helppiä

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki helppiä

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • LINKKI

  hleb
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Hei,

  Tarttis saada Tele2:sen ADSL käyttöön ja kielistä espanja on vielä pahasti hakusessa ja ketään englantia puhuvaa en ole saanut firmasta muutaman soiton jälkeen haaviin. Ryhtyiskö joku – ja mitä korvausta vastaan – hoitamaan tuon tilauksen puhe- ja puhelupuolen. Värkkien asentamiseen – kun ne joskus saan – en tarvitse apua, se kyllä onnistuu itseltäni. Asun Los Pacosissa.

  Yst. terv.
  hannu helin
  pulvis ät pulvis piste net
  pulvis.net/blog

  LINKKI

  Traveller
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 04.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 12

  Soita Samille. Hän hoitaa. Voin suositella. +34690218908. Siis Sami Ahvenniemi. Hän on myös Uusi Fuengirola lehden atk-asiantuntija. Firma on SAC ja jotain.

  LINKKI

  hleb
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Kiitos! Joo mä tiedän Samin. Mä tulin tänne syyskuun alussa ja Sami rupes hoitaan mun Telefonican linjaa joskus syyskuun puolivälissä. Oli nääs edellinen vuokralainen jättänyt sopimuksensa irtisanomatta ja laskut maksamatta, ja päätettiin, että niin sen Telefonican ADSL:n saisi nopeammin. Sitten voisi vaihtaa sopimukseen nimen ja pankkitilin jne. Johkin marraskuun puoliväliin mä odottelin. Sitten mä soitin itte 1004 nroon ja netti yhdistettiin seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Kyl mä Samiin olin yhteydessä monta kertaa välillä, mutta
  se on niin kiireinen mies, ettei sitä oikein saanu kiinni, ja tekstiviesteihin se ei vastannu, jotenkin mun netin hankinta varmaan jäi sen johonkin ö-mappiin. – Mä maksoin varmaan lähemmäs 400 euroa niitä rästissä olleita maksuja, että sain sen netin, mutta Telefonican kanssa oli muitakin ongelmia, joitakin laskuja hukku postissa, ja pariin kertaan linja katkastiin ja piti käydä Banestossa kunhan ensin sain selville kämpän vuokranneen ihmisen kautta, että mistä summasta millonkin oli kyse. Tää netin hankkiminen on kyllä ollu yks helvetin farssi, paitsi ettei se ole farssi siks kun netti on mulle välttämätön työväline. – En mä ollu ennen tänne tuloo tiennykään että on olemassa sellasiakin kun USB ADSL -Kittejä, ikinä kuullukaan moisesta fossiilista, sellanen oli jääny edelliseltä vuokralaiselta.

  No mä ehdin nauttia yhden megan netistä joulun alle asti, mutta kun tulin Suomesta takasin puhelinkin oli ihan mykkä. Yks ihminen ystävällisesti soitti puolestani Telefonicalle, sopimus oli sanottu irti, ja sitähän ei voi tehdä kukaan muu kuin sopimuksen solmija, kai. Vai onko sekin mahdollista täällä, että joku muu sen pistää poikki? – Olin sähköpostitse yhteydessä syksyllä edelliseenvuokralaiseen ja pyysin – melkein rukoilin – että olkaa kilttejä älkääkä vaan irtisanoko sopimusta, minä kyllä maksan laskut kun olen tähän astikin maksanut. Mä en halua että parin kuukauden ruljanssi alkaa taas alusta. – Mutta kai he sen sitten kuitenkin irtisanoivat. – Sen jälkeen olen roikkunut partsilla ja saanut jotenkin yhteyden open access WlanComtrendiin (paitsi et se pätkii koko ajan) ja sitten solmin parin kuukauden sopimuksen Mobylnetin kanssa, mutta niitten signaalikin on vähän väliä hukassa, antennit kuulemma alhaalla, ja nopeus on aivan surkea, jotain 256 kiloo.

  Niin että tällanen tarina. Voiks tosiaan kunnon yhteyden saaminen Los Pacosiin olla näin helvetin vaikea juttu? Onko Tele2:lla jotain putiikkia jossain Fuengirolassa, tai edes Telefonicalla, jonne vois mennä puhumaan?

  hh

  LINKKI

  Old Chap
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 13.07.2006
  Kirjoituksia: 106
  Vastauksia: 2386

  Vaan tuommoista se joskus on, kiireisillä (huokaus) …

  Olen aikanaan tilannut itse Tele2 -yhteyden netistä. Kuvittelisin tarinastasi päätellen sinut sen verran fiksuksi, että osaisit täyttää sen melko simppelin tilauslomakkeen netissä itse, kunhan pidät sanakirjan vierellä.

