Hiusalan yrittäminen aurinkorannikolla

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka Hiusalan yrittäminen aurinkorannikolla

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  violeta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.11.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Heippa

  Onkohan ajatus Espanjan aurinkorannikolle parturi-kampaaja yrittäjäksi muuttamisesta kuinka realistinen? Siis, onko mahdollista tulla toimeen? Riittäisikö asiakkaita vielä uudelle yrittäjälle? Olisi mukavaa, jos joku jo siellä oleva alan yrittäjä kertoisi kokemuksistaan… Hyviä ja huonoja puolia juuri tämä ala huomioon ottaen…

  Paljonkohan sellainen asioidenhoitopalvelu yritystä perustettaessa maksaa (siis sellainen, joka on jostain kotoisinkin)?

  🙂

  LINKKI

  Laura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  En ole hius-alan yrittäjä, mutta yrittäjä Aurinkorannikolla kumminkin, alana viinit.

  Joku aavistus mulla kuitenkin on noista hius-asioistakin. Suomalaisia kampaamoita/partureita täällä tuntuu olevan aikalailla riittävästi. Miltä tuntuisi ajatus kokeilla ensin jonkun toisen firmassa ns. vuokratuolilla? Tai ainakin, jos haluat oman firman, ostaisit jo olemassa olevan? Saisit mukana vanhaa asiakaskuntaa.

  Täällä rannikolla taloudellisen taantuman huomaa siitä, että ihmisiä on vähemmän. Tosin ne (suomalaiset), jotka täällä ovat, kuluttavat mielestäni ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Toimitiloja on paljon tyhjillään, sekä vuokrat että ostohinnat ovat alhaisempia kuin esim. vuosi sitten.

  Firman perustamiskulut ovat liiketilan koosta ja asianhoitotoimistosta riippuen tonnin-kahden luokkaa. Kannattaa maksaa jatkossa myös kirjanpidosta, joka sekin vie tonnin-kaksi vuodessa (tämäkin vaihtelee toimistojen kesken).

  Elääkö hiusalan yrittäjä työllään Aurinkorannikolla? En tiedä, mutta kyllä siitä jotain on jäätävä käteen -eivät nämä kaikki alan suomalais-yrittäjät täällä muuten työskentelisi. Eri asia on sitten, mitä kullakin on ollut jo aiemmin ns. takataskussa, ja kuinka paljon elämiseensä ylipäänsä tarvitsee.

  Toivottavasti joku hius-alan tyyppi vastaa sinulle tarkemmin. 🙂

  LINKKI

  Laura
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.04.2008
  Kirjoituksia: 26
  Vastauksia: 209

  …lisäsin kommenttia jo eilen, mutta tämä hieno vip-hotspot-yhteys töksähti ja tipautti minut netistä lopuksi päivää…

  Niin, sen verran piti lisätä omaan aiempaan kommenttiini, että tuskin saat tätä kautta suoraa, rehtiä vastausta rannikolla toimivalta hius-alan yrittäjältä. Itse en ainakaan suosittelisi kenellekään tulemista omalle alalleni – houkuttelemaan asiakkaitani 😉 Olisin kysymysten edessä joko hiljaa tai vaihtoehtoisesti pelottelisin kysyjän niin pystyyn, että hän varmasti pysyisi poissa ”reviiriltäni”. Jos joku on myymässä kampaamoaan, voit saada hyvinkin kannustavaa palautetta.

  LINKKI

  violeta
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 02.11.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 1

  Heips!

  Kiitos paljon Laura, että vastasit. 🙂 Epäilinkin jo, ettei kukaan vastaa, mutta laitoin kysymyksen tänne kuitenkin, sillä päätin vähän kalastella. Yritän haalia tietoa mahdollisimman monesta suunnasta. Pelottelijoita tuntuu aina löytyvän, oli intressit mitkä tahansa. Itse on itteensä yrittäjäksi aikovan uskottava…

  Vuokratuoliajatus on oikein hyvä. Täytyykin tässä jossain vaiheessa tehdä tutkimusmatka sinne, että näkee ja kokee asioita ihan itse, vaikka muutto ei nyt ihan juuri ajankohtainen olekaan…

  Paljon menestystä sun bisneksille ja onnea elämään muutenkin! 🙂 Olit tosi mukava, kun vastasit ja vielä ihan täyttä asiaa.

  LINKKI

  silanderi
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.11.2008
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 6

  Ensin kannattaa tulla hiuspiiaksi jollekin parturille, sitten -ohessa hommattava hierojan/jalkahoitajan pikakurssi/siivoojan/ruoanlaittajan käytännön pätevyys.
  hommia riittää kun on valmis tekemään mitä vaan.. ja kotikäyntejä?? mututuntumalta.

  LINKKI

  Tsirppe
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 29.08.2008
  Kirjoituksia: 3
  Vastauksia: 17

  Paikallinen ilmaisjakelulehti Uusi Fuengirola ilmestyy kerran viikossa torstaisin. Voit lukea sen jo netissä keskiviikko iltana. Sieltä pääset lukemaan mitä täällä tapahtuu. Sieltä löydät myös kampaamo alan yrittäjien ilmoituksia yhteystietoineen. Voit ottaa heihin yhteyttä ja kysellä onko vuokratuoleja jne. http://www.uusifuengirola.fi

  LINKKI

  caperucita roja
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.06.2007
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 4

  Hei!

  Olisin tiedustellut, onko ajatuksesti aurinkorannikolle kampaajaksi vielä ajankohtainen?
  Jos niin laita sähköpostiosoitteesi tänne niin minulla voisi olla ehdotus yrityksen perustamiseen/ostoon!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.