikille Orkkilaisille !

  Olen suhteellisen uusi käyttäjä tällä portaalilla ja ajattelin hyvien tapojen nimissä esitellä itseni. Elikä ruudun takana kirjoittelee 21-vuotias nuori nainen, tällä hetkellä Eteläisestä Suomesta. Tämä sivusto on kiehtonut minua kovasti viime aikoina, sillä kesäkuun alussa muutan avopuolisoni sekä kahden hännänheiluttajan kanssa Mallorcan saarelle. Kovasti jännät ajat ovat siis edessä ! 🙂
  Olen jo saanut työpaikan eräältä ratsastuskoululta (läheltä Calvián kylää) ja heidän puolestaan tulee myös asunto, mikä helpottaa lähtemistä aika paljon. Nyt on hirveä rumba päällä, ylimääräisestä tavarasta pitäisi päästä eroon ja muutenkin järjestää miljoona eri asiaa.. Mutta eiköhän tästäkin sinnikkyydellä selvitä. 😉

  Olisi todella mukava kuulla erilaisista kokemuksista ihmisiltä, jotka kyseisellä saarella asuvat tahi tuntevat sen maailmankolkan muuten vain, kaikenlainen info on tervetullutta ! Erityisesti sellainen, joka koskee eläinkauppoja (erityisesti niiden ruokatarjontaa) ja muuta karvakorviin liittyvää sielläpäin. Paljon olen jo kahlannutkin tätä sivustoa läpi, mutta lisäinfo ei ikinä ole pahitteeksi. Muutenkin olisi mukava tutustua saarella asuviin suomalaisiin. 🙂

  Mutta eipä tässä kai tämän kummempia. Sähköpostiakin saa minulle laittaa, jos haluaa jakaa kokemuksiaan tai vaikkapa vinkkejä sitä kautta: oksanen.veera@gmail.com

  Kirjoittelemisiin !

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Kari
  Kari Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa Orkkiin ja Espanjaan, Vea 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  Kivaa saada lisaa suomalaisia talle kauniille Mallorcan saarelle.Hyvin nayttaa asiat olevan kunnossa (kunhan selvitat sen ”rumban” ensiksi) tanne tulemiselle,kun sait tyopaikan ja asunnon.Kaksi tarkeinta asiaa.

  Ma olen ”vanha tati”,syksylla tulee 18 v kun muutin tanne.Elamani pyorii kodin ymparilla,en siis ole toissa missaan (laiska akka :wink:).

  ”Pikku perheeseeni” kuuluu mun lisaksi ”avokas” ja pieni sekarotuinen prinsessani Luna.Elainkauppojen ruokatarjonnasta en osaa sen kummemmin sanoa…itse ostan usein koiran kuivamuonan lahellani olevasta torista,jossa se on irtomyynnissa.

  Mallorcalla olen viihtynyt hyvin,tosin joskus Suomi ikava iskee,siella olen yrittanyt kayda jokatoinen vuosi kesaisin.Asun Palmassa,ei ehka kaikkein rauhallisin paikka tama meidan seutu,mutta arvostan sita etta kaikki tarpeellinen on lahella.

  Saarelta loytyy kaikki mita elamaani tarvitsen…tosin joskus aina vahan purnaan.
  Nautin saarella tekemistani matkoista,ja uusia kohteita loytyy jatkuvasti. Toivon etta sinakin tulet viihtymaan taalla.

  Tervetuloa Mallorcalle ja Orkkiin ! 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä vea
  vea Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.01.2010
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 9

  Niinpä, kyllä helpottaa huomattavasti, kun tietää, että asuminen ja toimeentulo on jo selvillä ennen lähtöä. Vaikka aika kauan saikin työtä kalastella.

  Mutta että 18 vuotta olet jo siellä majaillut, tunnet varmaan saaren jo melko hyvin ! 😀 Palma vaikuttaa mielenkiintoiselta kaupungilta ja tulee varmasti käytyä sielläkin useasti, käsittääkseni se Calviá sijaitsee kuitenkin ihan kohtuullisen lyhyen matkan päässä Palmasta.. ?

  Pitää noita eläintarvikekauppoja koittaa googletella, jos vaikka löytyisikin jotain.

  Vitsit, en kyllä malttaisi odottaa. Eilen käytiin koirat rokottamassa ja avokki varustelee innoissaan autoa. Meillä on siis suunnitelmana ajella täältä Suomesta Barcelonaan ja sitten lautalla Mallorcalle. Saas nähdä kuinka käy ! 😀 Auton virkaa toimittaa 20 vuotta vanha paku, toivottavasti uskollinen toverimme vie meidät perille asti. Vähän jännittää.

  Mutta kiitoksia tervetulotoivotuksista, tämä on kyllä mukava foorumi. Kivaa päästä kohta itsekin jakamaan kokemuksia Espanjasta ! Ikinä en olekaan kyseisessä maassa vielä käynyt.
  Nytpähän tulee sitten tutustuttua kerralla kunnolla, heh. 🙂

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä tuisku
  tuisku Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.11.2007
  Kirjoituksia: 31
  Vastauksia: 1697

  elainkauppoja loytyy..itse vaan harvemmin tulee niissa kaytya.Monella elainklinikalla on myos tuotteita myynnissa.

  Tassa linkki Calvian El Torossa sijaitsevaan elainklinikkaan : (siirra hiirella kuvia eteenpain ja klikkaa kyseista kuvaa mita haluat katsoa)

  http://www.clinicaveterinariaeltoro.com/

  Samoin kaikki supermarketit myyvat koiranmuonaa..jokaisella ”omat” valikoimansa.Hyva elainosasto loytyy myos Palmassa sijaitsevassa El Corte Ingles tavaratalossa.

  Calviasta Palmaan on n.20km…riippuen vahan missa pain siella on.

  Toivotaan etta ”uskollinen toverinne” tuo teidat + ”kuormanne” tanne ! 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.