  Tele2 hoiti ainakin omalla kohdallani samantien Telefonican irtisanomisen – ai-niin, sieltä taisi tulla ensin se paperi kuriirin avulla allekirjoitettavaksi – ja sitten lähettivät ilmaisen modeemin ennen määräpäivää, jolloin sain tekstarin, että nyt saa kytkeä Tele2 -yhteyden. Homma futasi sujuvasti kaikilta osin ja olen ollut tyytyväinen.

  LINKKI

  Rellamada
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 125

  Orkin Mira auttoi tuttavani perhettä netin saamisessa ja oli kuulemma homma toiminut erittäin hienosti!

  LINKKI

  hleb
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Joo, olen katsellut sitä lomaketta, taidan täyttää sen.

  LINKKI

  hleb
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 24.01.2007
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 5

  Uskaltaiskohan tota vaivata ja kysyä? Jotain tarttee kyllä tehdä, partsilla on vähän viilee käyttää nettiä tähän aikaan vuodesta 😉

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154

  tätä herraakin kannttaa vaivata ..internet-yhteyksiin
  Panu Heiskanen +34 607 560 311 C/Rio Lanjaron, Ed.Vegasol 4 Local 5, 29649 MIJAS-COSTA, ESPAÑA

  softamicro

  ja yksi hyvä espanjalainen

  Syatel

  toimittavat nopeasti Telefonican ADSL yhteyden … nopein on ollut alle 4 päivää puhelimineen. Kun sinulla on N.I.E numero ja pankkitili Espanjassa, josta maksu menee suoraveloituksena. Kytkentä n 110 € ja kuukausimaksut n 70€ josta ADSL:n osuus 39.90€ 1 G yhteys ja tietenkin puhelut lankalinjasta päälle. Yhteydenotot hoituu kivuttomimmin e-mail: contreras at syatel.com. englanniksikin voi lähettää viestiä, käännöspalvelu talossa toimii. Toimivat koko Andalucian alueella. Minulla yhteys toiminut ilman ongelmia kohta 3 vuotta.

  LINKKI

  HeikkiL.
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 03.08.2006
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 25

  Selailin Dynos Informatican nettisivuja ja sieltä löytyi ulkoantenneja.
  Ei oikein tullut selväksi täysin mitä ne oikein ovat. Vahvistusta löytyy
  12dB saakka.Ovatko ne tavallisia boostereita?
  http://www.dynos.es/Tienda/index.asp?ft=Redes&f=21&sf=21008

  Jos joku tietävämpi vastaisi.
  _______________________________________________________

  LINKKI

  Rellamada
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.01.2007
  Kirjoituksia: 2
  Vastauksia: 125
  hleb kirjoitti:

  Uskaltaiskohan tota vaivata ja kysyä? Jotain tarttee kyllä tehdä, partsilla on vähän viilee käyttää nettiä tähän aikaan vuodesta 😉

  Niin, jotain tarttee varmaan tehdä – jos haluaa netin 😉

  LINKKI

  Don Bavarontti
  Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 14.07.2006
  Kirjoituksia: 113
  Vastauksia: 2154
  Don kirjoitti:

  …….toimittavat nopeasti Telefonican ADSL yhteyden … nopein on ollut alle 4 päivää puhelimineen. Kun sinulla on N.I.E numero ja pankkitili Espanjassa, josta maksu menee suoraveloituksena. Kytkentä n 110 € ja kuukausimaksut n 70€ josta ADSL:n osuus 39.90€ 1 G yhteys ja tietenkin puhelut lankalinjasta päälle. Yhteydenotot hoituu kivuttomimmin e-mail: contreras at syatel.com. englanniksikin voi lähettää viestiä, käännöspalvelu talossa toimii. Toimivat koko Andalucian alueella. Minulla yhteys toiminut ilman ongelmia kohta 3 vuotta.

  Contrerasin firma on nyt vaihtunut uusi E-Mail on acontreras(at)gestama.com ja kotisivu löytyy
  Gestama

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.