¡hola a todos!

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? ¡hola a todos!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  nueveonce
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.01.2010
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 2

  Laitanpa tähän lyhyesti itsestäni, kun nyt vihdoin rekisteröidyin foorumille.

  Olen alle nelikymppinen mies ja tarkoituksena on viimeistään eläkepäiville päästä nauttimaan pysyvämmin espanjan lämmöstä. Kokemukset espanjasta rajoittuvat vasta turistimatkoihin kanarialla ja vähäiseen kielen opiskeluun, mutta mitä enemmän väläytellään tuota eläkeiän nostamista, niin sitä enemmän tekee mieli itsensä työllistämisestä jonnekin lämpimään jo aiemmin. Kotimaassa riittää onneksi kuitenkin töitä ja kysyntää siihen tahtiin, että vielä toistaiseksi tuon eläkkeen nosto vaikuttaa paremmalta vaihtoehdolta kuin ulkomailta itsensä työllistäminen, mutta eihän sitä tiedä mikä tilanne on jonkun vuoden päästä. Toki myös toisella lapsista on vielä peruskoulu käymättä ja sitäkin tässä pitää jonkun aikaa vielä odotella, vaikka toki moni opiskelee sen peruskoulunsa ulkomaillakin.

  Joka tapauksessa kiinnostus ulkomailla asuvien viihtyvyydestä ja kokemuksista on kasvanut ja silläkin päätin katsoa josko tällä foorumilla tulisi jatkossa vierailtua tiiviimmin. Minulle saa mainostaa mahdollisia blogeja tai muita nettisivuja, joissa kerrotte kuulumisistanne ulkomailla tai jos ei ole sen tyyppinen ihminen, että julkisesti haluaa asioistaan huudella, niin olen kyllä kiinnostunut myös sähköpostitse tapahtuvasta kuulumisten vaihdosta. Joko anonyymisti tai sitten ihan oikeilla osoitteilla, miten kukakin turvallisimmaksi olonsa kokee. Täällä on nyt reilu 20 astetta pakkasta ja loppuviikoksi luvataan lähemmäs 30 lukemia, joten varsinkin nyt pystyisin kyllä karistamaan koti-ikävät jossain lämpimässä pakkasia kaipaavan mielistä 😉

  LINKKI

  Kari
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 01.07.2006
  Kirjoituksia: 175
  Vastauksia: 1456

  Tervetuloa Orkkiin ja Espanjaan! Täältä sivuilta löydät roppakaupalla käytännön tietoa, mielipiteitä ja vinkkejä Espanjaan asettumisessa – ja kysymällä selviää lisää. Tervetuloa.

  LINKKI

  123
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.07.2006
  Kirjoituksia: 734
  Vastauksia: 1553

  Moikka vaan minunkin puolestani ja tervetuloa Orkkiin! 🙂

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.